551
Грузія 2014
На шляху з аеропорту ловить око великої кількості старих високоповерхових будівель радянського періоду. З радянських часів вони не були відремонтовані.
А потім - сучасні споруди скла і бетону часу Михайла С. Будинок правосуддя.
Міст над Курубом.
р.
У будь-який час грузинський прапор приєднується до європейського прапора. Іноді є ще більш сині зірки. Я запитав керівництво «нехай і чому?» Він сказав, що ми хочемо, щоб вони сказали, що Європейський Союз вже підписав об'єднання, що означає, що ми є там, тому прапорці. Я не спробував переконувати надійну Зураб. Незважаючи на те, що Грузія спить і бачить себе вже в ЄС, Грузинці не навчилися пускати пішоходів на «зебра». Вони не сповільнюються.
У нашому готелі на рецепції навіть прапор НАТО був обрамлений. Я думаю, що вони особливо хочуть йти в Європу. На шляху багато грузинських відповіли мої питання про євроінтеграцію з скептицизмом і небесним у яскравому європейському майбутньому.
В цілому Тбілісі дуже оригінальний, барвистий, яскравий, смачний, шумний, запах, південне місто.
Місце злиття Арагві та Кури та першої столиці Грузії є містом Мцхета.
Чоловік медитати.
р.
Сакрий барани за парканом над абісами. Він сидить там, бідна людина, чекаючи свого часу.
Грандфа на стінах храму в мцеті.
3250Р. 3700Р.
Батько Девід приймає списки імен для здоров’я та відпочинку. життєрадісна, пишна. Просив нас, як ми оселилися. Якщо щось не підходить, то тут знаходиться візитна картка кращого готелю в Мцхеті, і витягується з касок з кишенею джинсової картки.
У зоні сірководних ванн. Не встигнути йти. Але наступного разу я буду.
р.
Просто вулиці.
Quite Європейська.
Не точно. Килимовий магазин.
доб.
Вид з балкона нашого готелю.
Шукаємо вечерю.
Р
Складання житла деяких бездомних жінок.
р.
Р
радянська архітектурна спадщина. Мозаїка.
Колишня будівля IPS. У Transcaucазіатських республіках завжди були представлені архітектурні інновації.
Р
У кожному кроці є лавки.
Сувеніри.
І ідеальне грузинське вино. літр хорошого Kindzmarauli для підвіконня 300 рублів. Також відвертаємо реальну, так як носимо, «Хванчкар» – 600 рублів за скло. Дуже класно. Навіть якщо це не "Гванчкар".
р.
Вони дивляться хінкалі на 12 рублів заготовки.
І барбекю, 200 рублів за велику порцію.
Дуже смачний лимонад «від дитинства», але в пляшках схожа на горілку. 20-30 рублів на літр.
Багато бджіл. Вони кладуть професійно в волосата нога туристичного і дуже переконливо просять гроші. Не дайте мені кілька монет. Я впав жертву теж.
Просто красиві Тбілісі.
9258999
р.
На сьогоднішній день на ринку фешн-бару можна знайти тут.
Це автомобілі поруч з ним. Може бути одним з маркетологів прийшов на роботу.
Р
Продається великий ринок, де продаються твори грузинських митців та майстрів інших різних жанрів образотворчого мистецтва.
Тут я купив собі картину на кухні. 8 тис. - полотно, без рамок і підрам.
-img43---
А потім - сучасні споруди скла і бетону часу Михайла С. Будинок правосуддя.
Міст над Курубом.
р.
У будь-який час грузинський прапор приєднується до європейського прапора. Іноді є ще більш сині зірки. Я запитав керівництво «нехай і чому?» Він сказав, що ми хочемо, щоб вони сказали, що Європейський Союз вже підписав об'єднання, що означає, що ми є там, тому прапорці. Я не спробував переконувати надійну Зураб. Незважаючи на те, що Грузія спить і бачить себе вже в ЄС, Грузинці не навчилися пускати пішоходів на «зебра». Вони не сповільнюються.
У нашому готелі на рецепції навіть прапор НАТО був обрамлений. Я думаю, що вони особливо хочуть йти в Європу. На шляху багато грузинських відповіли мої питання про євроінтеграцію з скептицизмом і небесним у яскравому європейському майбутньому.
В цілому Тбілісі дуже оригінальний, барвистий, яскравий, смачний, шумний, запах, південне місто.
Місце злиття Арагві та Кури та першої столиці Грузії є містом Мцхета.
Чоловік медитати.
р.
Сакрий барани за парканом над абісами. Він сидить там, бідна людина, чекаючи свого часу.
Грандфа на стінах храму в мцеті.
3250Р. 3700Р.
Батько Девід приймає списки імен для здоров’я та відпочинку. життєрадісна, пишна. Просив нас, як ми оселилися. Якщо щось не підходить, то тут знаходиться візитна картка кращого готелю в Мцхеті, і витягується з касок з кишенею джинсової картки.
У зоні сірководних ванн. Не встигнути йти. Але наступного разу я буду.
р.
Просто вулиці.
Quite Європейська.
Не точно. Килимовий магазин.
доб.
Вид з балкона нашого готелю.
Шукаємо вечерю.
Р
Складання житла деяких бездомних жінок.
р.
Р
радянська архітектурна спадщина. Мозаїка.
Колишня будівля IPS. У Transcaucазіатських республіках завжди були представлені архітектурні інновації.
Р
У кожному кроці є лавки.
Сувеніри.
І ідеальне грузинське вино. літр хорошого Kindzmarauli для підвіконня 300 рублів. Також відвертаємо реальну, так як носимо, «Хванчкар» – 600 рублів за скло. Дуже класно. Навіть якщо це не "Гванчкар".
р.
Вони дивляться хінкалі на 12 рублів заготовки.
І барбекю, 200 рублів за велику порцію.
Дуже смачний лимонад «від дитинства», але в пляшках схожа на горілку. 20-30 рублів на літр.
Багато бджіл. Вони кладуть професійно в волосата нога туристичного і дуже переконливо просять гроші. Не дайте мені кілька монет. Я впав жертву теж.
Просто красиві Тбілісі.
9258999
р.
На сьогоднішній день на ринку фешн-бару можна знайти тут.
Це автомобілі поруч з ним. Може бути одним з маркетологів прийшов на роботу.
Р
Продається великий ринок, де продаються твори грузинських митців та майстрів інших різних жанрів образотворчого мистецтва.
Тут я купив собі картину на кухні. 8 тис. - полотно, без рамок і підрам.
-img43---