Вінні правила пої

1,1 км Порося: «Як ви заклинаєте?» Поа: «Не написано, відчувається.»
2,2 км «Ви, як ти думаєш. Сильний, ніж ви шукаєте. Тексти пісень, а це означає: І смартнер, ніж ви думаєте. й
3. У Що допомагає мені бути різними від інших допомагає мені бути.

Вінні правила пої

4. У «Якщо під час розмови здається, що співрозмовник не слухає вас взагалі, будьте хворим – можливо, в цей момент він просто отримав шматок хутра в в вусі. й
5. Умань «Якщо один день ми не будемо разом, залиште мене в серці. Я завжди буде там. й

Вінні правила пої Р

6. Жнівень Як тільки я бачив, я знав, що ми будемо мати пригоду.
7. Про нас Іноді дуже дрібні речі займають багато місця в серці.

Вінні правила пої

8. У «Сім людям хвилюватися занадто багато про інших. Я думаю, що це називається любов.
9. Навігація Річки знають одне: немає необхідності поспішати, один день ми отримаємо там.

Вінні правила пої

10. "Якщо ви живете сто років, я хотів би жити сто хвилин, щоб я ніколи не мав жити без тебе. й

Вінні правила пої Габаритний зображення

11. «Такі квіти, як тільки ви повинні знати їх. й

Вінні правила пої

12. «Я думаю, що ми мріємо, щоб не відокремити довго. Якщо ми мріємо один одному, ми можемо провести час разом назавжди.

Вінні правила пої

13.00 р. «Ви не можете сидіти у вашому куточку деревини весь час і чекати інших, щоб прийти до вас. Іноді ви повинні йти до них самостійно. й

Вінні правила пої

14. “Зроби, що ви ніколи не забудете мене, тому що якщо я думаю, що ви ніколи не зможете залишити. й

Вінні правила пої

15.00 р. «У маленькій обережності і догляду можна змінити багато. й

Вінні правила пої

16.00 р. «День без другу, як горщик без крапель меду. й

Вінні правила пої

17.00 р. «Любов – це можливість зробити кілька кроків назад, можливо, ще більше». Це означає, що на щастя одного ви любите.

Вінні правила пої

18 років «Мій улюблений день - це один, який я провів з вами. Сьогодні мій новий улюблений день!

Вінні правила пої

19.00 р. "Як пощастило я, щоб мати щось, що говорить про себе так важко!"

Вінні правила пої

Так багато мудрості з рота такого глумого ведмедя з тирси в голові. Дякую, Поу
Виписки, представлені не фрагменти з популярного перекладу книги Бориса Заходера в Росії, але переведені вилучення з оригінальної роботи А. Мільне, певна частина якої, як відомо, не була включена в версію Заходера.

-img15---

Джерело: flytothesky.ru