Переїзд в Лондон. Продовження

Частина 1

Моя нова робота була так поганою. Я отримав молодшу позицію адміністратора в Windows Support. Відповідність, що включені перевірки дня, відповідь на оповіщення та початкову обробку запитів користувачів. Зрозуміло, у вигляді завдань для тонкого моніторингу Exchange або конфігурації СКМ, але через їх низький пріоритет і постійний потік основних завдань, неможливо концентрувати на них.

Я повинен сказати, що мій бос був стурбований невідповідністю між резюме і положенням, яке він сказав мені право на інтерв'ю. За перший раз я не можу отримати роботу через перевизначення. Тоді я зумів переконувати його, що я був щасливий в цьому положенні, і він втомився від пошуку і вирішив, що це було краще, ніж нічого. На свій кредит я повинен сказати, що його турботи не було в вагу - я не прослужила довго. Однак в той час не важливо, оскільки ця робота відкрила можливість переходу на наступний етап руху.

Оренда квартири в Лондоні кардинально відрізняється від оренди приміщення. Якщо у другому випадку власники досить толерантні до нових мешканців столиці, то дуже важко зняти квартиру відразу після прибуття. В цілому необхідно мати:

Огляд з попереднього поміщика
Підтвердження, що ви працюєте
Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.

Якщо будь-який з вищевказаних відсутній, ви зазвичай можете спробувати:

Знайти гаранта, тобто людину, яка має історію (фінансовий) в країні і яка збирається оплатити витрати, якщо щось відбувається.
- Оплатити за 6 місяців

Останній легко вгадати, доступний тільки тим, хто має багато грошей або мати друзів / родичів в країні.

Апартаменти тут вимірюються не квадратними метрами або кімнатами, але по спальнях. Що таке, якщо ми говоримо про однокімнатну квартиру / квартиру, це двокімнатна квартира невідомих розмірів. Розміри вказані, але не завжди і часто в квадратних ніжках. Основні сайти пошуку квартир:

Сайт: www.zoopla.co.uk
Сайт: www.rightmove.co

Зазвичай ціна залежить від місця розташування і наявності громадського транспорту і трохи від стану житла. Західний Лондон, як правило, більш дорогий, ніж Східний Лондон, швидше за все, завдяки великій кількості видатків в останньому. Сім'ї повинні дивитися на наявність шкіл, але це не має особливого впливу на ціни.

Ціни При оренді квартири необхідно попередньо оплатити від 1000 фунтів на місяць. Більше спалень коштує дорожче. Наприклад, одна спальня обійдеться 1,000, два 1,200 і чотири спальні будуть коштувати 1,500. До речі, ціни на будинки і квартири не відрізняються, все ще вимірюється спальнями. Мій перший двомісний номер квартири £ 1,100 на місяць.

Вартість оренди не обмежена. Для цього необхідно додати податок на додану вартість – це збір місцевого самоврядування, який використовується для обслуговування району, оплати за соціальні будинки та ін. Ця колекція залежить від вартості житла. Для мене це було 1,400 рік, тобто ви повинні платити близько £140 на місяць (відділено 10 місяців, а не 12 - два місяці, які ви просто не платите). Добре, комунальні послуги - вода, якщо є газ і електрика. У мене була вода в оренду, немає газу, і я сплатив середню кількість £ 60 на місяць для електроенергії.

Загальний: 1100 + 140 + 60 = 1300 фунтів для житла щомісяця.

У момент оренди необхідно сплатити:
1 місяць перед орендою
- 6 тижнів депозиту
комісія
Так звані дані перевіряють.

Окремо на депозиті (контенсивний депозит не плутати з депозитом) - він служить для покриття непередбачених витрат, які виникли через несправність орендаря. В одній з трьох існуючих програм слід зберігати. За спробу «затримувати» депозит, агент або поміщик може бути штрафним. Наприкінці контракту з метою виведення вкладу або поділу між сторонами необхідно згоду обох сторін. Детальніше тут:
www.gov.uk/tenancy-deposit-protection/overview

Інколи агенти не стягують гроші за комісію, але викручують за довідкову перевірку. Максимально я запросив був £360 за дорослим. Але я закінчив платіж 250 комісій та 90 для перевірки посилань.

