Коли їхні імена були відомі, вони стали

1,1 км Євген Петросян
«Петросян» – людина, яка вважає себе жартувальником. Впевнений в його блискучій і гумористичній харизмі, найчастіше дає щось в стилі «йок-максинг», цитує припливні жарти, почуваючи себе як центр радості в Всесвіті.

2,2 км Михайло Шумач
«Щумачер» – це слово, яке можна використовувати для опису особи, яка не дотримується правил дорожнього руху. Його стиль водіння часто швидко, свербіж і ризик. У зв'язку з комісією Михайла, визначення практично не від використання.

3. У Джон Рамбо
«Рамбо» – це слово, яке виникло не з прізвища актора, а з прізвища персонажа. Це означає міцність і невиліковне визначення у відповідь на будь-які питання, часто силою. Без використання мозку, але ефективно.

4. У Хак Норріс.
"Чак Норріс" настільки класний, що одне ім'я недостатньо. «Чак Норріс» визначає людину, яка, всупереч всім законам—фізичним, хімічним і політичним — нерозумним і «необхідним птахом». Підходить для людей з підвищеною працездатністю.

5. Умань Ян Псакі
"Псакі" більше останнього імені. Ом, Джоула та інші. Я хочу, щоб я був розумним.

6. Вітас
«Вітас» – це людина, яка займається пірсингом звуків. Є горла.

мастурбація
Підходить для секретних людей.

2455854

дек
"Decl" - це короткий хлопчик раперу, який часто знайшов себе в незручному положенні через його висоту. Тепер слово "Decl" використовується в бангоні як "багато" " трохи".

Тепер Ваші варіанти, ніжники!

-img9---