923
Осінній відпочинок в Гонконзі. Частина перша
р.
• На початку листопада в Гонконгу було природне літо. Ми на вулиці, плюс 30. Хмарний небо. Зовні все зовнішнє і відчуження. Для 42 тис. ми отримали прохолодний готель, з шикарним видом на Вікторія Бей, панорамні вікна, все. Орієнтовно.
до 1 2 3 4+
Або так. Дочка на фоні, щоб говорити...
• Номер готелю. Однокімнатний номер
Полулюкс
• Найпопулярніші по метро. Чистий, комфортний, ергономічний.
Переходи між лініями і станціями. Не Москва?
р.
Між платформою і треками є скло з автоматично відкриваючими дверима. На стіні навпроти РК-екранів є реклама. Час на табло перед поїздом прибуває. На підлозі стріли, де вводити машину і де виходити з неї.
У щітку час працівник забирає знак «Стоп», кажуть, досить. І ніхто інший отримує в машині.
Новий поїзд прибуває і людина в жовтому знову заряджає посадку.
Довгий поїзд. Автомобілі з'єднуються між собою.
до 1 2 3 4 5+
Р
Відомі двоповерхові трамваї приймають людей на поверхню.
• Але на першій ніч Вікторія Пеак вирушила з цим творчим водієм таксі. Він не має склянок.
• Вікторія Пеак – найвища точка Гонконгу. Тут є приголомшливі види. Бажано піти на кордоні дня і ночі. Ми щасливі.
доб.
• Ще одна велика визначна пам'ятка - Алея зірок. Ми живемо один одному. Звідти, чудовий вид бізнес-частини міста та лазерний щоденний шоу. Не так добре. І вид -- так.
• На Alley of Stars покази всіх відомих місцевих акторів. Ми знаємо - Брюс Лі.
Джекі Чан.
• І є деякі маленькі зірки з підозрою прізвищою. Михайло.
7465672
• І відповідь H.I. Сам. Брати, ймовірно,)
Пам'ятник Брюсу.
Назви зірок постійно оновлюються. Не робіть дім.
Поблизу бухти попливають від хвиль рибних ясен середньовічного зовнішнього вигляду. Або не джгути...
Р
Окрема історія - Cantonese кухня. На відміну від Пекіна, він смачний, але незвичайний для слов'янського очей і шлунку. Вулиця їжі вперше. Або що можна варити. Перші, свіжі соки. Багато свіжих соків.
191194
Фрукти невідомого походження. Але це точно не яблука.
• Запліднені ковбаси, м'ясо, риба, качка шинка та щось інше.
Щось ще.
• живі та яскраві краби
Ель. Я думаю, що він був
• Суха креветка. Дуже смачно.
р.
курячий шлунок
р.
• Деякі маленькі сушені риби. Трохи продає, але дивно смачно. Поблизу біля моря.
Деякі види моря і сушена лабораторія, як кальмар.
Червоні гриби, гриби дерева (частково)
• У одному з аутландських магазинів я був запропонований купити деякі чудотворні сушені гусениці. Збережіть мене!
• Зважаємо 30 грам і з'єднуємо ціну. 200 дол. США. Не відмовлявся купувати.
Висушені зірки, море
• Нерухомі краби
• Трепан або морський огірок. Вони сказали, що це був своєрідний супер афродизіак. Смакує як блювота.
Деякі коріння. Для китайської їжі є медицина і медицина є їжею.
Неможливий дуань. У готелі захопили його. Вимкніть один раз, висипте, загорніть в кілька поліетиленових пакетів і відкинути.
990 Р
• Риба мертва. Заспокійливе. Моя слабкість.
• На сонці щось їстівне. Я ніколи не змогла його виявити.
Багато всього висушеного з моря.
3250Р. 3700Р.
• Тепер для харчування. Почнемо з найгіршим. Підсумкові гусячі шлунки заливають деякими соусами. На мечі. Недорогий, сердитися і...
• У деяких киплячих коричневих тонах заварюють яловичу каву. Стемач, рубець, нирки, легені, печінка. Далі все нарізані дрібно і нанизують на мечі. Зрозуміло, мені сподобалося. Моя жінка, від запаху цієї магії, опинився навколо кута до пука.
, Україна
Він всюди і запах його...
• Є ще кілька страшних кульок в деяких тонких. Він повинен бути сої. Якщо ви перебуваєте в Гонконзі, ніколи не спробуйте. Я чуй!
• І це, як правило, відвертий і універсальний кікер, як за зовнішнім виглядом, так і за смаком... Хтось вин в апельсині, соусі дамни. Не намагайтеся!
р.
Зварені жовті курчати. Дуже смачні. Вони нарізають на скибочки і подаються на якийсь місцевий суп.
Сам суп. Немає солі. Немає хліба. Ніде, ніколи.
Соус гарячий в супі і казці.
• І ось акула фін суп. Сур і в'язкість. Аматор. Мені сподобалося, теж, вони кажуть, дикий афродізіак. Мапа Я повинен мати пару пластин.
• Сметана. П'ять точок !!!
• Повний китайський ресторан. І я вирішив піти під Китаєм.
• Ах! Вони люблять продавати сушені скелети риби. Зріжте їх і додайте їх до чогось. Китайська, вони так китайська.
• Деякі дикої нестійкі пельмені. Всередині... Горіхи!
• Суп з свинини. Немає.
Салатська. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
р.
локшина
• ці облікові записи, внесені в Гонконг diners) Спробуйте.
• І десерт за останні роки. Для десерту. Дуже смачна в Гонконгу. Українська спадщина та традиції. Гонконг вже давно оплачується з Великобританії. Про нас
р.
• Я думаю, що це все сьогодні. Тут буде багато цікавих речей в наступних частинах. До подальших зустрічей
• Кілька видів Гонконгу:
р.