Teresa Romer має найдорожчу шафу в США.

Коли Тереса почала проектування своєї мрії, вона не тільки замислювалася про те, як підійти 60 своїх улюблених мішків Біркіна і 75 пар взуття з підписом Крістіана Лоубутина. У свою чергу це місце стало вишуканим салоном для різних благодійних заходів.

У результаті Римар отримав 3-поверховий простір загальною площею 3 тис. кв. м, де знаходиться шафа загальною кількістю 2 млн. $.

І є бар, де дівчата користуються шампанським для солодких розмов.

Якщо є місце в будинку, де жінка може відчувати себе безкоштовно, це її гардеробна. Це спосіб вираження себе. Тут я можу медитувати, молитися або просто весело зустрітися з друзями. Кожна жінка повинна мати таке місце.

У 52 році це не тільки фосцинація Тереси: вона успішна мати і бабуся, але її незрівнянна любов дорогих шкіри і текстилю заробила її по всьому світу.

Моя людина періодично відвідує свою гардеробну, але відчуває себе некомфортним там, натягуючи на зайвих чистоти і точності.

Почати свою кар'єру з відкриттям ланцюжка фітнес-клубів в Ойо, Тереса є втіленням американської мрії.

Бізнес-школа пристрасно про моду, але завдяки подіям вона тримається, вона керує збирати суми, щоб допомогти кілька фундаментів і організацій, які допомагають дітям в необхідності.

Ми нещодавно провели масове шоу в магазині Saks на 5-му проспекті в Нью-Йорку, пропонувавши понад 200 гостей біля басейну, надаючи вечерю, і запрошення відомого співака, але кожен був просто запитати, що мій гардероб був. - Розкажіть Тереса.

Білий простір став домашньою для сотні суконь від провідних світових дизайнерів, аксесуарів від Hermes, Chanel та Dior.

Також був дзеркальний туалетний столик.

Сотні пар дизайнерського взуття займають весь другий поверх, розташований поруч з баром і салоном краси.

Коли жінки надходять в світ свого гардеробу, перш за все вони звертають увагу на аксесуари – взуття та сумки. Готово подивитися на них години, дотик.
Є так багато предметів в моїй шафі, які кожен з них присвоюється особистому номеру, який вводиться в базу даних на лептоп. Я зателефоную з мого стилиста і він просто каже, чому не ви кладете на номер 72 сьогодні?

Я зробив перший дизайн покупки у віці 18 років. Він був Луїсом Vuitton зчепленням. Я все ще тримаю це безпечно, і це так багато років. Він дуже дорогий мені, як пам'ять, бо я виріс в дуже бідній сім'ї і новий одяг я не зіпсував. Коли я починав роботу, то за рік заощаджувався на скарбничці з іконовим логотипом.
На даний момент я займаюся підприємницькою діяльністю: Я розроблю лінію елементів декору для будинку і незабаром запустить власну лінію одягу. Я подарую всіх проходжень від продажу до благодійного фонду в Малаві. Я також професійний агент з нерухомості в Техасі, продаж будинків і іноді допомагаючи чоловікам з нафтовим бізнесом.

Для того, щоб досягти успіху, потрібно вірити пристрасно в себе. Все, що я зараз не завжди був простий для мене, але я ніколи не давав. І тепер я розумію, як важливо, щоб вірити в себе і свою силу, коли я був дуже молодий.

Тереса Римар