Lana Del Rey для моди Журнал: Я похмура людина

Lana Del Rey нещодавно був неймовірно затребуваним - лише за минулий місяць, фотографії співаків грали безліч відомих глянцевих видань (Rolling Stone, Fader Magazine, Madame Figaro). Не так давно співачка стала героїнею останнього випуску канадського журналу Fashion Magazine за вересень. Для чохла Лана спробувала на ансамбль від Blumarine. Фотографія 28-річної співачки Кріса Ніхольса.

Lana Del Rey на кришці Fashion Magazine

Не так давно Лана випустили відео для пісні «Ультравіоленція», де вона носила велик і весільна сукня, граючи роль сумної нареченої. У інтерв'ю з журналом Лана розповіла про її зв'язок з Баррі Джеймсом О'Neill (який вона нещодавно зламала) і як вони відносини вплинули на її останні альбоми.

Про те, як її відносини з Баррі вплинули пісні на Ultraviolence:

«Я темний характер, але він навіть темний. Не було ніякого сенсу, який намагається діяти більш послідовно і адекватно в межах динамічної. Про це йдеться про «Шади охолодження».

По дорозі альбом Ультрафіоленс може бути викликаний найбільш успішним в кар'єрі співачки. Альбом дебютував в хітовому параді, ставши першим диском Лани, щоб збити національну графіку.

Lana Del Rey на фотосесії для Fashion Magazine

На альбомі з Dan Auerbach:

«Щоден Дан Ауербач змінив все. Він дійсно зарекомендував себе в життя. Ми мали природну хімію, яка була дуже відчутною. Дан був спонтанним. Ми пішли в студію з старим мікрофоном, щоб записувати шорстку версію альбому, але ми закінчили його, таким чином. Захоплення.

Що робить її більш впевненим:

Не знаю, що я шукав сольовіце, індивідуально взаємодіючи з людьми за лаштунками після моїх виступів, витрачаючи час з моїми шанувальниками. Забезпечив мене енергією. Люди, які люблять те, що я роблю на сцені, це свого роду «го на f...» всім, хто завжди сумнівається мені. ?

На зміни в стилі її сукні:

«Ця еволюція прийшла до мене з музикою. Я люблю піти на сцені в улюблених джинсових шортах, футболці, золоті кільця і діаманти. Свобода. Коли я отримав на сцені в перший раз 4 роки тому, я думав, що потрібно покласти на плаття, виглядати презентабельно, або щось. . ?