ПАРК Армія

Пекін хоче потурбувати глобальні питання про коли-небудь зростаючу військову владу Китаю.

«Ми не потребуємо ворога для покращення нашої армії. У рамках спільного розвитку Китаю, один командир розповів журналістам.

«Коли я був малюком, я дійсно хотів бути солдатом», - коментує Ліао Гофенд, 26. Моя мрія тепер прийшла. й

Під час екскурсійної екскурсії журналісти зможуть поспілкуватися з військовими кадрами. На всіх питаннях, від суми заробітку до причин, які спонукали їх приєднатися до армії.

Слоган читає: «Список інструкцій партії!»

Під час проведення демонстраційних вправ бійці. Це простіше.

Група федерацій гордо представила мініатюрні роботи, які танцюють Георгію Михайлу «Святий вікпер».

Створення мініатюрних електронних гуманоїдів є однією з заходів Академії.

У класах електроніки можна зібрати iPhone.

Вхід до електронного семінару.

Проте, головним фокусом Академії є підготовка майбутніх офіцерів та технічного обслуговування резервуарів.

Р

У складі Китайської Народної Армії під час демонстрації обладнання для преси.

Академія знаходиться поруч з одним з найбільш емблемних місць в Китаї – Марко Поло міст, де почалася сино-японська війна після так званого «бріджного інциденту» в 1937 році. Японська армія, яка потім займала більшість Китаю, включаючи Пекін і Шанхай.

Оцінено, що близько 20 млн. китайців (в тому числі 17,5 млн. цивільних осіб) і 1,1 млн. Японська загибла в війну.

Під час навчальної сесії під час тренувальних заходів китайці народний визвольний солдат.

Відносини між Китаєм і Японією далеко за краще за рахунок спору над групою островів у Східному Китаї та складною військовою пастою.

Кадець регулярно відвідує не тільки Marco Polo Bridge, але й інші важливі історичні пам'ятки.

Цього року відбувся прес-тур до Академії.

Китай не розкриває повну правду про свої військові витрати. У цьому році складуть 12.2 відсотків ВВП, або близько 808.2 млрд. Юань. Тим не менш, велика кількість аналітиків вважають, що реальна вартість значно вища.

Міністр оборони заявив Jeng Yansheng сказав, що не було ніяких причин, як Пекін не мав нічого приховати від зовнішнього світу.

«Симові звіти про Китай і наші збройні сили є помилковими або неточними. Саме тому важливо постійно показати нашу армію журналістам, - сказав він.

Проте, коли запитали про можливість відвідування китайського авіаперевізника Ліонінга, направлявся спійман.

«Я не можу сказати, що немає такої можливості», - сказав Дженг Янш, «але є багато військових вправ, які проводяться в цей час року, тому тур не може бути організований зараз. й

Джерело: ihoraksjuta.livejournal.com