Сенсорна фотокнига Філіпа Толеано

Думки про останні дні з батьком фотограф Філіпом Толеано, одягнуті у вигляді фотокниги, які торкнулися і щиро описують свої почуття, всі моменти їх життя. Він зробив цей альбом для себе, і виявилося, що його реліз був успіхом, так як він доторкнувся ніжних рядів душі так багато людей на планеті.

Про нас

Моя мати раптово відійшов у 2006 році. І я зрозумів, скільки вона означалася мені, до мого батька. Він був в ударі. Кожен 15 хвилин на шляху додому, він запитав мене, чому ніхто не поінформував його про хвороби матері. «Що сталося? "Чому не було жодного виклику?" "Як вона вмирала?" В результаті його свідомість просто відмовилася приймати інформацію, і я припинив сказати, що його мама не була, так як він відреставрував свою смерть кожен раз. Я сказав, що вона пішла до Парижа, і до його смерті він хворий чекав її повернення.

Ось як народився цей фотоальбом, присвячений життю моєї тади. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

, м. Київ

Він пам'ятив свою матір постійно...

Моє дад в 1930-ті роки виявився на підтримку актора в Голлівуді. Він був хорошим, як актор, втомлений і заможливий. Все це я навчився поступово, більше і більше часу спілкування з ним, і з жахом усвідомлення того, що я знаю нічого про нього. Він часто дивився в дзеркалі, і, будучи вайн, злий, що він був настільки старий. У 98 році він залишився надіївним актором. Я пам'ятаю, що він був сірим, що він збирався фарбувати його волосся з воском, до тих пір, поки він не виглядав так "ітимізує".
, м. Київ

Я знайшов свої ноти на столі. Він написав його, коли він думав, що я не бачив його. Вони були думками, що порушили його: «Чому все?», «Що відбувається? й
р.

Моя дружина Карла часто тримала свою руку. Він завжди сказав, що вона зносила нове плаття. На даний момент він знову став, як він сказав, що "брудний, вульгарний старий чоловік" зробив непристойний іннуендо жінкам. Він навіть чарівний, коли моя дружина носила коротке плаття і захопила її тонкою фігурою. Що здивував мене, як він жив весь час, проти всіх коефіцієнтів. В кінці Карла вирішила взяти медсестра так, щоб не розмаїти розум мій тато.

Моя тато використовується для того, щоб він хотів померти. Однак, частина його страждала від смерті, а частина мріяла про відставання, він вважав, що він вже жив занадто довго.

І це мій dad's кращий друг, наша собака, що мій dad used для виклик дружній, Matt. Назва собаки Георгія. Дад думав, що наша собака була дуже потужним інтелектом. Він любив його, і я думаю, багато способів, щоб наш вихованець активно підтримав бажання батька до життя.

Мій тато провів принаймні годину у ванній кімнаті. Я не знаю, чому він був там або скільки він там. Коли ми збивали на туалеті, він дивився в сюрпризі, кажучи, що ми перериваємо? І пішов він і сів. Старі вікові зміни, нічого не можна зробити. Іноді він поганий, як дитина.
615760

Помилку перетворилася на тверду працю: батько не визнавав їжі, яка була варена по-різному. І мій мама був мертвий. Він їсти тільки яйця, вони були такими, що його матір її послав його. Він використовується для кроку на столі і висихає їжі.

Він залишився дивним сюжетом, жартівливим, часто відкрив штори ввечері і сказав: «Діти, ніч у дворі, час сну, і я розповім вам історію». І один день він кладе кремові троянди на своєму светрі, назвав мене і дружину і сміхався: "Я маю прохолодні сиськи?"
Р

Він сказав мені багато і я дізнався більше про нього цього року, ніж я зробив у всьому житті.

Мій тато пішов прямо після його народження. Він вийшов 98.
Р