Дитячий майданчик для дитини краще своїми руками!

57 зображень.

Маленький фон.
Коли я одружився... Не думайте про це! Ні, ймовірно, не схожий на це. Я дуже щасливий!
З тих пір мій життя різко змінився. Я почав стати головою сім’ї.
Я мав, як латвійська, f*cking душа. Ми відіграли гарне весілля на кредит, вона виправдала тільки 60%, і наша молода сім'я знайшла своє життя в гуртожитку 12м2 і кредит 100 тис. на найближчі п'ять років. «Бери комради» повільно починали відпадати, а спокійний сімейний життя почав приїхати до свого місця.
Після трьох місяців цього життя, чоловік радий мене новинами неоднорідного поповнення нашої родини.
Спочатку я похилився, після чого було поінформованість і пригнічення в одній пляшці.
А потім я зрозумів, що це було час, щоб зробити щось для моєї сім'ї. Оцінивши всі плюси і мінуси, сімейна рада вирішила купити дачну ділянку в місті, бажано з будову. Оцінивши, скільки ми вже платимо за кредит, скільки орендованих витрат на житло, було прийнято рішення про «кредитацію» ще 300 кілограмів, але ці кошти повинні бути інвестовані належним чином. Пошук по сайту займає близько 2 місяців, а попотеоз був, або подарунок долі, або винагорода за терпіння, ділянка 14 соток з будиноком в місті.
25 кв. м і гараж площею 30 кв. м, в місті, за символічну 200 тис. На сайті була одна BUT, але за таку ціну вона була просто подарунок, ми не шукаємо простих способів. Для решти 100 тис. привезених світла і води, і зробив перший ремонт в будинку, який продовжується в цей день. І зараз, після 3 років, у нас є невелика однокімнатна квартира з усіма умовами і перспективою розширення майбутнього. У той час я став щасливим батьком, який любив сина.
А син росте дуже активною дитиною, а один з сімейних вечірок вирішив з дружиною організувати його хоча б невеликим, але особистим майданчиком, перевагою сайту дозволяє.
Вирішили виділити не більше 10 тис. рублів за всю цю акцію (для позики все ще оплачено, і не хочеться позбавити дитину дитячих рад).
Водіння через ринки і магазини, стало зрозуміло, що максимальна ми можемо купити з готової продукції, як це:
фото 1:

Але ми не робимо пальцем, і «прочитати» і «покупка» не для нас !!! Після перекопування в розтяжки Рюне було знайдено кілька хороших проектів дитячих майданчиків з дерева.
Очікується, що якщо я зроблю сам сайт, я легко інвестую в вище бюджет, і навіть витрачаю в п'ять разів менше, ніж що пропонується для готового сайту для проекту. Його вибір був заснований на цьому проекті:
фото 2:

799 р.

І тепер, на початку травня, черговий, довгоочікуваний, прибув двотижневий відпочинок. У ансамблю творчості, і на майданчику, хоча розумово, вже було розташовано в заздалегідь визначеному місці! Отримавши відпустки, відразу ж пішли і купили весь основний матеріал, це цемент, дерево і гвинти.
Для початку, в місці, обраному для ділянки, заливають 6 бетонних підстав під опорою з глибиною 0,5 метрів. У зв'язку з нерівністю ділянки з одного боку, грунт потрібно зняти трохи, а з іншого
посипати.
Фото 3:

В якості бетонної сушки я взяв над деревообробкою. Оброблена болгарка з пелюстковим колом середньої зерна. Всі боки дощок були належним чином очищені, щоб уникнути шліфування в руках наших маленьких хлопчиків. Кукурудзяні машини також ріжуться, щоб уникнути більш серйозних травм. Увечері він обробляє 4 дошки 100 * 100 мм і 8 дошки 50 * 100 мм. Пил не може бути переданий! Журнали 20*100 було прийнято рішення обробляти під час складання конструкції, вони просто не мають міцності.
фото 4:

Після шліфування дощок, оброблених їх просоченням через дерево проти корозії і бджіл, тому дерево набуває рожевий відтінок і допускається до дня висихання. Ось, майже всі матеріали, готові до подальшого нарізання і складання. 2 дошки 100*100 і один 50*100 вже в ріжучих
Фото 5:

Сплячий кошеня виводиться з дощок, всі тирси. Не без неї!
Фото 6:

По-перше, я збираю структуру навантаження. Для неї беремо 2 дошки 100*100 довжиною 2,8 метрів, і з'єднуємо їх трьома дошками 50*100 довжиною 1,2 м, ретельно зберігаючи всі відстані і діагоналі.
Виявилося щось.
Фото 7:

Я ще збираю однакову деталь. 2 з них!
Фото

Закріплюємо дошки між собою гвинтами на дереві типу «Деф» розміром 8 * 85 мм з шайбою, попередньо просвердливши отвори діаметром 4 мм під ними.
Фото 9:

Я встановив структуру навантажувача в своєму правому місці, закріпивши їх серед себе «на соплі»)
Фото 10:

Ось тут! Покажіть мені помилку, вони кажуть, викласти неправильне місце! Хто будує це? Зробіть це швидко!
фото 11:

Доброго дня!
Фото 12:

Габаритний зображення

Увімкніть структуру в правому вирівнюванні, зафіксуйте стійки між собою дошкою 20 * 100 мм довжиною 1,2 м.
Фото 13:

При складанні стійки рівня і прибрати всі діагоналі, ми закріплюємо їх більш ретельно. Верхня дошка 20*100мм.
в нижній частині 50 * 100 мм і довжиною 1,6 метрів, з запасом для розширення.
фото 14:

Місце кріплення 20 дошки і 100.
Фото 15:

8304077р.

