Модель Kate Премтон став героєм британського Елла за вересень. На чохлі журналу Upton показало не тільки наряд з колекції Prada, а й довжину її ніг. Крім того, Спортивний Ілюстрований зірка зірка зірка зірвала в фотосесії і розповіла про її любов до свого тіла.
Коли я вперше почав, я шукав як регулярну модель каталогу. Тоді я перетворюсь в жінку і був таким збудженим. Я з Флориди, і це нестандартно носити купальник там майже завжди. Якщо у вас немає форми, то ви не знайдете. Я не мав нічого, тому, коли я нарешті отримав криві, я думав, "Я!"
Kate Upton на кришці британського Elle у вересні
Upton знає, що багато в моделювальному бізнесі називають її "здоровий":
Люди кажуть, «Дуже здорово». І я думаю, "Я шкодую, що?" Я мріяв про таке тіло все моє життя!
Kate Upton на фотосесії для Великої Британії
Kate Upton на фотосесії для Великої Британії
Після Kate starred для спорту Illustrated в 2012, чоловіки почали звертати увагу на неї, але Upton не схожий на таку надмірну увагу:
«Мої люди хотіли б зустріти мене, але чоловіки були або одружені, або про те, щоб вийти з оленя. Я був час, коли я просто відчував подарунок для своєї вечірки, але я не іграшка і я не хочу використовувати. Я доросла і самодостатня жінка.
Kate Upton на кришку спортивних ілюстрацій 2012