Про те, як я став даю сьогодні.

Це день я став да! Щасливий батько близнюків (бой і дівчина!)
У зв'язку з цим привітання!
Я також хочу нагадувати...

Хто з вас може пам'ятати мій пост. Впроваджено майже половину року і більшість наших ідей.
Прийміть, що морква все-таки не має куди йти, так як холодильник, на якому вони стоять, і новий буде набагато вище. І ці нещасливі диявола готові вивести будь-кого!

Постійні пері, кричить, і хардкор. Не кажучи вже про те, що у них трохи стельовий плінтус, пророщені істоти. Це не те, що я маю на увазі.
Я наносив нові образи «санкції» на них, висить портрет ВВП перед кліткою (як заспокійливий вниз перед царем).

11 зображень, з моїми смішними коментарями,

1,1 км Приблизно це виглядає як одна з боків дитячої кімнати (якщо ви все ще не лежали і подивилися на попередню тему, то різниця можна помітити)

Так як реберця були оснащені родичами, так як ми не були фінансово готові до близнюків, і ми не відмовилися приймати від батьків/бротерів/сестерів/і інших родичів - я вважаю це цілком нормально. Односпальне ліжко з ручкою, інше без.

Так само легко з'являються. Я зробив це без будь-яких інструкцій, оскільки немає інструкцій.

Про люки, як і мій чоловічий мозок може засвоюватися - вони кажуть, що не дуже корисно, вони кажуть, що якщо дитина навчається до цього "походу", то без нього він не буде опускатися взагалі, але я не майстер в цьому, так що ви можете сміливо назвати мене останні слова)

2,2 км Ось другий ребер, звичайний, дерево. Дехто манна дружина зробила її купити матрац - кокосові гойдалки з одного боку, деякі інші бульчисті на інших. В цілому дитина оцінить...

Біля полиці (я кришка). Це, до речі, я рекомендую, якщо не відразу, то в найближчому майбутньому закріпити його на стіну, адже є не кілька випадків, коли дитина (що навчилася ходити) перетворилася по собі, і все закінчилося дуже погано.

Вовки розглядають дуже зручний варіант, підійшов - взяв підгузник / підгузник, протертий старий oop, надягнув на підгузник / підгузник, і це! Не відходите час відкриття розділу, згинання та ін.

Україна

3. У І ось хай-тек. Коли мій брифлений розповів мені, скільки витрат на монітор дитини, я чесно не даю його до публіки, але я думав, що такий пристрій (до 3,5 до 5 тис. російських рублів) може безпечно зловити ультразвуки, почути привиди, і шлях сусідського хата в клітку.

Я довго не занурився, я купила регулярну IP-камеру (вартість 2-3 рублів), яка з'єднує в маршрутизатор, і це все – пристрій працює.
Радіоканали відео та аудіо сигналу для будь-якого пристрою, як в мережі, так і в мережі. Будь-який андроїд і i-Device приймає його (також комп'ютер, але це занадто старий)

Що таке, грубо кажучи – я можу дивитися, наприклад, на телефоні / планшеті (і чути) що відбувається в кімнаті, при цьому я можу бути на кухні, і я можу принаймні в Амстердамі.
Пристрій може бути налаштований для запису відео та звуку, відповідь на рух / об'єм. Також є нічна фотографія.

Як мені сказати, чим гірше цього? Радіо няні коштує дорожче, і вона тільки продає звук. Все в одному флаконі.

Єдине - електропроводка виросла, не досягла виходу. І провідував його до маршрутизатора.

4. У Ліжко.
Дружина вішала всіх сортів навісів і так далі. Я все ще в змозі говорити, тому я збираюся розповісти вам трохи про тротуари (як це м'яке, з ведмедями).

В цілому вони пішли покупками, один такий набір - від 3 тис. рублів.
Похилково розмножуються двома, і все не так росій.
На нашому улюбленому aliexpress ми знайшли 1 в 1 в магазині тільки 1,500.

Я не бачив такої якості навіть в нашій країні! Головне правильно вибрати продавець.

