13-Year-Old Girl Inherits Старий Вік

Коли британська жінка Zara Hartshorn отримує на автобусі і просить продати свій дитячий квиток, її голос тремтить.
Водій дивиться на неї зверху вниз і починає сміятися, і пасажири, які сидять на своїх сидіннях.
Зара відчуває себе її щоки рум'яна і її очі заповнює сльозами. Якщо ви дитина, я 21 рік.
- водій гасить її. - Зрадити когось ще, дарування.

р.

Захворювання, яке називається ліпідозтрофією, впливає на підшкірну жирову тканину і супроводжується прискореним зростанням зовнішніх шарів шкіри. Не існує ефективних методів лікування, тому Zare і Tracy може приймати лише те, що вони дивляться десятки років, ніж вони були.

У той час, коли Зара було лише кілька місяців. "Я спостерігали однакові симптоми в двох інших дітей - висить шкіру, обмаране обличчя і зморшки біля підборіддя", - каже вона. Але коли я бачив обличчя дитини зморшку і віку до очей, вона збив мене вниз.

Незабаром діагноз, який вже знав, був підтверджений лікарями. Поява Зара почала змінюватися при депресивному курсі. Наймолодші в сім'ї, на 13, вона виглядає набагато старше, ніж її п'ять дробів, хоча б два з них, Джолен, 21, і Томми, 16, також страждають від ліпідстрофи. Захворювання вдарив Зара найважчішим.

р.

р.