Трансфагараш. Гарний і небезпечний.

Для опису видів, які відкриваються навколо, просто silly. Це найкращий час, щоб побачити його один раз. Високогірні озера та водоспади, неймовірний пентезін, заміські скелі та рожеві гори, одна з найбільших у світі дам - є чимось побачити. Для мене особисто, Transfagarash був основним відкриттям цього року. Тут було багато поїздок, але це місце залишило найяскравіші враження. Фотографії, враження та корисну інформацію в моєму звіті.
Дорога проходить через гору Фагараш. Максимальна висота, в якій проходить траса 2034 метрів. Всього за тридцять метрів нижче Goverla. Гори навколо - півтора рази вище України.

Традиційно історія в двох абзацах. Подорож від Wallachia до Transylvania було прийнято рішення про створення легендарного румунського диктатора Ніколя Куоцку. З 1970 по 1974 рр. Маршрут був запланований для військових цілей. У 1968 р. було прийнято рішення про здобуття робітників. Так як дорога була потрібна для передачі військ по всій території Карпат. Мені здається дивний, що ця дорога розроблена. Я не можу навіть уявити танки на вузькому серпентині. Для розвитку туристичної привабливості Румунії, я вірю більше.

Якщо ви подивитеся уважно, ви можете побачити дорогу і невеликий тунель. Немає брелоків. Просто за крайньою провулкою є скелі.

171394р.

Біла смуга - Биля Фолс. Ми будемо найближчим часом.

Трансфагараш. Гарний і небезпечний. р.

Щоб плести дорогу довелося підірвати частину навколишніх гір. Вікіпедія говорить, що вона зайняла шість тисяч тонн динаміту. Не було випадкового, майже 40 осіб загинули під час будівництва автомагістралі.

Ви не можете зупинитися і насолоджуватися ними всюди. Дорога вузька, дорожня дорога, на якій можна паркувати рідко.

Ви можете піднятися не тільки на шосе, але і на кабельному автомобілі. Задоволення не для слабкості серця.

Transfagarash є одним з найнебезпечніших доріг у світі. Відкрито лише два місяці на рік - у липні та серпні. В іншому випадку прохід заблоковано бетонними блоками, можна віджати через мотоцикл - на власний ризик.

Трансфагараш вважається найкрасивішою дорогою Європи і одним з найкрасивіших у світі. Всього сто кілометрів - від північних до південних схилів Карпат.

Ви не зможете швидко дістатися до автомагістралі. Не можна їхати швидше 50 км / год. В реальності вся подорож, з урахуванням зупинок, займає чотири години.

737917

У 2009 році на цій трасі випробували найкращі автомобілі Gear. З легкою рукою Джеремі Кларксон, Трансфагараш почав називатися кращою дорогою для автоспортивних автомобілів. Добре, відверто.

278254

Найкрасивіша частина - перші 30 кілометрів, якщо ви йдете з півночі на південь. До проходу дорога майже повністю складається з серпентину і постійно піднімається.

Чудово красиві види. Барвисті гори.

Поля Фолс. Потікає від самих верхівок і кілька разів доріжки проходить безпосередньо біля води.

На проході є неймовірно мило гірське озеро. Так само як картина. Він називається, а також водоспадом, Поля. Я дивлю, як це переклади – Google не допомагає. Навколо озера побудовано туристичний комплекс - готелі, сувеніри, домашні сири і м'ясо. Я хотів би провести кілька днів в цьому готелі.

Можливо, це головна природна пам'ятка трансфагарашу. Після самих гір, звичайно )

2983.200 Р

Це найвища точка дороги, всього за 2000 метрів. Зовні вікна Липень і +25 ° С, але сніг ніколи не розтоплений.

Фольга є кричати. Ось це поширене явище і часто товста заєць приховує всю красу. Але ми були щасливими.

3610Р. 4200Р.

Після проходу залишилися дві третини шляху (до 70 кілометрів) дорога повільно настає.

Трансфагараш. Гарний і небезпечний. Габаритний зображення

Ще один водоспад.

Є величезні локони в кожному луку. Я ніколи не бачив стільки овець. Вони дійсно скрізь.

Наймальовничою точкою після проходу є озеро і дам Вірру. Відстеження йде прямо вниз. Будівля є грандіозною. Будувався в 1966 році. Найвища дама в світі і п'ятий в Європі. Висота 166 метрів. Без ширококутного важко :

3610Р. 4200Р.

До сходів, поруч з апокаліптичним електроживленням, є оглядовий майданчик. На жаль, тут немає часу.

Озеро Видрар. Скелясті береги, чиста вода, барвисті човни. Це красива.

Але є щось там в таборі.

Ми занурюємо в тунель і голову до Брашова, до замку Дракула.

53632334

За чотири години ми поїхали через Карпати. На південній стороні схили.

Джерело: dcfc-lad.livejournal.com