Реставрація. Хороші поради

На ретрофізте в Соколники, скромна інтелектуальна людина 55 років підійшов до мого автомобіля. Я прогулявся по машині, виглядав під витяжкою, в салон, сіла і виглядав під дном, а потім почав розповідати, що під час відновлення я зробив неправильно, відступаючи від оригіналу.

На посаді оперативного водія в Генеральному штабі Збройних Сил СРСР був названий Андрей, і він виявився, що понад 30 років тому він служив в такому автомобілі як оперативний драйвер.

20 зображень.

По собі цей факт не дуже чудовий, так як багато людей побачили одночасно газ-2424 і пам'ятають, що стоячи, вішали, був викручений і як він працював. Але Андрій був особливим. Він і його колеги захопили фотографію і мали можливість і час під час служби до літопису. Андрій запросив мене відвідати, щоб показати свій фотоархів. Я відвідав його сьогодні. Що я можу сказати? На сьогоднішній день це лише докладні фото оригінальних уловлювачів в сервісі.

Автобази Генерального штабу Міністерства оборони розташувався недалеко від станції метро Парк культури і служив найвищим армійським званням цього відділу до маршала.

5668281

На машині, на якому Андорі послужила номер з номерами 22-22. Щоб переїхати на неї маршал Радянського Союзу, голова ГС Огарков. Після в'їзду в основу встановлена спеціальна Altai комунікація, а оригінальна антена була встановлена в центрі даху перед. Основа була текстолітом, шпилька виглядала телескопічною, але вона була різьблена цілою і не складалася. Антена з всередині автомобіля піднялася і опускається за допомогою обертальної ручки. За словами Андрія, піднімаючи антени перед поліцейським, допускається після того, щоб зробити будь-які маневри і означали, що автомобіль не просто рухається і виконує оперативне завдання.

3250Р. 3700Р.

Рік випуску автомобіля не відомий, але судячи зовнішніми атрибутами, такими як бампери, катафоти і т.д., він був випущений до 1976. Зверніть увагу на напис TOSOL на верхній радіаторний бак

Імпортні фольги встановлюються на машині, відповідно до мемуарів Андрея, виробництва ГДР в жовтому кольорі і миготливим синім фарм в центрі. Не було SMS на авто.

На початку 1980 р. напередодні олімпіади внутрішнього контролю ДАП були вилучені сині сигнальні ліхтарі з автомобілів. Але військові завжди мали особливе ставлення до МВД. Для того, щоб просто видалити їх за допомогою гриль.

Р

Решта дав завдання встановити SGU. Таким чином, динаміки не були видимими з внутрішньої сторони за стандартною решіткою, половинки іншої пилоподібної решітки були встановлені на боках. У той же час на верстатах встановлені нові антени для Алтай. Точно в центрі даху над салоном Вони не очищають старі.

Зловживання. Другий ГС. Його пасажир був Маршал Куліков, командир Варшавського Пакту, який замовив передню люкс. Це була своєрідна радянська мода цього періоду. Згідно з встановленою за номером плити 7373 МВт.

Ще одна цікава машина з бази. Подивіться на дзеркала. На правому дзеркалі з газу 21. Два газ-24 на лівому. На крило і двері.

13 990 Р

Пристрій Altai стояв на машині точно посередині під важільами регулювання плити, тому як водій, так і пасажир може дістатися до неї.

Новий задній імпортний дзеркальний скло. Вони кажуть, що був страшний недолік.

Інколи автомобілі потрапляють в аварії. Наприклад, після зіткнення з пішоходом.

На підставі ГС стояли дві ЗІС на збереження. У 80-му році вони були виведені на одну з південних радянських республік.

Камера солдата також записала, що відбувається поза вікном. Пройшов олімпійський факел, наприклад.

15.00 р.

Це мега-ритальність. Згідно з Андрієм, лист на проході означав ступінь прийому на Олімпійські місця.

18

17.00 р.

18 років

Нерідко на дачній ділянці, де маршали, можна побачити цікавий автомобіль. Це Мерседес належить до сина маршала.

р.

Це, здається, використовується для особистих цілей.

Головна

р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное