Два дні в с.

Я пам'ятаю один раз, ми подумали про тему «Программер Іван в с.» – найстарший програміст у місті для його життя, що не ведеться в с...
І на цьому тижні я пішов до друга в одному з сіл Володимирської області з перевіркою — і що буде там працювати. Я скажу прямо - село заможливих, багато Московітів. Ділянка площею близько 2,5 млн. рублів.
Полоса з безліччю красивих фото, висновок в кінці.
через Lj
На шляху, тут і є спадщина Союзу - пам'ятники колективізації (колгоспів)

Місцеві перевезення. У с., крім місцевих жителів, є багато Московітів. Ви можете дістатися не тільки на машині, але й на поїзді-автобусі, а й за кілька годин (особа - дізнатися розклад автобуса).

На приїзді до місця були виявлені такі краєвиди. Я відразу хотів навчитися малювати і сидіти на горі. Але я не знаю, як малювати, а також фотографувати, тому втомлювати фотографії з заблокованим горизонтом.

Малини вирощували уздовж берега.

І нарешті: річка, як вітер, як холодне серце свого колишнього, і як ясна річка.

4226646

Дуже ретельно встановлена містка з хвіртами великої рогатої худоби. Звісно, у нас немає нічого проти великої рогатої худоби, але у спадку було кальмарів з дуже поганим характером. Бодала іноді все, що рухається, і все, що не рухається штовхач і боди. Це верхній.

Ми зустрілися соняшниками на сайті.

р.

А інноваційні туалети, які не потрібні каналізаційні труби, за заявами, незабаром кожна квартира буде мати таку і буде доступна кожному разом з лампою Ilyich.

Знайдено також моль, незбиране, чому вона кидається на поверхню в спеку.

Для того, щоб зберегти його з цієї рудоволосої і жаркої істоти, план пельменя Hipster був зобов'язаний.

Сонечко проходив фотосесію для захоплення у фотографіях відсутність отворів в шкірі та інших травмах.

І вийшов він за межі дільниці.

Зробивши впевненість у собі завдання, почався запалити ...

Ось картина, взята в 11:00 Ваш фільм чітко показано, як свинячий і баранцевий лангуш на ставці і як тепло молекули літають навколо нього.

До речі - є спеціальні протипожежний Svetlovikus Freezelaitus, перераховані в Червоній книзі - вони літати так швидко (і дуже рідко) але також так яскраво - що неможливо зафіксувати їх на місці - просто видно смугу світла.

і більше)

Виступ зірок, відсутність вуличного освітлення дозволяє насолоджуватися нічним небом. Це саме те, що ви не побачите в Москві (як і в цілому в містах).

Людський очей забирає більше світла, ніж камера, тому я намагався показати, що я бачив там. Ось, за те, що я кладаю на 6400 і відчинив апертуру на 30 секунд. Колір псується, але тепер кількість зірок, видимих до очей людини збігається. Плівка в рибному оці 14мм

Але при наближенні лінзи 85 мм. Дивовижні види.

А вранці ми пішли освіжити на цьому річці.

, Україна

Вода дуже прозора і дуже холодна. Сидіння ногами в воді ніколи не звикли до неї. Смуги, що літають в озеро.

р.

На шляху вони побачили ферму, на малюнку 1 - не було колгоспів, але сімейна праця і іноді невелико-колекційна праця тут.

Кошик

Озеро було сумно, щоб побачити гору сміття

Р

Повернувшись до церкви.

Церковне господарство працює важко.

І ми пішли до церкви, щоб купити молоко, сметану, хліб і т.д. Вони навіть взяли варення з троянд.
Молоко робить такі красиві корови.

Площа, що супроводжується цими селеями.

Це подорож. Не думайте, що ми були просто гойдалки і їсти м'ясо, ні. Ми зуміли повісити виноград на будинку, знищити щось непотрібне і зробити право, тільки ці моменти через працевлаштування ми не захопили. Ми будемо тонкими.

Я напишіть звіт про життя в селі протягом 2 хвилин.