Грузія 2014

На шляху з аеропорту ловить око великої кількості старих високоповерхових будівель радянського періоду. З радянських часів вони не були відремонтовані.

А потім - сучасні споруди скла і бетону часу Михайла С. Будинок правосуддя.

Міст над Курубом.

р.

У будь-який час грузинський прапор приєднується до європейського прапора. Іноді є ще більш сині зірки. Я запитав керівництво «нехай і чому?» Він сказав, що ми хочемо, щоб вони сказали, що Європейський Союз вже підписав об'єднання, що означає, що ми є там, тому прапорці. Я не спробував переконувати надійну Зураб. Незважаючи на те, що Грузія спить і бачить себе вже в ЄС, Грузинці не навчилися пускати пішоходів на «зебра». Вони не сповільнюються.

У нашому готелі на рецепції навіть прапор НАТО був обрамлений. Я думаю, що вони особливо хочуть йти в Європу. На шляху багато грузинських відповіли мої питання про євроінтеграцію з скептицизмом і небесним у яскравому європейському майбутньому.

В цілому Тбілісі дуже оригінальний, барвистий, яскравий, смачний, шумний, запах, південне місто.

Місце злиття Арагві та Кури та першої столиці Грузії є містом Мцхета.

Чоловік медитати.

р.

Сакрий барани за парканом над абісами. Він сидить там, бідна людина, чекаючи свого часу.

Грандфа на стінах храму в мцеті.

3250Р. 3700Р.

Батько Девід приймає списки імен для здоров’я та відпочинку. життєрадісна, пишна. Просив нас, як ми оселилися. Якщо щось не підходить, то тут знаходиться візитна картка кращого готелю в Мцхеті, і витягується з касок з кишенею джинсової картки.

У зоні сірководних ванн. Не встигнути йти. Але наступного разу я буду.

р.

Просто вулиці.

Quite Європейська.

Не точно. Килимовий магазин.

доб.

Вид з балкона нашого готелю.

Шукаємо вечерю.

Р

Складання житла деяких бездомних жінок.

р.

Р

радянська архітектурна спадщина. Мозаїка.

Колишня будівля IPS. У Transcaucазіатських республіках завжди були представлені архітектурні інновації.

Р

У кожному кроці є лавки.

Сувеніри.

І ідеальне грузинське вино. літр хорошого Kindzmarauli для підвіконня 300 рублів. Також відвертаємо реальну, так як носимо, «Хванчкар» – 600 рублів за скло. Дуже класно. Навіть якщо це не "Гванчкар".

р.

Вони дивляться хінкалі на 12 рублів заготовки.

І барбекю, 200 рублів за велику порцію.

Дуже смачний лимонад «від дитинства», але в пляшках схожа на горілку. 20-30 рублів на літр.

Багато бджіл. Вони кладуть професійно в волосата нога туристичного і дуже переконливо просять гроші. Не дайте мені кілька монет. Я впав жертву теж.

Просто красиві Тбілісі.

9258999

р.

На сьогоднішній день на ринку фешн-бару можна знайти тут.

Це автомобілі поруч з ним. Може бути одним з маркетологів прийшов на роботу.

Р

Продається великий ринок, де продаються твори грузинських митців та майстрів інших різних жанрів образотворчого мистецтва.

Тут я купив собі картину на кухні. 8 тис. - полотно, без рамок і підрам.

-img43---