Додана 20 дошка нижче 50, отримала краватку по колу двадцять, це буде зробити підлогу) але завтра, темніє.
фото 16:

Наступного ранку продовжуємо працювати на підлозі. Між 20-ою дошкою, яка зробила пов'язку, вставляємо дошку 50, викручуючи її трохи нижче на 2 сантиметри, щоб підлога не заковтнула.
фото 17:

Я фіксую бічну сторону. Паралельно я очищаю сире дерево за допомогою болгарки і подрібнити гострі кути. Про нас!
Фото 18:

Я прокинув підлогу з дошки 20*100.
Фото 19:

І пішов, як болгарка, видаляючи всі краплі дощок і різких кутів.
Фото 20:

Також я потерти всі виступи кутів під підлогою, щоб уникнути травм на головах дітей.
Фото 21:

Я закручую до дощок.
Фото 22:

І я додаю ще 50 дошка вагонка. Хтось починає виходити...
Фото 23:

На дно я викрутіть ще один ряд з дошки 50*100. Там буде пісочниця.
Фото 24:

Кошик 2. Ми пам'ятаємо, що будуємо і витягуємо кути.
Фото 25:

Я закручений дах. Дошка 50.
Фото 26:

746150 р.

І викручують підставу під хребтом даху і сходів на гірці.
Фото 27:

Дно кріплення ковзана зсередини.
Фото 28:

Я закручував короткі рейлінги.
фото 29:

Я закінчив дах і ковзання.
Фото 30:

р.

Зареєструватися
Фото 31:

Прикріплений і прикріплюється до основної структури анексу.
фото 32:

У процесі свердла зламала, вона була лазіна, щоб піти на новий, але як показує практика, потрібно піти.
Фото 33:

657664 Габаритний зображення

Я прив'язував анекс вниз.
Фото 34:

Це стає все більш і більше, як потрібний результат:
Фото 35:

Між пісочницею і альтанкою ми збираємо лавку. До опор я закріплюємо шматки дошки 50 * 100 ...
фото 36:

І в центрі я кладаю фокус на лавці. Я просто надягаючи гвинти зверху. І звичайно, ретельно обрізати і закруглити всі кути.
фото 37:

р.

Я запакую столик в анексі. Також приймали обрізки дошки 50, розпилювали їх під кутом, а 3 болти викручують до стійки так, щоб не включити.
Щоб тримати коліна дітей непристойними, приховує кути.
Фото 38:

Габаритний зображення

Готовий, худий стіл.
фото 39:

Є вже готовий, але не встановлена підстава для гойдалки. Я працював і забув, щоб записувати процес. Я теж вирішив змінити місця.
коротка їзда і довга, тому що слайд вирішив зробити на іншому боці.
фото 40:

2 ніжки 100*100 з'єднуються шматочок тієї ж штанги на болтах 16*200. Я мав зробити пази, інакше болти були відсутні.
А верхній брус викручений до дна, на великому болті я не знаю розмір, знайдений в гаражі, але викрутити його в дуже втомлений!
Фото 41.

На нижній частині ноги він закріпив дошку 50 * 100, за надійність, він також скручував 16 * 200 на болтах, відрізати додатково.
Фото 42:

Він занурить отвори під ноги гойдалки, кладуть там рубль. Я зробив на рівні. Гвинтовий промінь на гірці також викручений на великий болт, знайдений в гаражі.
фото 43:

Ніжки в ямках добре покривають цегли, щоб тримати щільно, покриті рублом і землею зверху. Все, що робить просто тонким.
Фото 44:

Я закрутив підставу для слайдів кроків.
Фото 45:

Цей спосіб. Один гвинт досить.
Фото 46:

І викручують основу для майбутніх сходженнях, на які потрібно «згорнути» на під проводах на гірці.
фото 47:

Це мій день народження, але це мій 30-й день народження. Він залишив все і, як звичайно, пішов, щоб отримати їжу в останні хвилини. Коли все було
придбана і частково варена, вулиця вже темно. Але це не припинило мене! Потрібно зробити місце, щоб
Ви можете використовувати його, тому що друзі і подруги також повинні прийти до сина: Останні фотографії цього дня вже пізно вночі, з пивом на столі.
І в антіпації гарного дня він виготовив гірку з того, що було розкочувати, він викручував паркан до рейлінгів ... і він пішов на ліжко.
Фото 48:

Наступного ранку «Customer» викручує кроки на гірці. Він здається щасливим:
фото 49:

2885911

Я збив слайд з гідроізоляцією, і почалися випробування. Дякуй!
Фото 50:

Другий рух !!!
Фото 51:

Ти пішов!: Гігігігі:
Фото 52:

Тести добре проходять! Підлога виявилася міцною і надійною!
Фото 53:

Після свята повільно завершили сходи "кухалка".
Фото 54:

Як протрузії, він викручує прес-форми на шурупах і добре оброблений болгаркою.
Фото 55:

Потім обробляємо всю структуру оливковою олією і закріплюємо полікарбонатну дах. Плани для лаку все. Цей процес не потрапив на фото, але ось одна фото готового результату. Немає іншого.
Фото 56:

бюджетування
ліс 0,6 куб-4600 р.
100*100мм - 4 шт. від 6м.
50*100мм - 8 шт. по 6м.
20*100мм - 7 шт. від 6м.

Підгузники і глухі 800r
150 шт - 8*85мм
50п 8*45мм
200 самохідна 6*45мм

ручна пила 1st-250r

шліфувальний круг на болгарці 3 шт-150р