Найцікавіші кінопрем’єри серпня

Ми не можемо сказати, що серпень буде гарячим у розумінні кінопрем’єри, але ми отримаємо одну продакшн-прем’єру на кожен день. У минулому літньому місяці ми чекаємо мутанти-турти, війни з старої охороні Голлівуду, відроджених коміків і П'єрце Бродна як екс-CIA агента боротьби з майбутнім президентом Росії. Тепер про все в порядку...

Знімок екрана "Витратні матеріали 3"

Прем'єра 7 серпня

Підліток Mutant Ninja Turtles (підліток Mutant Ninja Turtles)

Довгий час, ніхто не звернувся до черепах, і Джонатан Лібесман взяв ризик і сподівається залишатися в виграші, адже режисер має ідеї для продовження історії. Без сумніву любителі Megan Fox також підуть на фільм, для якого ця прем'єра буде повернена на великі екрани.

У сюжеті картинки нададуть всі класичні персонажі комічної – латунні черепахи, вілли Schroeder і клан Фут, а також досить красиву репортер квітня і її камериman-finger-to-mouth-not-place Vern Fenwick. Як тільки знову, добре і зло буде боротися за майбутнє людства у вигляді Нью-Йорка.

р.

Знімок екрана від "підлітка ніндзя черепахи"

"У штормі" (в шторм)

Упродовж тривалого часу з моменту виходу фільму, вболівальники цього жанру вже дивилися «День після завтра» і «2012» на отвори в очікуванні нового шедевра. Якщо стрічка «Назустріч шторму» виправить свої сподівання, час розповість. Я можу додати, що немає голлівудських зірок в плівці, але буде багато фарбованих торнадо.

На сюжеті нагадує фільм «Торнадо» (1996 р.) з Helen Hunt і Bill Paxton в провідних ролях. Місто Сріблястого стразу знищується через вторгнення торнадоів, мешканці шукають сальвації, а торнадо мисливців навпаки йдуть до буріння.

Сцена з фільму «Назустріч штормі»

Прем'єра 14 серпня

Витратні матеріали 3 (Витратні матеріали 3)

Столоном точно знав, що він збирався коли, в середині століття кіно, використовуючи суперкомп'ютер спеціальні ефекти, він зняв дію фільм з пучком жорстких хлопців в стилі 90-х. І популярність «Видатних» тільки підтверджує те, що іноді глядач не зацікавлений у спеціальних діях, але звичайна боротьба з мінімумом причин на тему істоти і максимум дій. Але литий також грає роль. З кожної частини, Витратні матеріали збираються більш і більш міцними Голлівудськими хлопцями, протестовані не тільки за допомогою касових комісій, але і за часом. Однак вік не має значення. Подумайте про Chuck Norris в пекулярній частині... і він 74 років. Не відчуйте ділянку і це зрозуміло: хороші хлопці дадуть поганий перець. У ролях: тверді знайомі кромки.

Знімок екрана "Витратні матеріали 3"

"Ініціати" (Подарунок)

Сценарійна адаптація роману Lois Lowry The Giver, яка колись викликала багато споріднених. По суті, фільм є ще одним оповіданням про підліток, який виходить не тільки людина, але і ... Такі фільми останнім часом з’являються дуже багато, після приголомшливого успіху «Твітря» і «Головні ігри». Однак не всі прем'єри відповідають очікуванням. Але й люди, які досить дорослі, будуть поставлятися. До речі, фільм передбачає Голлівудські зірки - Мерил Стереп, Taylor Swift, Katie Holmes і Джефф Bridges.

У сюжеті ми бачимо ідеальне майбутнє, в якому живеться шістьнадцятирічна Йонас. Одного разу він обирається в якості опікунської пам'яті суспільства і усвідомлює, що світ не настільки досконалий.

Знімок екрана Ініціати

"У багатьох Splintered Thing"

Афіша Оцінки для зміни вирішили втратити героїчну роду і зірку в ромком. Герой Еванс, який пережив нещасливу любов, відповідає досить соціальному. Незважаючи на те, що вона має фенке, вона вирішує виграти її серце.

Сцена з фільму "Харт до мітрень"

Прем'єра 21 серпня

Сине місто 2: жінка Worth вбивця для

Вентилятори давно затопили літерами Роберта Родрігіса і Френка Міллера, щоб продовжити історію, яка почалася в 2005 році. Проте магії не поспішають і чекали. Я думаю, що з маринуванням аудиторії, вони дали фільм про великий офіс коробки. До речі, ми також побачимо Френка і Роберта в стрічці в епізодичних ролях.

Що стосується сюжету - в цій частині, Девейт буде помста на незнайомці Ава Господи, а Нансі буде боротися з зловмисниками Hartigan.

Огляд фільму: Sin City 2: жінка Worth вбивця для

"Дружба". (І без сексу) (F Word)

Даніель Радкліфф як хлопець, який не має удачі в любов. Як звичайно, герой дарує себе не більше, але потім вона з'являється. Легка комедія без скарг. Просто на літо.

Сцена від "Дружба". (І без сексу)

Літак: Вогонь і вода (Плани: Вогонь і порятунку)

Один з двох анімаційних прем’єр-прем’єрів серпня. Історія Пиріг та його друзів. Цього разу Пиріг вирішив взяти пожежу. Хлопці порадують такими пригодами.

Огляд фільму: літак: Вогонь і вода

Прем'єра 28 серпня

"Людина листопада" (Людина листопада)

Трилер з П'єрце Броснаном і Ольгою Куриленко в головній ролі. Земельна ділянка по відношенню до агента CIA, який виповнилося, але змушений повернутися на зустріч свого колишнього студента і майбутнього російського президента.

Знімок екрана «Людина листопада»

"Якщо я проживаю" (Якщо я проживаю)

Драма з Chloe Moretz в головній ролі. Це кінопристосування роману Молодь Гейле Foreman "Якщо я перебуваю." Історія дівчини, життя якого перетворюється після аварії на автомобілі і при цьому в комі.

Знімок екрана "Якщо я перебуваю"

"Амазонія"

Плівка для всієї сім'ї про невеликий вітчизняний капучин, що через площину аварії потрапляє в її звичаї.

Знімок екрана з Amazonia

7-й Дварф (Der 7bte Zwerg)

Друга анімаційна прем'єра на серці Aug. Лікувальна справа присвячена темряві та їх життя з пригодами. Кожен карликовий має власний характер, який може призвести до цілої сім'ї в неприємності, однак, спільними зусиллями, недоліки є перевагами, а головний некомпетент стає героя.

Знімок екрана від "7th Dwarf"