День повітряних суден. Що залишилося позаду.

Цей пост є протилежним. Це, з п'ятнадцяти років досвіду, я знаю, що тільки люди потрапляють в кадр (медіа, блоги, страждають).

Так, є чорні вівці всюди, але не робіть висновки на ізольованих випадках! Поведи мене, що формує громадську думку про Збройних Силах 1%. Решта 99% є адекватними, гідними людьми, надійними товаришами, друзями, відповідальними працівниками, співробітниками, присвяченими своїй батьківщині.

Я хочу показати вам, як день Повітряно-десантних військ переходить у тисячі десантів у Москві (Я говорю тільки про тих, хто більше не обслуговується, бо ті, хто обслуговує - їх повітряний день організований і дуже гідний).

Отже, нижче не мої фотографії або мої відео. Будь ласка, не порушайте.

У Новодівичому цвинтарі від могили легендарного командира Маржелова Василя Філіппововича. Паратроопери приносять квіти в могилу, спілкуються з екс-і нинішніми колегами. До 10 o'clock, його діти і поточний Airborne Commander приходять на могилу.

Я хотів би оселитися на Маржелові докладніше. Але не в цьому пості.
Ось Вікіпедія і ось фільм.
Я рекомендую дивитися. Ви будете розуміти, як були створені ВПС та як Маржелов зуміли створити такі війська.

Додано до [mergetime]1406923520[/mergetime]
Відвідайте Горький парк.

Від особистого досвіду я можу сказати, що більшість паратрупів відвідують цей парк (і подібні в інших містах) з сім'ями, з дітьми, з друзями. Але що треба показувати? До 10 000 пристойних людей, а також фото одного поросятного сну під дерево.

З особистого досвіду: так, ми щорічно приїжджаємо до Горького парку, їсти кавуни (вони розподіляють безкоштовно), вимити руки і обличчя в фонтані, їсти кашу з польової кухні, спілкуватися і рухатися далі.
З цієї нагоди я презентую актуальну пісню, яку виконує Уралові пельмені.

Я можу особисто підтвердити, що навіть наші солдати були звільнені наступним чином: ті, хто служив в бойових підрозділах, то скромно, в цивільній або статутній формі. І кухарі люблять пошиття військ. Відвідайте Red Square - концерт. (розмальовані академії РВДКУ)

Культурне видалення бенкетного залу, де знову з сім'ями, святкові дні проходять під піснями Блакитних Берець.

Я не підготував власну фотографію, але є кілька таких фотографій. Я тут. Просто подивіться на паратрупи з різними очима завтра. Знайти хороші моменти.

Додано до [mergetime]1406923894[/mergetime]
Багато, в тому числі себе, мають традицію парашуту на день десантних десант. Ось відео, як я відсвяткував прапором минулого дня. І я запевняю вас, я не єдиний, в кожному аеродромі є хлопці з прапором 2 по 2 метрів стрибки.

Якщо це дозволено, в цей день Airborne Airborne я стрибатиме за задоволення з невеликим парашутом від літака бомби (навіть, природно, при бажаній висоті, розкриваючи основну).

Все правильно, я зробив.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.