Два тижні в Айові заповіднику. Соколозеро.

Відправити
Моя дружина і я довго мріяв відвідати Іово водойму в Карелії.
Ми пішли швидко, ми не звикли до риболовлі. Головне - купити їжу і бензин. А тепер, керуючись трасою від Мурманськ, Н-й номер км, переходимо на дорогу в напрямку Алакурти ... далі до Зареченськ і ще далі до Кума-прог (Кума).

130 зображень.

Пройшов Зареченськ ... Теплиця Проживання в ставку для миття.

Це вже Jowski bay ...

Оля бризки в воді ... Я кисть її: У хвилину ви будете пішли - Я підбираю хребта і починає риболовлю прямо тут!

Часовий диск і ми знаходимося в початковій точці. Річка Кума. Двосот метрів вгору потоком є гребінцем і запобіжником. Дам ділиться двома водосховищами - Iovskoye і Kumskoye.

п. Кума.

Габаритний зображення

На березі є два великі очищувачі для збирання і запуску човнів. Тут кожен залишає свої транспортні засоби, а потім на воді. Не потрібно хвилюватися.

І ми почали розвантажувати...

100 літрів бензину для PLM! Краще, щоб він не був достатнім.

Як завжди...

...

Фото до початку - традиція.

Додано до [mergetime]1406574024[/mergetime]

п. Кума.

7022834

...

Десять кілометрів вздовж річки і ми доходимо до Яворського водосховища. До затоплення були великі озера в зоні, імена залишилися незмінними, хоча вони є частиною Іово водойми.

Соколозеро.

Довгий час вони прогулялися уздовж узбережжя, шукаючи місце для нашої труби, але вони не вибирають нічого. Прогулянка минулим одним з островів Оля помітила смугу піску, там ми вирішили парк.

6645637

Перше, що потрібно зробити, витягнувши від дощу... навчається гірким досвідом.) Поступово очищений берег колод, всі вони пішли на дровах. І дерево тут...

Підійшов вечір. В даний час в Карелію є білі ночі. Рибні укуси постійно, з невеликим ослабленням стібок з 23-00 до 03-00. Ми працюємо!

Звідси з берега 20 метрів були зроблені перші литі. Перч був вішати на Wobler майже кожен кисть.

Подарунок мені цього вечора був ял!

Вони запекли її в фольгу, в вугільній.

Займається ніч, не турбуючи ранок. Оля знову заспівав в наметі, і я знову поїхав риболовля.

3610Р. 4200Р.

На березі озера... спробувати парк...

...

Всі рибки запікають вранці. Знаходилося багато очок. Здається, що вони не дають можливості підходити до іншої риби. Я шукав інше місце, щоб кинути.

8759054

Були походи.

Яц був таким щасливим! Один парний щука Salmo Perch! Решта на L Minnow становить 66.

...

р.

...

Красивий!

Це найбільші з ранку.

...

Зварюємо його, і з майонезом... Смачна риба.

до

Дякуемо!

578868

Вони приховані під вісь від тепла. Коли це було нестерпним, вони розбризли в воду або долилися човна і пішли знайомитися з озером.

Наш острів ... 200 метрів довга, 150 метрів широкий. Увечері ми вирішили поїхати по берегу. Я взяв хребта. Він був однаковим незадоволеним і піком. Ми даємо рибу в воду.

...

р.

...

...

На острові були гриби.

, Україна

Ягоди були без ягід.

...

Приват

Sky ... біла ніч в Карелі.

Через кілька днів з'явилась риба для сушіння. Вони побудували структуру стовпів і почали завісити її.

...

р.

Особливо красиво виглядає під час заходу сонця.

Після заповнення повноцінного бака і пошуку навігатора навколишніх місць, вирішили їздити до річок, що пливуть в водойму.

...

Рот річки.

р.

Всі ці поїздки були зроблені з елементами риболовлі. Ось в цьому місці, щука спочатку кинула себе під катером, і після того, як я не встигав вибрати стручку лінії, вона сиганула в траву. Я не можу витягти з трави більше. В результаті втрати wobble ...

р.

На річці лілія.

...

Просто пейзажі берегів...

...

...

...

...

Ми переїхали до річки. Де під двигуном при низькій швидкості, де на веслах.

Дно сповнена опіків.

Це рибний рай.

