Tu-154B-1 RA-85165, тепер наставник

Ця площина розвивалася її польотом. Останній рейс цього літака з Норільськ в Красноярськ. Як спортсмен, який закінчує свою спортивну кар’єру, і після цього іноді стає тренером, тому ця дошка тепер виступає тренером для студентів Сибірського державного аерокосмічного університету. М.Ф. Решетнева. Кінець також є початком.

24 фотографії + відео.

1,1 км Разом з тим, «поза» стає на фюзеляжу.

2,2 км Сьогодні ми представляємо в підготовці до запуску та запуску двигунів.

3. У Як не використовувати такі сходи і піднятися на другий двигун? Панорама "Дізерна Панорама"

Довжина літака становить 47.9 м ... Вінгспан 37.55м
Площа крила 201.45 кв.м Діаметр фюзеля 3.8 м

4. У Поверніть і подивіться в канал другого двигуна, кожен знайомий з фільму «Крева». Всього Т-154Б1 в хвостом три двигуни Кузнецов НК-8-2У, кожен 10500кгс.

Додано до [mergetime]1406696169[/mergetime]

5. Умань Після того, як на борту почалися з відродження СРСР.

6. Жнівень Отвор в основу кріплення гондоли до фюзеляжу виконує не тільки роль кулера, але і вогнегасника. Ударні відсіки з двигунами з атмосферним повітрям охолоджують її, а також видаляє можливі пари нафти, палива та рідини AMG-10 (гідравлічна авіаційна олія). Повітря подається для удару генератора, потім охолодження двигуна вводять в атмосферу по проміжках між двигуном і витяжками гондоли.

р.

7. Про нас Двигун три. Максимальний діаметр двигуна становить 1.44 метрів. Відразу за входом повітря є пожежний розділ, виготовлений з титанового сплаву, який робиться схожим на вентилятор, але не обертається. Гондоли зовнішніх двигунів розташовані симетрично відносно осі літака. Таким чином, коштовність повітряного потоку від фюзеляжу і крила не погіршує роботу повітряного надходження і не створює додаткового аеродинамічного опору, надходження повітря розгортається 3 ° до фюзеляжу і злегка вгору.

р.

8. У ручний двигун. Довжина двигуна з зворотним і насадкою становить 5.3 метрів. У носці повітряного впуску видно прямокутні люки, рівномірно простягаються по колу. На НК-8-2 відсутні муфти для запаювання двигуна з повітрям, встановленими на НК-8-2У, на НК-8-2. Призначений для підвищення ефективності повітряного споживання при старті та зльоті. Утеплювачі виготовляються неконтрольовані і відкриваються всередині каналу впуску повітря під дією розряду, що відбувається при режимі вимикання. Потім під дією джерел вони повертаються на їх місце.
На праву у фюслі є люка, де зберігаються 3 фасони пожежогасіння. Перший етап працює автоматично, інженер польоту може випустити другий і третій етап вручну, і вибравши який двигун для його вивантаження.

9. Навігація Шасі виготовлені на тривісному візку. Версія B-1 була посилена.

10. Чистка дуже вишукана, під час руху літака.

_ Новини

11. І це лівий двигун, де голова практики Очкін Василь Васильович розповідає про необхідність перевірки чистоти магнітних припинок двигуна. Ви можете судити стан двигуна.

12. Тепер перейдемо в іншу сторону, обходячи радість будь-якого токара : і отримайте всередині фюзеляжу, щоб подивитися на канал другого двигуна зсередини.

, м. Херсон

13.00 р. У бухті з вогнегасними чергами, відкривається ще один хетч. Ось ми маємо кабельні двигуни управління електропроводкою, які виготовляються з кабелю KSAN (сталевий аеронавтичний кабельний непрокат) діаметром 2,5 мм. Два з екстремальних лівих кабелів йдуть на другий двигун, два на правому ходу йдуть до першого і закінчуються на фінальних роликах, з яких вже тверді тяги через шкіру зліва (перший) двигун. Кабелі випускають герметичний термінал, що зменшує витік повітря з герметичної частини фюзеляжу. На кришці виходу над кожним отвором позначено (жовті палички), які кабель слід намальовувати через неї.

р.

14. Контрольні установки для наземних робіт і перевірок.

15.00 р. Другий канал двигуна.

16. «Земля» в готовності запуску двигуна.

17. Кирило kirill_kvs. Ми нарешті отримуємо борт.

18 років Кабіна внутрішнього літака, з вікон яких можна побачити однакові внутрішні. Є історія цивільної авіації. Я думаю. Ми повинні йти вперед і не схожий на це.
« » » » » » » » » » » » » » » Ну, тут ви знаєте, що ви повинні бігти на одному місці! Якщо ви хочете, щоб піти кудись ще, ви повинні бігти принаймні вдвічі швидше! Аліса в Шукаю Скло Льюїс Каррол © Я хочу, щоб наші дизайнери літаків працюють двічі як швидко, в будь-який інший спосіб.

19.00 р. Салон просторий і комфортний.
З самого себе: Я тебе! Ті, хто туман в кабіні буде розумітися.

до 1 2 3 4 5+

20. Панель інженера польоту містить всю інформацію про двигуни, паливо, напругу, гідравлічні системи та багато іншого.

21. Що таке станція? :) Фарба з аерофлоту настільки міцна, що вона зберегла багато перефарбовування і наклейок.

22. Привіт, Кирило! :

23. Сергій, гусман, вже на місці КВС в 62-му

Додано до [mergetime]1406696555[/mergetime]
Для найперспективніших, я пропоную 31 хвилини відеоготовки для старту і самого початку двигуна. Є одна неточність у відео, яка навмисно виготовлена. З кабіни я зняв запуск третього, а з-за запуску перших двигунів. Потім синхронізуються і встановлюються для чіткості. Звук магнітозаписника іноді відходить від ваги, звичайно, але я не міг тинути його окремо. ПС. Двигун стартує 28:00 :) Але я рекомендую дивитися все, це реальне керівництво від професіонала.

Додано до [mergetime]1406696597[/mergetime]
Другий відео про механізацію. Всього 4 хвилин )
Ту-154B використовують трищілинні муфти. Наявність щілини дозволяє потік від площі високого тиску (нижня поверхня крильця) до площі низького тиску (верхня поверхня крильця). Слайси профільовані таким чином, що струмінь, що витікає з них, спрямована на відчутно до верхньої поверхні, а розріз щілини повинні плавно звужуватися, щоб збільшити швидкість потоку. Проходячи через щілину, високоенергетичний струмінь взаємодіє з граничним шаром «лугішних» і запобігає утворенню вихрових і потоків. Ця подія дозволяє «пушкувати» порушення потоку на верхній поверхні крила більшими кутами атаки і більшими значеннями ліфта.

Додано до [mergetime]1406696661[/mergetime]
Дуже дякую.
Успіхів!

Всі Ось джерело.

р.