через livejournal
Я пішов до Михайлівського. Я пішов до станції і поїзд був скасований. До автовокзалу. А потім з'явився кошмар.
Добрих людей запропонували 124-му мікроавтобусі з Ставрополя в Палагиді (станція Михайлівськ).
Це те, що наш новий поїзд виглядає як. :()
До тих пір, поки мікроавтобус заповнив до останнього нерозміщеного місця, ми сіли всередині, в спеку, потіли і шукаючи будь-які паси люди з впевненістю - можливо, до нас?
Ми чекали 30 хвилин для інших пасажирів. Я вже пізно, але мені довелося їздити.
При температурі 32 градусів, наші «меани перевезення» переходять в Михайлівськ, збираючи всі можливі (і неможливі) броси. У автобусі багато людей, і я не був єдиним носієм великого мішка. Літні дачники. І діляться діти.
Це половина неприємностей. Діти були спокійними. Але не батьки, але тепла. Які вікна, які шляпки можуть допомогти, якщо мікроавтобус перетягнеться на швидкості крабового півкула? Кондиціонер, як ви можете уявити, не існує і ніколи не буде. Крюель ... Але це можливо у всій своїй славі для спостереження за ходом ремонтної роботи.
Як розповів сидіти поруч з онуком, поїзди були скасовані навесні, і зараз піти в місто, щоб продати продукцію з саду, вона повинна їздити на мікроавтобус. А на мікроавтобусах немає сезонних квитків - це вдвічі дорожче.
Я отримав Михайлівську. Ну, ви вже знаєте, як я поїхав назад...
Р
Я прийшов додому, вирішив Google. Виявилося, що поїзди в регіоні скасують все. Це його. назавжди. І вони залишать тільки мікроавтобуси і регулярні автобуси (я уявляю, що це буде проповідна). Чи дійсно піклується Владимиров (активний губернатор)? Він, напевно, має Mercedes. І ми маємо мікроавтобус.
Трохи після слова.
Деякі бабуся йдуть на країну, збирають зернові культури і її частину, використовуючи сезон, продають, отримують крихітне збільшення пенсії.
Ось простий набір Бабця.
Пломби, яблука з власного саду - ціна менше, ніж на ринку!
Але, наприклад, пансіонат продає кукурудзу від себе, так як він сказав.
Тим не менш, на автобусі дуже незручно перевозити цей мішок, що відро.
Збільшили кількість автобусів на святковий маршрут No 21 і що? Я спробував себе сьогодні. Що про відро або два? Ні, що не так. Ситуація, на мій погляд, просто безлюдно. І сам маршрут короткий.
р.
Ось порівняння зі скасуванням маршруту Ставрополь – Теміжбекська (і іноді називаються поїздом країни).
Я не так критичний тут. І в Кавмінводі без поїздів пекло.
Оскільки уряд вирішив зберегти гроші.
Подаруйте нам поїзди назад, чт? Я хотів би цю посаду читати і оцінив уряд Ставропольської Території, і найголовніше, щоб допомогти нам повернути дачні поїзди.
Від TC.
Ставропольські органи обов'язково мають багато для економії. Наприклад, ви можете відмовитися від PAJERO SPORT 2,5 DID H.P для адміністрації Левокуму на 1,5 млн рублів. Або від Toyota Camry для підтримки малого бізнесу на 1,5 млн рублів. Або від Volvo за 2 млн рублів до лідерів Догорного району.
Або з будь-якого з цих 12 іноземних автомобілів від 1 до 1.4 мільйонів рублів.
посилання 1,
посилання 2,
посилання 3,
посилання 4,
посилання 5,
посилання 6,
посилання 7,
посилання 8,
посилання 9,
посилання 10,
посилання 11
посилання 12.
Не схожий на те, що вони знімуть поїзда.
Здрастуйте гарну славу. Не просто
П.С. Давайте всі дзвінки М.М.Держав Романа Анатоліївовича і запитайте, чому вони потребують такого скромного автомобіля. Такі джентльмені високого рівня гірше, ніж у стані. Дивитися, вони прийдуть до своїх почуттів.
р.