Меркурій Colony Park: Ексклюзивний Shed

Згідно з легендою, цей грандіозний Меркурій з'явився на початку 90-х років у російському безповороті: Американські туристи мали проблеми з генератором, і вони просто покинули машину. Що в Тюмені зробив американські тури в парку Colony, чи вони насправді були – історія мовчить. Тим не менш, відомо, що на початку 90-х років в пострадянському просторі з'явився дуже цікавий зразок.

25 зображень.

Мертвий Гран Маркві є рідкісним птахом у колишньому СРСР. А так-платформний вагон Colony Park, швидше за все, представлений в СНД в одній копії! Цей дорогоцінний, рідкісний, великий і величний автомобіль тепер в Мінську.

А тепер тримайте на стілець: 1984 автомобіль все ще на ходу, в оригінальній фарбі, з «нативними» шинами (!!!) і пробігом 93,000 миль!

Якщо ви не впадали, я рекомендую дивитися наше відео.

Власник автомобіля, Руслан, сказав мені, продемонстрував мене і давав мені їздити в чудовому Меркурії. Почнемо зі своєю історією...

Я вже давно захопив американських автомобілів. У 1991 році Ford Thunderbird було багато різних, Але рік тому я дізнався, що це диво для продажу в Москві - Меркурій Colony Park. Я був дуже хворим. Не було лихоманки. Я хотів би купити цей гігант. Звісно, всі сміхалися, вони сказали: це старий американський монстр, «надаючи» бензинові відро, і вам не потрібно це взагалі. Але не слухав їх. Я не слухав всіх. Про те, як втілити ідею життя.

05 мар

р.

Руслану довелося похилитися, з сльозами в очах і при втраті, продати його Thunderbird і поспішати до Москви. Захворювання - ексклюзивний автомобіль, вірити мене, серйозне.

На платформі в Москві зустрілася друг, який добровільно допоміг в перевезенні автомобіля, і власник автомобіля Сергій. Походимо до авто. Я бачив цей паркований диво і здивував, як він відрізняється від сучасних автомобілів з його гігантським розміром і оригінальним виглядом. В принципі експертиза була формальністю, оскільки я вирішив все для себе довго, нічого не може змінити своє рішення. В цілому компенсатори вибивають в двигуні, оливу від двигуна заливають як від відро, на задніх крилах з'явилася відступна відступка, кілька цвілі відступили - продавець давали нові з автомобіля, заднє ліве велике скло було зроблено з Плексігли - Сергій дав оригінальний. Все ще здавалося працювати і було чудово. Старому власнику віддали багато інших частин, за які, звичайно, величезну подяку.

3610Р. 4200Р.

Але ми повинні доїхати до Мінська. Олія працює в струмку, двигун вибивається гучніше, низькопресорна олієва цибулина запалюється - додано дев'ять літрів олії! З гранатометом навпіл, хлопці досягали свого призначення - і все, прямо на дворі, двигун закріплений і більше не почався.

- Тоді майстри, які займалися капітальним ремонтом, були дуже несподівані, як ми навіть подали таку значну відстань на цьому двигуні. У нафтоканалах голка не могла проходити - що там заливали, як часто робили масляну зміну? Так, Ford завжди їздить додому. Я можу перевірити, що це правда.

Тут ми повинні розповісти вам, що це автомобіль.

У 1938 р. на підприємстві Ford Motor була створена одиниця з торговою маркою, яка була створена біля Ford Motor Company.

У 1979 році шостий генератор Меркурій Парк (модель також називається повним іменем Меркурій Гранд Маркіс Colony Park) - американська задня станція вагона з каркасним шасі і двигуном V8. Він був визнаний найпрестижнішим повнорозмірним вагоном компанії. Колоні Парк відрізняється характерною плівкою "під дерево" з боків. Виробництво цієї моделі припинило в 1991 році.

10.

11.

