Астрахан.

Минулого тижня мої колеги і я пішов на корпоративну риболовлю в Астрахан. Це мій перший візит до південної частини нашої країни.
Я ніколи не думав себе як рибалки, і це був перший раз, я половив бризки. Але після цієї поїздки мій ставлення до риболовлі змінився. Хлопці, це дійсно класно!

17 зображень.

Все правильно, нехай!

У п'ятницю, о 12-10, ми летемо з Москви в Астрахан. Аеропорт не поганий, всередині зручно, прохолодно, незважаючи на те, що зовні вікна тепло +36 в тіні.

Ми зустрілися представником бази відпочинку, де ми провели наступні 3 дні. До базових ландшафтів були досить скановані та монотонні.

3. У

Але оздоровчий центр (або «Клуб Манор») є своєрідним оазисом! Дуже красиві!
4. У

р.

Основа досить далеко від Астрахана, тому ми не пішли на вечірну рибу, дорога була досить нудною. Вранці ми забронювали човен, і ми були введені до гунцмена, який покаже нам рибні місця.
Наш човен No 77-30.
5. Умань

Не багато видів мікрорайонів:
6. Жнівень

7. Про нас

р.

8. У

У суботу вранці отримайте 7:00, сніданок і запустіть на човні. Дорога на рибне місце досить цікава і цікава. Життя кип'ятіння вздовж річки:
9. Навігація

10.

11.

12.

13.00 р.

Р

14.

77620071

З дня, коли ми рибали, це було гарячим до 40, риба на 11:00 була вже ламка, і я не хочу ловити! Але ми зловили щось.
15.00 р.

, Україна

Кетч з нашого човна: 9 щука 8 дюймовий.
16 мар

Що вечеря )
Я зробив! Будь ласка, не лікуйте! це мій перший пост.