На одному з поворотів річки ми помітили лебедя з трьома ліктями. Прогулянка по річці. Це єдиний малюнок я взяв ...

р.

...

261274

З ріки знову вводили водойму. Був вогонь, а стовбури дерев...

Це, звичайно, пригода... щоб ходити в ці дики окремо. Для забезпечення безпеки потрібен мінімум другий човен. Але ні, знову ви сказали собі: ретельно, повільно, все в життєвих куртках, вода тепла, берег практично поруч ... і ще раз зануритися в дикі ...
На карті пам’яток, де ми піднімалися. Не існує жодного фото...

Стоп і прогулянка вздовж берега. Дивіться, як ягоди дозрівають ...

9292929,000

...

...

...

...

р.

Посаджуємо на одне мило. Зверху ви можете побачити, як блокування летючих прогулянок уздовж узбережжя...

р.

Це підпілля. Не більше двох метрів глибоко. Я знаю, скільки риби там.

Так повільно ми вийшли з дикого до чистої води водойми. Ми зустрілися з хлопцями з Оленогорськ. Вони дали їм пакет сигарет... вони не вписувалися в димі. Вони отримали свої візки вниз. З них хвіст був рибою з лопаткою.

, Україна

Ми зустрілися ще один човен з трьома мандрівниками. Найпривабливіший заднім двигуном. Один з пасажирів не прокинувся, поки ми говорили, другий, нога якого висить з човна в воду, відкрився тільки одне око, оцінив ситуацію, і знову пішов до сну.

19

На в'їзді до озера, на березі знаходиться хата, яка колись належала Калходові. У луках великогабаритних і рибних артелів. У хати є два ліжка, які і додаткові ліжка в хати. Хмарний запах дуже ароматний ...

Р

...

...

...

Габаритний зображення

...

Я розповіли, що квот для зловживання водними біологічними ресурсами. й
Допускається вловити одну гру або виразку для їжі. Звісно, я половила рибу, але нехай все йде в воду. Я використовував, щоб дати йти тільки маленькі або пікові мами, але до всього часу... це перший...)

...

...

...

, Україна

Риба сушена ...

І це ясен на вечерю...

доб.

Дощ був кілька разів, але він був недовговим.

...

Хмари дощу.

...

787257

...

Після дощу парна ще більше...

Кращий засіб від тепла є катером.

4580.

...

Сонце.

5 999 р.

Одного разу дощ підняв рибу, щоб прикрити нас. У полі цієї справи ми вішаємо її в тіні під висяженням, і спокушаємо спокійно.

Дощ хмари ...

Вікно в небі ...

Ми знайшли хата на одному з островів. Не важко знайти хата. Необхідно подивитися на березі, якщо немає дерева - це означає ріплі хати. Дотримуйтесь шляху. Так ми знайшли це.

...

2036573

Добре підтримується хата, чистий. Поставки.

р.

...

Овен.

...

...

Ще один будинок був знайдений на острові.

...

...

... Від хати по шляху до туалету викладаються порожні пляшки горілки, але не до кінця. Хлопці все ще попереду. Головне, що печінка витримує це будівництво. й

...

...

І тепер інформація для рибалок. У озерах. Я спробував тролінг, але я не пропустив більше 15 хвилин. Я люблю риболовлю.
На підвіконнях в траві я спробував свої повороти і збивати - половина відхилена - решта лову. Перч не потурбувався, якщо зламаний поворотний стіл або ні – захоплений все. Ви витягуєте один, і пакет 20 грандіозних, які слідують йому, виділяється човном і дивитесь у очі. Покиньте їх щось, захопіть їх миттєво.

Риба біла для м'яких кріплень.

...

...

Р.

...

Перч і стара Балтія не пропустили...

І чисті японські не відмовлялися.

Більшість риби виловили на L Minnou 66.

Додано до [mergetime]1406584400[/mergetime]
І нарешті коротке відео.

Додано до [mergetime]1406584546[/mergetime]
...

Додано до [mergetime]1406584675[/mergetime]

Додано до [mergetime]1406584825[/mergetime]

Додано до [mergetime]1406584937[/mergetime]

Додано до [mergetime]1406585059[/mergetime]

Додано до [mergetime]1406585245[/mergetime]

р.

...

Це все.
На тижні заповідника Кумського. Я придумаю тебе...