Як ми зробили наш перший макет

Я не зробив моделі до. Друковані, звичайно, пофарбовані в Google Sketchap будівлі, але руки не працювали. І це було дуже цікаво, щоб спробувати його.

Перш за все, мій партнер і я почав від будинку, щоб визначити масштаб. Виготовлені, діляться на підлоги і друкуються.
Це те, що макет виглядає як в Google SketchUp

Друк одного з поверхів.

Після друку почали перевірити, як підлоги вписуються разом. І тут ми зіткнулися з нашою першою помилкою – середні підлоги, де є великі нішеві, повинні бути надруковані по-різному. Саме при побудові макета необхідно акуратно влаштувати їх і стежити за зміщенням. Але ми вийшли з ситуації, закріпивши їх палицями.
Підвіска для підлоги

Закріплюємо середні підлоги палицями.

Ми виглядали, скручуємо в руки і почали зібрати всю структуру разом. Для вирівнювання і кріплення підлоги використовуються звичайні дерев'яні мечі, пофарбовані чорні. Ми кладемо їх в отвори, які вже були на моделі.

Весь будинок тут.

Як ми зробили наш перший макет Р

Після того, як ми підвішували протягом декількох тижнів через певні обставини, і будівля все одно була «незакінчена».
Коли вони повернулися до роботи, вони почали думати про те, як зробити облицювання будівлі. Я хотів акрил товщиною 1 мм. Навіть купили лист, порізати, приклеїти коробку, але в кінцевому підсумку покинути цей варіант через його сипучість, вага і складність ріжучих отворів (можна з ЧПУ).

Як ми зробили наш перший макет р.

Ми вирішили використовувати регулярну плівку для ламінування. Вирізати, приклеїти і настоювати автотонуванням. Зібрали піраміду з тієї ж плівки і виріжте червоні вікна з папки канцелярських товарів:

Тоді прийшли питання освітлення. Ми пішли на світло-електричний магазин і купили світлодіодну стрічку. Вони зайняли батарейки Крона. І почали збирати вогні.
За перший раз в моєму житті я взяв паяльник:
У мене було розібрати будинок.

Розмітка і паялька.

Я хотів би сказати, що я любила хреща: Перший раз, звичайно, трохи шоок, не вдалося правильно поставити паяльник, але незабаром він пішов.

Як ми зробили наш перший макет ,00 Р

Донором проводів був старий БП з комп'ютера

110250 Р

Як ми зробили наш перший макет Р.

Багато поверхів з підсвічуванням.

Готові кілька поверхів.

575069

Переплетення дроту

І це ціла будівля з підсвічуванням.

Верифікація

Ми спостерігаємо Кубок світу під час перегляду:

Навіть два паралельні матчі:

Будівля з освітленням готовий, тепер потрібно зробити підмодель (хоча в теорії вона повинна бути в іншому порядку). Площ з 50см зрізався з ПВХ. І в розмірах почали вирізати підземну парковку.

Спробувати на підземному паркінгу

Найскладніше було з будівництвом корпусу. Ми не можемо бути обережними, тому ми вирішили замовити. В одному меблевому магазині ми зробили його за розміром:
LDSP підлога.

Монтаж макета на підмодель

Часом для установки на підмодель. Ми перевірили отвори, пробігли дроти і почали замислюватися про перемикач. Швидко виливаємо модель майбутнього перемикача в редакторі. Я вирішив зробити це в тому ж будинку, як крок. Це було зручніше.

Встановлення акумулятора.

З перемикачем.

Після цього був поворот, щоб встановити залишилися елементи макета. Вони змалювали і роздрукують машини.

Магістр паркування:

Доповнення макета

З самоклеючій плівки розрізають смуги, маркування та з оксамитової паперової трави. І кладемо все на. Я мав зробити більше дерев, знайти один дуже цікавий і простий спосіб в Інтернеті і вирішив спробувати його.
Потрібні дроти, ПВХ клей, акрилова фарба і піна крихка. Я не знайшов. Я спробував розсипати піну самостійно, але окупація виснажена без спеціального обладнання. Я вирішив використовувати тільки шматочки піни.

Він змащується ПВХ і після висихання він пофарбував коричневою фарбою.

Поки дерево було сухим, він пофарбував шматки листя.

Ось як вийшов дерево.

Але я прорахував шкалу і дерево непропорційно великий. Ми довели до «рослих» інших дерев. Просто з шматків піни:

Типова російська безтурботність - пішохідний відпочинок на кущах:

Це те, що макет виглядає як в збірці

З тих пір я вирішив змінити макет системи живлення. Крони більше не здаються таким зручним варіантом, через низьку ємність, низьку напругу (9В) і нездатну заміну.
Я вирішив використовувати звичайні батареї пальця. Вам потрібно лише 8 бабуся для 12B.
У години він розробив корпус акумулятора і накладає його на друк.

Це як виявилося, кришка зручно переміщається.

Я спробував акумулятори.

Він провідував і виріжте кавовий термінал банку.

І знову я забрав мій зараз-фаворитна дія:

9525066

Світлодіоди почали блискати яскравіше

Я приклеїв довідники для контейнера до нижньої частини підмодель, щоб полегшити зміну батарей. Ви просто повинні відштовхувати її, витягнувши її з-під макета і змінити акумулятори, не лякаючи всю структуру.

Продаю перемикач.

Я мав поставити перемикач на що-небудь. Я звернув справу для нього знову і роздрукував його.

Проксимус Тепер нам необхідно зробити прозору капелюшку. Шукаю і ріжучого скло:

Джерело: dnevniki.ykt.ru