Поїздка з собакою, на морі, шавлії (Краснодар)

Все почалося з того, що я любив закордонний паспорт кудись. Зважаючи на це захід, Закордеонія не була розглянута. Я вирішив піти з всієї сім'ї, за 10 днів, як шавлії, (Я, моя дружина, собака (німецька вівчарка)) для відпочинку на рідному узбережжі, тобто Краснодар - це всі наші. На факті поїздки я помістив невеликий (50+ пікча) фотозвіт з коментарями :

Я скажу вам, що я провів, і що я провів:

1,1 км Автомобіль: Toyota Auris (респективно хетчбек), був достатній простір, хоча фаршировані речі під дахом (весь багаж виділений до собаки)
2,2 км Відстань: від MSK до MSK, вийшов 4900 км.
3. Маршрут: MSK-Krasnodar-Novorossiysk-Durso-Utrish-Novorosiysk-Sochi-Adler-Dzhubga-MSK.
2,2 км За гроші: бензин 11 тр, харчування - близько 7 тр, готелі / кемпінгові місця - 4.5 тр, ресторани / кабаки - 3 тр, інші витрати - близько 5 тр, в загальному - дуже бюджетний.

50 зображень.

1,1 км Пакети, упаковані :

Р

2,2 км Ми доставляємо головний пасажир:

3. У Перевага, столиця.

4. 5 годин на трасі М4 (повіді близько 250 рублів на контрольну точку) і привіт до Воронеж. У зв’язку з несвоєчасними часами місто не відвідував.

5. Умань Відчувається хуторний пасажир :) (Торори на замітці - припинили біля поліцейського відділення перед Воронеж, прогулянку собакою. З посту, в напрямку мого автомобіля, відразу ж побігли інспектора і кулемета, коли вони побачили Ханс (дог) відразу ж повернулися і повернулися в пост :)

70815625

6. Жнівень Ми приїхали майже до Ростов-на-Дону (близько 700 км. від МСК), після чого я був шокований. Стопили на АЗС, собака прогулялася і подається, вони скидають в машині протягом 4 годин. Сніданок в поле :

7. Про нас Ростов пройшов, потрібно було поспішати до Краснодара (очікувалися друзі, які потім провели ніч).

8. У Ми приїхали в Краснодар (якість дороги ідеально, крім невеликої (близько 100 км) ділянки між Ростовом і Краснодаром). Весь тур не зупинився (хоча штрафи з камер (швидкість), привезено до 2 т. :).

9. Навігація Ми приїхали зустріти друзів в Краснодарі. Ніч. Реставрація (з етичних причин я не постаю фотографії – Я кажу одне, завдяки гостинності мешканців Краснодара, замість запланованого 1 дня, мені довелося залишитися на 2 дні) Місто красиве, люди є своєрідним - Я дуже сподобалося. Я поділюсь фотографіями з Краснодара.
Шанс йде в трамвай, всі люди в трамвайних трамваях радують, а не агресію.

10. Я дуже сподобалося, це алея і центр міста (це майже всі пішоході). До середини дня.

11.

12. Ну, час і честь, щоб дізнатися, ми все ще пішли забави, починаємо і прибуваємо в Новороссійськ.

13.00 р. Професіони, досвід: місто порт. Він був красивим, південним : довгий час.

14. Далі ми йдемо в Дурсо (Абрау і Дурсо, виходить зовсім різними населеними пунктами). Шанс в Новороссійську, вперше в житті побачили море : Я спробував лакувати воду - довга білизна :), але в Абрау, де ми прийшли, є озеро і це свіжі (і красиві), які тварини був дуже радий.

15.00 р. Після того, як Дурсо починається найцікавіше – нам необхідно знайти стоянку (де ми плануємо провести близько 5 днів). Ми входимо в невеликий заповідник. Подорожі веселі, продукти харчування і я думаю, коли наступний камінь проламається через мене.

16.00 р. Проїжджаючи уздовж берега, парковка знаходиться. За гроші - 500 рублів в день для автомобіля і намету (без обмеження кількості людей), є мінеральна пружина (вода є дивним), бар, безпека і обладнані місця для табору. Ось ми йдемо.

Р