Наомі Вт у вересні

Актриса Наомі Вт з'явилася на кришці вересня випуску міста та країни. Також зірка зірка зірвала у гламурній фотосесії, яка проводилась відомим фотографом Віктором Дем'єром (молодший син легендарного французького фотографа Patrick Demarchelier). У інтерв'ю з журналістами видання 45-річної Наомі розповів, що вона готова піти під ніж пластичного хірурга, а також чому вона погодилася зірвати в стікалі до фільму «Діверген».

Наомі Вт на кришку міста та країни

Про пластичну операцію:

«Я просто стежлюю свої почуття. Ви починаєте думати про це весь час, коли ви живете в місті, де пластика хірургія так популярна. Іноді я відчуваю себе гордістю, щоб виглядати так в мої роки без пластмас. Але більшість часу я шукаю в дзеркалі і думаю, що я повинен зробити щось про себе.

Наомі Вт на фотосесії для міста та країни

Про роль в продовженні «Divergent»:

«Я хотів би відтворити маленьку, але відмітивну роль, ніж наївно вірю, що я гідний тільки основних. й
Незважаючи на те, що Ватт вже давно в кіно, вона все ще не захопила аудити і кастинги:

«Я завжди дуже хвилююсь і не знаю, що ви тестуєте. Якщо я відчуваю себе спокійним, я можу бути себе. Але якщо ні, я намагаюся порадувати вас.

Наомі Вт на фотосесії для міста та країни