Реквізити перевіряють дані, які ви надаєте (забезпечте свою роботу, попередню поміщик і т.д.)

Так, в цілому, при оренді житла було оплачено:
1100 + 1100/4*6 + 250 + 2 * 90 = 3,180 фунтів

Моя дружина шукала відповідне проживання і прийшло призначених для огляду квартири, відправлених SMS-повідомлень і після роботи я пішов, щоб побачити їх, і ввечері я сказав на Скайпу про мої враження. Точка 20 досліджено, остаточно вибрано, оплачується депозит. Це свого роду депозит, який буде залишатися з агентом, якщо раптом клієнт змінює його розум і відмовляється від оренди будинку - зазвичай 200-500 фунтів, потім йде в рахунок першого платежу.
А потім все просто, агент робить довідкову перевірку, направляє дані на орендаря, він підтверджує, що контракт підписаний і щасливий орендант надходить до нового будинку.

Зробивши всі ці прості рухи і зробив 10 годин і половину поїздок на метро, перевозивши свої володіння в таємниці в часі, я отримав деякий сенс конфіденційності вперше за кілька місяців. Через кілька тижнів я пішов з Лондона, щоб перемістити свою сім'ю на нове місце.

Переміщення з родиною в Лондон буде залишатися в нашій пам'яті як бездоганно запланована і виконана логістична операція. Два дні, заплановані буквально за годинником, починаючи від початку 4 ранку, прибуття на ніч біля Берліна і, нарешті, переправи англійського каналу були рівно за розкладом. Життєдіяльність перебігу виконаних корегувань у вигляді дочки курчат, кульмінування в ці два дні. Таким чином, в той час як водіння автомобіля, другий був на зв'язку з термометром, перевіривши свою улюблену дитину для неприйнятного перегріву. Але все приїхали переходити і, крім поромних пасажирів, що відрізають від нас (мажали відмовитися від використання зелені на обличчі, щоб уникнути розфарбовування супутників), ми прибули без пригод.

Ми взяли в себе безліч речей, які вписуються в наш вагон Hyundai. Все інше не було кинути. Навіть сервер тільки приймав жорсткий диск. Сім'я була скептичною про нову квартиру, яка була три рази меншою, ніж попередню, і я дали рік, щоб перевозити їх на земляний рай, який був обіцяний в рамках програми кампанії - "Льє живе в Лондоні". Що ми вирішили.

З вересня до школи додали улюблену дитину.

Школа в Великобританії безкоштовні (податкові, але для багатих). Діти починають носити їх з 4-го віку, починаючи з класу прийому. Це суміш дитячого садка і школи -- дітей переважно грають, але вони вже навчаються листи і цифри. В кінці цього року немає вимог.

В залежності від місця проживання батьки можуть застосовуватися до 3 шкіл. Зайдіть, де є номер. Ми хотіли, щоб школа була за будинок.

Тоді є перший клас і це все більше.
www.britishcouncil.org/flasonline-uk-education-system.pdf

Кілька сухих фактів:
- Всі школи мають уніформи. Не строгий, як правило, потрібно дотримуватися колірної схеми і носити светр з емблемою.
Літній відпочинок триває близько 6 тижнів - кінець липня, на початку серпня
Відвідайте обов'язковий, якщо проходиться без належної причини, батьки можуть бути дрібними.
Заброньований відпочинок, як правило, не дійсна причина відсутності.
Вчителі приходять додому, щоб перевірити життя дітей
Якщо дитина нехтує, батьки займаються соціальними працівниками, до позбавлення батьківських прав.

Студенти регулярно оцінять, результати і більше про школи тут:
www.ofsted.gov.uk/schools/for-parents-and-carers/find-school-inspection-report

до У наступній частині – доходи ІТ-фахівців, податків, витрат та особистого досвіду

Джерело: habrahabr.ru/post/230885/