1559
Американський щоденно проводить хвору собаку до озера.
Американський мусить його 19-річну собаку до озера кожну ніч, щоб дати йому кілька годин сну. Вона не може спати, оскільки має хронічний артрит. Стики болять так багато, що тварина ледь перетягне за собою задні ноги. Щоб зберегти тварину від страждань, ветеринари пропонують надати собаку смертельну ін'єкцію. Власник не міг це зробити коханим Шопом, який колись врятував його від самогубства. А тепер, щоб заспокоїти біль чотириногого друга, він переносить його на кілька годин в руках в озері - єдиний спосіб собака може спати.
«Що таке собака мені? Слова не може передати. Коли ви подаруєте любов, він повертається в десять разів. Я хочу, щоб люди пам'ятали це, коли вони дивляться на цю ногу, - сказав власник собаки Джон Негер.
Епілог.
р. Все гарне і сердечне, а історія написана в кращому жанрі. Читач відірвати і як додавати до стіни, як попередження друзям, що це те, як це зробити з «другами». Вчимося сказати, "нелюди". Але головне, як завжди, це за лаштунками. "Я це гарна американська ковбаса і різак?" Ми готові торкнутися, коли ми беремо з холодильника ще один «доктор», виготовлений з не менш милих тварин, ніж цей собака, який колись врятував життя власника? й
Ми навчимося любити, або принаймні поважати всі живі речі, не вчиняючись публічних сцен «любиря». Любов реальний, коли ви любите все, не просто той, хто спійманий спину. Ми формуємо вірне розуміння любові в суспільстві, а не як кінематографічне кохання в американський спосіб, але справжня любов, починаючи просто з елементарної поваги для іншого права на життя.