Універсальний парк студії в Лос-Анджелесі

Екскурсія в плівкові павільйони універсальних студій...

На першому фото магнітного магазину уявіть!
Великий магазин, де всі стіни покриваються магнітами.

р.

Виявилося, що є тільки дві пам'ятки: Мумій і парк Юрасика. Перед Мумією я був змушений викинути все в приміщення для зберігання. Моя камера не вписала в одну шафку, і мені довелося орендувати два. Приїхати Коридор. Половина темна. Кричить. Моансування. Сісти вниз. Відро. Походимо. Темність. Сила. Хтось невидимий невидимий є повільно перетягуванням нашого кошика. Поки вона лікувала в бос і ми пішли. Скеал. Темність. Кричить. Перевантаження. Скелети падають з стелі. Швидкість. Наука. Стоп. У кошику стояли різко. Немає більше рейок. Стіна. А потім, раптом, кинемо назад. Повернутися вперед. Я нічого не можу побачити. Застібки швидко знімаються. Заходить звук наступного кошика та інших людей кричить. Лоти мату. Про нас Стоп. Підійдемо. Повільно, з шліфуванням, кошик почав розгортатися в місці. Відкриваємо стіну і повертаємо на старті. Неприємний. З. Свінгер. Хворий. Коридор. Половина темна. Двері. Світло. Уфф.

82 Габаритний зображення

Наступний атракціон - парк Юрасика. Великий плаваючий кошик рухається повільно в водяних парних клубах між пластиковими динозаврами, що пропускає воду в різних напрямках. На самому кінці візок натягують в чорний тунель і викидають під криками пасажирів.

На додаток до поїздок є кілька шоу. Одна з них ґрунтується на плівці про вогнегасники «Поворотна тяга». У трьох різних кімнатах ми дали перевагу вогнем:

199776

Ще кілька фото парку:

р.

р.

Ви можете побачити кіностудію з парку. Складається з декількох закритих павільйонів. Всередині вони всі фільми і постріл:

Тут, наприклад, був знятий "Jurassic Park" та інші художня література:

Всередині, якщо немає зйомок, вони стоять порожніми:

р.

Ми отримали в майстер-класи. Це втілення візуального сприйняття. Ви побачите цю стіну. Він повністю плоский і просто намальований на папері. Тіні створюють об'ємний ефект:

Пластиковий брусовий дріт і пластикова люка:

Якщо потрібно різьблені елементи з дерева, то форма вичавлюється, заливається монтажною піною і фарбується "під дерево":

Ми були керовані через місто з пейзажу. У будь-якій епоху та на будь-який смак:

Тут знято "Спартаку", а в наступному корпусі "Корпії":

Я люблю двері різної висоти і ширини. Актори часто висотні, ніж актори. Для невисоких акторів вони будують низькі двері, щоб вони виглядали більшими, а для високих акторів, навпаки, вірно.

769434

Пройшов автомобілі з старих фільмів:

Це те, як знімаються пригоди з літаючими машинами:

Суд з Кінгконг:

Автомати Токіо Drift:

р.

Є ще порожні пляшки всіх видів спирту, в яких заливається кольорова вода під час зйомок:

р.

У турі завершився переїзд Boeing. Для зйомок «Війна Світів» з Томом Круїзом Універсальним купили реальну площину знезараження, побачили її на кілька частин і художньо розкидані по області:

Ми сказали смішний випадок, коли пілот Американських Авіаліній, який летить до Лос-Анджелесу, незважаючи на те, що ці хвилювання для реальних і продемонстрував літак аварії. Настала велика кількість пожежників і швидкої допомоги. У нас є багато проблем, але в кінцевому підсумку це все вийшло:

(Багато)

через сержидоля