Ранні артефакти. Частина 3.

У мене є багато інших людей фотографії з об'єктами раночасних часів у своїх склепах. Я недавно почав копати в них і вирішив поставити кілька штук, особливо тих, які в будь-який спосіб пов'язані з мною, тих, хто шукає, на які щось запам'ятовується.

Ось каса на автобусі. Я хотів, що коли ви скрутите ручку, щоб отримати квиток, гроші надходить до приймача монети на гумовій стрічці.

2,2 км Я отримав цей інструмент не менше 3 разів. Я не знаю, чому. Це буде краще давати гітару один раз, подивитись б дізнався, щоб грати, бард стане...

3. У І я також зустрілася з однолітками за кордоном, я не пам'ятаю лише де були взяті адреси.

4. У Довідкова машина на станції. Я дуже сподобалося звук, він працював з металевими клаптями.

5. Умань Що бологна. По-перше, кожен з них.

6 хв Кожна з нас була принаймні одна бабуся, і кожна бабуся мала принаймні одну кнопку. Якщо немає ящика, то бабуся не реальна.

8. У Нічник класичний. Він був біля цього, що він стояв в армії в наряді.

9. Навігація точилка. Наймасштабніший був рибою.

р.

10. І це декоративна справа на гіпсову стіну. На стіні був малюнок на гумовому ролику, валика занурилася в сріблястий і проколюється. Шпалери були в короткому поставці часу. Я не хочу, але я живу в кімнаті, як це.

11. Ні пропіл. Або не спливаю? В цілому чорнило не повинно з нього зловити. Для них пришивали спеціальні пакети, ці мішки прикріпили до бриферів. Якщо ви боролися з цими портфелями, то стало зрозуміло, що непристойність – міф!

12. Мій батько сказав, що це танк годинник, і він зрозумів його.

13.00 р. Я любила перегляд коліс, що обертаються через прозору задню кришку. Смерть близько 4 років тому.

14. Ремінь офіцера охолоджується. Але я один раз піднявся на склад армійського металобрухту, а потім зробив собі тарповий ремінь з вставками кулеметної стрічки.

15.00 р. Івасі оселедець – риба з кінця СРСР. Про нас У магазині Iwashi займіть півострочку. Дуже дорого, ніж звичайний оселедець. Тепер вони кажуть, що це знову спійманий.

16.00 р. Батьки зберігали гроші в цих облігаціях, вони називають Золотим кредитом.

17.00 р. І я намагався тримати в такому, але alas ... Все йде...

18 років А у висновку – крім простих акварель, з’явилися фарби, які називають «Гоне». З якоїсь причини я думаю, що кожен спробував кинути їх.