Вчені жарти

Як часто ви жартуєте про хімію?
- Періодично.

Вчені жарти

2,2 км

Вчені жарти доб.

3. У П'єр і Марі Кюрі. Вона не сяла багато.

Вчені жарти

4. У Хельій ходить в бар і замовляє пиво. Бармен виходить навколо і говорить, "Соррі, ми не обслуговуємо благородні гази." Хельій не реагує.

Вчені жарти

5. Умань "Я не знаю, де він є."

Вчені жарти

6. Жнівень Пошкоджений вісник. Тексти пісень, а це означає: Він вважає, що світ родить його.

Вчені жарти

7. Про нас Шредедер ходив по кімнаті, яка шукає кошеня, і він сидить в коробку, ні живих, ні мертвих.

Вчені жарти

8. У

Вчені жарти ,00 Р

9. Навігація

Вчені жарти

10. Приєднатися до опору.

719283р.

11. Нейтрон проходив в бар і попросить, "Чому у вас є напій?" Ви вже завантажили барменів. й

Вчені жарти

12. Tachyon їде в бар. Бартендер до нього: «Такіони не подаються!» "Це дивний, - каже тахіон, "і завтра був обслугований."

Вчені жарти

13.00 р. Хейсберг був кермом, коли він був зупинений ДАІ. Якщо ви не знаєте, наскільки швидко ви збираєтеся? «Ні,» Гейзенберг відповів: «але я знаю, де я зараз. й

Вчені жарти

14.

Вчені жарти р.

15.00 р.

Вчені жарти

16.00 р. Що означає B в Benoit B. Mandelbrot?
Беніт Б. Мандельбрут.

Вчені жарти

17.00 р.

Вчені жарти

18 років

Вчені жарти

19.00 р. Коли математика танцює...

Вчені жарти

20. Алекс завжди підозрілий.

Вчені жарти р.

21. 19. Я нарешті зробив мій професор посмішки. Тепер він пише щось у своєму зошиті кожен раз, коли я дроол." Собака Павлова.

Вчені жарти

22.

Вчені жарти

23. Є тільки 10 типів людей: ті, хто розуміє бінарних і тих, хто не робить.

Вчені жарти

24. Чому трохи система 32, 64, 128, 256, 512, 1024? - Ну, це просто! Дивитися на це. У вас є, наприклад, 1000 рублів. Або, бути справедливим, 1024...

Вчені жарти

25.

Вчені жарти

26. Скільки Freudians потрібно викрутити лампочку? - Два. Один буде закручувати лампочку світла і інший буде тримати пеніс. О, Я маю на увазі, батько... О, це сходи.

Вчені жарти

27. Біолог, хімік і статистика Біолог пагонів на норі, але змащує 5 метрів до лівого. хімік стріляє олену, не спійманий, куля застрягає в дерево п'ять метрів вправо. Statistician: "Ми знімали його!"

Вчені жарти

28. Фінікіст, математик і інженер дав завдання пошуку обсягу червоної гумки. Фізикіст занурив м'яч у склянці води і вимірював обсяг переселеної рідини. Математика вимірювала діаметр кульки і розраховується потрійний інтегратор. Інженер вивів таблицю обсягів червоних гумових кульок і знайшов бажане значення.

Вчені жарти

29. Біолог, інженер і математика п'ють каву в патіо, коли два люди ходять в будинок по вулиці. Після того, як три люди залишили будинок. Біолог: Двоповерхові, багатоплізовані і три залишають будинок. Інженер: Немає, це просто те, що наше початкове спостереження містить помилку! Математика: Ви не помилитесь. Ми повинні чекати іншої людини, щоб увійти в будинок і це буде знову порожнім.

Вчені жарти

30 Einstein, Pascal і Newton грають приховувати-і-сек. У той же час Паскаль і Ньютон повинні приховати. Pascal втечу і успішно приховує, і Newton не збирається в будь-якій точці світу. А замість нього малює сквер навколо нього на землі. Ейнштейн відкриває свої очі і каже, Ньютон, як легко його знайти! «Що не так, він відповів: «Ви знайшли Pascal!» Зверніть увагу на землю - один Ньютон за квадратний метр!

Сайт: www.adme.ru АДМ.РУ

Вчені жарти р.