Зніміть капюшон. Двигун в нашому випадку 5-літровий бензин V8 з 140 к.с. Маленький В Європі так багато сил зараз знімається з одного літра! Про це повідомив власник.

- Все нове в двигуні зараз. Вони викинули моноін'єкцій, і після нього були змінені всі моторні датчики, впускний колектор і встановлений великий 4-камерний карбюратор. Цей двигун був моноін'єкційним, і тепер є близько 200 кінних сил. Ми відварили вихлопну систему від подряпин, усунуті деякі дратівливі дрібниці. Перша поїздка була приурочена до «Ретро-Мінськ», що проводиться щорічно клубом «Автоамеріка». Тепер автомобіль використовується щодня і дуже щасливий, але процес відновлення триває. Все тут простий і міцний ... Підвіска, до речі, залишається «нативним» і в відмінному стані: спинка - міст, передня - дворівнева схема, але все тут реальна, величезна, «ненавикористливаюча», все шприцовано. Коробка передач керма як вантажівка. Тепер такі "іронові" машини не виготовляються - дуже напружені.

Перше, що ловить око - неймовірний розмір самого автомобіля: довжина 5563 мм, ширина 2014 мм. Вага бордюру згідно документів 2650 кг. Хоча розмір, за словами Руслана, легко використовуватися.

_ Новини

14.

15.00 р.

Р

16 мар

Всередині є дуже просторі, а також ремені для водія та двох пасажирів встановлюються на передніх сидіннях. Список обладнання також приємний: керма живлення, круїзний контроль, кондиціонер (старий ще знімається, але незабаром все повернеться на свої місця), п'ять електричних вікон (п'ятий для задніх дверей), аудіосистема, електродзеркала, 4-ступінчаста автоматична передача, датчик світла і центральний замок. За 1984 рік список не поганий.

18 років

19.00 р.

20.

р.

Тулуб без низу: він легко вписується, наприклад, диван. Можна навіть спати. Задній ряд сидінь розгортається в плоску підлогу, на даху знаходяться рейки. Практичність Меркурій Colony Park був обладнаний двома комфортабельними додатковими сидіннями, які розташовані в підлозі багажного відсіку. Досить відхилити їх - автомобіль стає восьмою. Тим не менш, на «у» копію цих місць не видаляються, Але зараз є додатковий номер в підлозі для завантаження.

22.

Враховуючи рік випуску, автомобіль відмінно збережений: «нативна» фарба, невеликий пробіг, іржа практично ніде. Також збереглася салон, тільки псує вигляд червоної килимової вставки на стільці - робота російських майстрів.

«Що автомобіль кладе замовлення», - сказав власник. - Що ще відбувається? Просто водіння і задоволення. Меркурій Colony Park і задоволення для мене синонімів. Дуже комфортний, красивий і рідкісний автомобіль.

Він був мій поворот, щоб приїхати легендою. Я сидю, ввімкніть ключ в замку запалювання і в кінцевому підсумку в США! The Меркурій Grand Marquis Colony Park є телепортаційним пристроєм, що займає вас в Америку в 80-ті: Reagan, Michael Jackson, Wall Street,...

Рульовий важіль для позиціонування D, і до звуків країни, я на мій шлях до Майямі.

Автомобіль дивний. Невисокий матковий звук потужного двигуна піклується вуха, неймовірно м'який підвіска кладе вас до сну. Так, є перекоси - і тут, Бог, це страшно: рулони відходять від ваги, розміри є значними, і легкий і порожній кермовий круг не означає все на всіх. Але в плані комфорту Grand Marquis з змагань: комфортні м'які сидіння, величезний салонний простір, круїзний контроль і відмінна шумоізоляція. Це типовий американський автомобіль - він повністю розслаблений, ви просто повинні тримати напрямок.

Стоп. Я думаю, що я дійсно знизився ... Але нічого, трохи більше. Це Майамі, сонце, літо. Що на знаку? Скільки коштує дорога? "Мінськ - 5 км."

Головна

до 1 2 3 4 5+