CrossFit - що це і що це їсти?

Є багато способів одурити волю: ви можете кинути палити і переключити до льодяників, або відмовитися від їжі після шести, або ви можете повісити на барі протягом години на добу і купити мрійне тіло. Перетини на предметі.
Поза «Ложки»

Crossfit - це ультрапопулярна програма для фітнесу, побудована на постійно мінливих функціональних рухах, що виконуються з високою інтенсивністю, призначена для освіченого як тіла, так і духу.

Основна причина того, чому новий напрямок набирає вентилятори так швидко, це те, що для навчання це вимагає нічого, але мотузки, барбекю і гантелі. Ви можете навчатися на будь-яких луках, на пляжі або в парку, на будь-який вільний патч вашого двору.

,00 Р

Crossfit був придуманий Californian Greg Glassman і в 2000 році заснував комерційну компанію в галузі харчової промисловості CrossFit, Inc. З моменту свого заснування компанія просить здоровий спосіб життя і філософію фізичного розвитку. За роки руху кросфітерів поширився по всьому світу, і сьогодні просування кросфіту займається таким відомим гігантом, як Reebok. Продається спортивний бренд, де є мотузки, гантелі, барний набір, килимок і т.д. У паркі або площі можна вільно перевозити і практикувати.

У Росії цей тип фітнесу набирає імпульс: наприклад, організатори Чемпіонату Європи 2014 року в функціональному все-ароунді "Геракльіон" отримали відеододатки від більш ніж п'ятисот потенційних учасників, серед яких 170 спортсменів були обрані в трьох напрямках - ветерани (мені віком 40+, жінки - 35+), фахівці і любителі. Серед аматорів було багато студентів, які займалися перевтомом протягом декількох років. Для кожної категорії були проведені змагання в декількох комплексах: ветерани мали три, фахівці мали шість, а любителі мали два.

Функціональні всі об'єкти поєднує в собі всі кращі з світу спорту: бігу (відбитки) і силові навантаження (сумки, ваги, барани); плавання і підряд (на спеціальних тренажерах в перехресних залах); розтягування і вправи на кільцях. І навіть мухує величезні шини! Ці дисципліни включені в круглу програму навчання, що складається з постійно мінливих високоінтенсивних силових вправ. Регулярне навчання не тільки поліпшить фігуру і ненависть волі, але і готуємо кросфітер для будь-якої життєвої ситуації, чи є гонка 5 км без тренування або атака місцевими голиганами.

Важко знайти міцність, щоб навчатися щодня, тому Підійміть так звернення до зростання кількості людей різного віку?

Насправді, є багато причин, все залежить від цілей, які людина встановлює. Хтось хоче просто зробити фітнес, а кросфіт допомагає гармонійно розвивати тіло. Не існує дикого «пампінгу», є навіть розвинені люди з хорошими фігурами. У спорті найвищих досягнень, для них, крім інтересів любителів, є також конкурентний принцип. Це не нудне тренування в фітнес-клубі, а саме змагання, всі вправи виконуються колективно, з принципом проведення змагань. Крім того, всі вправи не вимагають використання будь-яких складних тренерів. Все просте, корисне і необхідне в житті. Що це?
– представник оргкомітету турніру «Геракліон» Микита Кондратьєва

р.

Вправи зазвичай тривають не більше 20-25 хвилин і включаються в так званий "робочий день" (WOD). У тренінгу є три основні види навантаження:
1-й
W - вправи з вагами (клейка атлетика, навантажувач, ваговий ліфтинг);
2,2 км
G - гімнастика (зразки з власною вагою);
3 хв
М - навчання базових функцій обміну речовин ("кардіо").

Ви можете самостійно знайти завдання на добу на сайті, що вказує тип навантаження. Наприклад, комплекс Sindi включає в себе 5 шт., 10 шт. і 15 кв.м. Або комплекс "Lucy": 5 витягів, 10 лопців (знімання колін до грудей, штовхання з підлоги і стрибки вгору), біг 400 м. Це повинно бути зроблено 5 разів (круглі місця). Для виконання цих комплексів потрібен тільки міський стадіон або парк, а також один бар. Відсутність цього або такого спортивного обладнання не є підставою для того, щоб відмовитися від перевряду - є безліч вправ з власною вагою, наприклад. Найголовніше - висока інтенсивність, мінімальний час, проведений на вправі, і короткі паузи між раундами.

« » » » » » » » » » » » » »
Я навчався в залі, втомився, дізнався про CrossFit і просто вирішив спробувати! Перш за все я приваблю до того, що ви можете відмінно перевірити свої здібності, як фізичні, так і емоційні. Функціональний всесвітній є дуже складним спортом, я зробив нічого важче. Найкрасивіші перспективи CrossFit, я думаю. Я думаю, що це буде найближчим часом!
- Майстер спорту в басейні, учасник "Геркваіон" Олександр Зборовський
?

Про перспективи популярного напрямку в Росії немає сумнівів. Літній кубок Heracleion зарекомендував, що його основні представники є сильними хлопцями як фізично, так і емоційно. Новий виклик буде приймати учасники Зимового кубку Heracleion, який обіцяє стати ще більш популярним.

Кориця - дієта

Будь-яка дієта завжди нерозумні принципи, плюс уява її компілятора. І дієта CrossFiter не виняток. Ці принципи дотримуються людей, які домовилися відмовитися від захоплення бургерів і спокусливих каштанів на користь здорового способу життя і довготи, незалежно від спортивної спеціалізації. Принципи легко навчаються, і ви можете почати дотримуватися їх сьогодні! Або понеділок.

1 час Ет принаймні 3 рази на день, включаючи «здорові» закуски;
1 час Вживати тільки необробленими, тобто швидкопсувними продуктами - без напівфабрикатів!
3 хв Основою Вашого раціону повинні бути білки - м'ясо нежирне, птиці, риби, яйця, морепродукти, сир. Потім - повільні вуглеводи - гречана каша, коричневий і чорний рис, овочі всіх видів. Зловживання свіжими фруктами і зеленню не заборонено!
4 000 р. Склад на сушених фруктах, горіхах і ягодах. Це найкращий снек і паливо для мозку.
5 хв Заощаджуйте на шкідливому "joys": тріщини, чіпси, шоколадні штани, цукрові соди та інші нещільні - нічого хорошого, але швидкого насичення, не принесе.
6 хв Люблю ваше тіло і ніколи не відчуйте себе. Крос Підпишіться на нашу допомогу!

13 хв

14.

15.00 р.

16 мар

17.00 р.

18 років

р.

19.00 р.

20.

Антон Тушин