На дитя

Я вирішив розмістити мій маленький звіт за перший раз. Не буде багато фотографій і, якщо це можливо, опис. Повідомляємо Вас в кінці. Також запитайте всіх політиків дивана та інших подібних суб’єктів, щоб пройти, оскільки це буде неприпустимо. Я сподіваюсь нормальних людей зрозуміти. Для фото я апологізую, я взяв картину ваг :

І так ми пішли, запропонували мені друг, щоб піти на вихідні до карпа, вони кажуть, місце класно, і «холодний буде так, якщо клієнт забуває про все !!!» Це було прийнято рішення, ми збираємось, особливо з того моменту, як це було вперше, я пішов до карпа, тому було дуже цікавим для того, щоб зловити цей представник річкової фауни.

Розташування, 45 км від Херсона. Олександрівка С. Є село на березі Дніпровсько-Бугського лиману, ставок відокремлюється від лиману гребінцем, вздовж якого проходить траса.

Аррив, огляд сайту.

Ми зробили тут. Вид самої естуари і дамб відокремлює його від ставок.

Невеликий вид ставки самому.

Поза «69»

Подруга своїми руками.

р.

Юрц має свій перший укус.

І ось він в руці, хоча маленький, але ще Карп !!!

, Україна

За нас. Кріплення, в якому живуть старлінги і кажани, які вночі постійно летять над головою.

4616568

Хлопці забивають живильники. У фоновому режимі Grandpa спійманий тільки один короп в день. Як кажуть, рибальське щастя схоже.

р.

Ніч.

А потім ніч прийшов. Перший нормальний пішов !!! Ніч в цілому був казковим, повним місяць, місячний шлях, кажани над головою, пасочники з кікадами співу, іноді смараги дав голос, водні щури періодично побігли. Дуже дякую!

Ми були з понеділка по неділю. Моє лове, хоча не великий, але все ж, сам процес, як кажуть. Я не ходив дуже добре, тому наступного разу я планую підготуватися. Ми хочемо взяти гриль, гриль, щоб зробити його більш веселим. Ось мені, до речі! Далі я буду паралельно на плавці ловити на солі, а потім ви знаєте, що це добре для ; Це його. Добрий день, кожен.

, Україна