5. Умань Цей щит дуже зручно перетворений в односпальне ліжко. Якщо у вас є дві молоді діти, і ваш чоловік дійсно потребує принаймні години сну, щоб піднятися і йти до роботи. Що таке пристрій.

Не дозволяйте феміністам розірвати мене окремо - можна взяти на це крісло. На ніч ви можете прочитати Jules Verne, добре, або Дарія Донцова, який знає як.

6. Жнівень освітлення. Вражений без проблем, хоча деякі стелі у нас є сором'язливість, все розсипається при бурінні, але якість будинку я писав в останній «частин».
Ми вирішили, що це буде хороший варіант, щоб купити такий пристрій, йде там, де необхідно і підійде колір до шпалер.

Для віддалених людей я хочу підкреслити, що картриджі на таких китайських люстрах є пластиком, тому лампочки світла строго не більше 40 Вт, інакше все буде дуже погано! Я особисто шукав своїх батьків, як один за шість місяців, вкритих плафонами.

Ви можете підключитися Світлодіодні світильники, вони яскравіше, а потужність / теплогенерація краще. Але у нас є занурення, а в найближчих магазинах знімні світлодіодні лампи я не знайшов.

До речі, так, якщо ви купуєте занурення - зберігайте це на увазі, світлодіодна лампа буде просто відключати і відключати, не буде гладкого включення.

, Україна

7. Про нас У нас є шафа.
Всі цей щит був придбаний виключно в ikei. Я хотів зробити щось інше, але я не був.
Верхня поличка, дно полиці з ящиками, добре, місце для ягняти. Тепер "стораж" може бути дуже ергономічно в'язаний з усіма сортами ясен :D

8. У вона. До речі, пристрій, який лежить на лівому (дерев'яні з блакитними нитками) попросили зробити дружину провести її вагітність, це щось схоже на домашній лоум, можна зв'язати саморобні пледик дітям. Але час пропущений, шлунок виріс, і вона просто не мала достатньо міцності, і її обмотують.

Доповідачі (без вульгару), які дуже зацікавлені, читати в Інтернеті, ковдри виходять дуже смішними.

9. Навігація І це дивний вішалка. Довгий час я думав, як це зробити, і тут, як завжди, ІКЕА. Ковані / збірні / збірні. Він виконує свої функції, однак, відчуває, що дизайн не особливо міцний, але заявлена сила повинна бути достатньою.

І так ми приступаємо до кінця:
10. Коляска.
Брати і сестри, це педесталь. Коли я збирав його, я зрозумів, що при зборі, він не може бути розкочений з кімнати або будь-якого стандартного дверного шляху.
Дуже легко розібратися, тому проблем немає. Прийміть, що крихка жінка тільки повинна витягти 20 кг коляска, і це не рахувати дітей. Ось чому існує 80 кг людини, яка допоможе божевільна.
У інтернет-магазині, як в мережі, так і в автономних магазинах у місті було одна погана, або за казкові ціни.
А потім обладнання (запобіжні блоки, стандартні блоки, сумка, дощовики, сітка ... добре, інші бульці, ви можете прочитати про це - Slaro indigo duo. Однак конфігурація відрізняється скрізь, ми побігли в максимальну і дали разом з доставкою в області 21 тис. руб.)

11. Так ось трохи загального вигляду, так що є якийсь логічний висновок про п'яний бабблінг.

Я хотів би нагадати вам, що все це зроблено на дуже бюджеті.

Я не можу дочекатися своєї дружини і моїх дітей. Я хотів би грати Пітер Паркер і піднятися кудись. Але коефіцієнти були високими і я дав.
Я був готовий збивати, як собака на двері безпеки, але ці жінки не знають дивності, тому Чоловіки - цей номер не пройде, не намагатися.

Ми люди в цьому періоді мають тільки одне - підготувати квартиру для приїзду сім'ї, а в перервах безперечно отримайте п'яні з друзями, тому що потім він не буде до, і рідкісні моменти миру здавалося нам справжній рай на землі.

Дякую! Доброго дня!
Я зустрінеш і трохи торкнувся!

р.