1076
Що ми втратили.
Регулювати відсмоктування
На карбюраторних машинах була така ручка, яка простягається на себе перед початком двигуна. Особливо часто в холоді. У сланзі водія, це називається «підсумком» і багато людей помилково вважають, що ми відкрили дросельний клапан таким же чином, як і газовий педаль. По суті, це правильно викликати цю систему з ручним збагачувачем, оскільки він відкрив клапт, що дозволяє карбюратора поставляти більше палива, не повітря. Отримана збагачена суміш спалює краще в неопаленому двигуні. Згодом карбюратори «збиті» самостійно регулюють склад суміші, а пізніше повністю замінені ін'єкційними системами з пучком складних датчиків, які сьогодні переважають.
Почати з "вигнутою кривою"
Якщо акумулятор спливає, радянський водій ніколи не знезаспокійливий, але відкрив багажник і вивів «поворотний стартер» – спеціальну ручку, яка була вставлена в отвір в зоні гриля і прикріплюється до кінчика колінного валу. Після закрутки двигун почався без акумулятора. Дірочки для «викривного стартера» перестали робити навіть на Жигулі в 90-х роках, оскільки ручка часто зламала пальці і навіть руки, шпиння від двигуна. Проста система тепер в основному використовується мешканцями північної підказки та шанувальниками позашляховиків на старих УАЗ.
Залийте воду
Не так давно стала поширена антифриз. У радянських роках більшість автомобілів подали звичайну воду через їх охолодження. До зимового сезону вода зливається через спеціальний кран. І якщо потрібно кудись піти, необхідно спочатку промити систему гарячою водою, нагрівати двигун, а потім залити нову порцію. Кожен моторист в домашніх умовах мав пару відро для обігріву води на плиті.
р.
Обертаємо груші.
"Оар" зазвичай називають ручки механічних вікон. На старих автомобілях, звичайно, вони все ще залишаються, але на нових, навіть на спині, кнопки більш знайомі, ніж ручки.
Перевірте всі двері.
Останнім часом центральний замок на машині був з категорії додаткових опцій. Водій заблокував двері ключем, а потім походив і побачив, якщо всі двері були зафіксовані, якщо собаки були опущені всюди.
Витягніть антену
У 1990 році в Росії з'явився перший радіостанцій в діапазоні FM, і ми повністю оселилися на цих хвилях тільки наприкінці 90-х років. До цього люди слухали VHF (ультракоротки хвилі), KV (коротки хвилі), SV (медійні хвилі), і навіть DV (дистанційні хвилі). Для цих діапазонів потрібні довга антени. Тепер ресивери вмісту з невеликими компактними антенами, які іноді невидимі.
Стрічки поворотні
Що я хочу слухати мій улюблений трек знову? Сьогодні ми натискаємо кнопку і знову граємо пісні. Після того, як час, я мав перемо... Вони не завжди знають, коли він не зупиняється.
Підключення змінного струму CD
Не тільки касети, але і лазерні диски є те, що минуле. Тепер музика слухається тільки неординарними ретроменами і тим, хто шкода за гроші на радіо USB. І через сім років тому CD-диск для шести або навіть вісім дисків було розглянуто дуже популярний продукт серед продавців додаткового обладнання в салонах.
Закрити радіатор з картоном
Припустимо повітря охолоджується двигунами деяких автомобілів так багато, щоб зберегти високу температуру двигуна (і, отже, найкращу роботу «олені»), водії покривають передню частину з картоном. На півночі зараз деякі автомобілісти продовжують цю традицію, але в середній провулку і мегамістах такі хитрощі давно пішли з моди.
2816841
Зняти серветки на ніч
Хто зараз відправиться на ринок, щоб купити «повернути» сертифікатори, якщо простіше купити нові для пені? По-перше, це було практиковано, тому бідні підлітки, шукаючи дохід, вночі знімали щітки одночасно. Я збираю їх до того, як я пішов додому і кладаю їх під сидінням. Тепер ви можете залишити в звичайному місці - немає людей, які хочуть атакувати.
доб.10
Що ми навчимося робити день після завтрашнього дня?
Орієнтація на карті
Зазвичай навігатори як варіант тепер доступні практично на всіх автомобілях, хоча вони часто неадекватно дорогі. Проте навігаційне програмне забезпечення у смартфонах або окремому навігаторі «навігатора» поступово стає одним з обов’язкових атрибутів. Паперові картки неминуче стануть справою минулого.
Шукаємо під час перебудови
Чому ще раз поверніть голову, якщо виникає сигналізація про підхід паралельних транспортних засобів? Таку річ зараз можна знайти тільки на розкішних автомобілях, але незабаром вона, ймовірно, з'явиться на громадському секторі.
Вивчайте парк.
Парктроніка, камери переднього, спини і боків... Вам не потрібно шукати. Автоматизовані паркувальні системи, як паралельні, так і перпендикулярні, набирають популярність. Як ми збираємося розкачати автомобіль навколо, і це буде краще, ніж будь-який професійний.
Джерело: www.kolesa.ru