Chloe Moretz в журналі Flare

Chloe Moretz став основним характером фотосесії для канадського глянцю – журналу Flare. Для зйомки акторка спробувала на нарядах Gucci, Paco Rabanne, Louis Vuitton та багато інших. Фотографія 17-річної акторки Ніно Муноз. Також юна актриса розповіла про новий фільм «Якщо я перебуваю», поділила свої погляди на стиль і моду і пояснила, чому вона не хоче витрачати час на стосунки з хлопцями.

483684

Chloe Moretz на кришку журналу Flare

Для живопису «Якщо я перебуваю» Хлое зробив дуже гарну роботу. Актриса не тільки спробувала зрозуміти психологію основного персонажа, але й навчалася грати в цело - вона зайняла п'ять місяців щоденних чотиригодинних занять.

Але найважчіша, як Хлое прийнята, щоб відтворити щастя і любов:

Може здаватися дивним, але легше відтворити важкі, похмурі, драматичні емоції - кожен може торкнутися за сценарієм, але кожен може викликати сміху, попадати в себе. . . ?
р.

Chloe Moretz на фотосесії для журналу Flare

Chloe talked про її стиль сукні:

«Для багатьох людей, які говорять, ви не повинні судити книгу, але якщо ви поставите на якийсь незвичайний наряд, ви божевільні. й
р.

112210р.

Chloe розповів про свої погляди на стосунки з хлопцями:

«Я тільки 17, і я не хочу витрачати, що час на відносини — вони роблять мене почувати себе так, що я повинен тримати очей на кожному ходу». Я не маю цього, хоча. Я говорю своїх друзів, «Гуї, ви витратили роки у старшій школі на зв’язках, і тепер ви збираєтеся руйнувати свій коледж, таким же чином?» А потім ви одружилися... Що відбувається? Чи ви поставите своє життя в відносини? Ні, не про мене!
3610Р. 4200Р.