Історія УАЗ

Фотозбірка з описом життя і експлуатацією мого УАЗика буде близько 59 фото і пара відео.

Це його. Походимо. У 2009 році, коли я вперше відвідував про змагання, як навігатор, щоб описати емоції, які я переживав, я не можу навіть сьогодні, це було прохолодно. І це фото може частково передати епіч, що відбувається.
Я шукав мій СУВ, це хобі для мене.
І через п'ять років, коли я нарешті отримав свою дружину з моїми захопленими кісточками при кожному проходженні УАЗ та інших похилень від бруду на 35 або більше коліс, я чув вирощений: подивіться на УАЗК, але не дорого.
Я не буду описати, чому вибір впав на УАЗ, тому що тепер я розумію, що не було унції загального сенсу при виборі.

р.

Ще один живий УАЗ на військовій коробки передач міст всього за тиждень пізніше я зумів знайти правильний 500 метрів від будинку, автомобіль не іржавіє, все працює, не куриться, пробіг після капсули. ремонт 15000. Він був пофарбований пензлем, але ще... Ціна покупки склала 115,000

Ну, що був UAZ створений для ??? Звичайно, для бруду, це було в тому, що я кинувся на наступний вікенд, з компанією JEEP керівництва, і до речі, я не вдарив обличчя в бруду, але тільки з мостами.

Так, звичайно, все добре, але я бажав все протяжний автомобіль, не машина на тросі перетягувати, тому за допомогою дружини Срібний камінь коліс 35 був замовлений, а диски під ними, звичайно, такі колеса не можна розмістити в стандартних арки, вирізати арки, а також порогами і дверима, по лінії зрізу зварили все з квадратним профілем, так що стало можливим піднімати автомобіль з високим джемом з обох сторін.

Колеса добре, але трактор почав працювати ще далі.

До речі, вони вирішили відрефінувати інтер'єр Спартан трохи, встановити полицю з рекордером стрічки, радіостанцією 27МХЗ і ССУ

Дружина дала вихлопну трубу в стилі американських вантажівок, вона тільки спочатку вона виглядала іноземною, потім все буде правильно.

У багажному відсіку запускається виснаження палива, які знімаються в цілому, а в багажному відсіку встановлений один танк на 180 літрів.

Тепер відірвати реліз не буде можливо в будь-якому шампі ...

У той же час ми вирішили проблему з охолодженням шляхом установки радіатора підвищеної теплопередачі і електричного вентилятора з порогом 92С, а також з можливістю примусового включення або повного відключення.

І автомобіль, здається, навіть почав... З дружиною і сином також привітно отримали нове сімейне дозвілля.

До речі, стандартне сидіння, очевидно, був спочатку винайдений як інструмент катування, і тому вони були замінені на сидіння BMW. Комфорт на найвищому рівні, якщо ви можете сказати, що про цей автомобіль.

(Багато)

Звичайно, вони встановили гідравлічний прискорювач, інакше це, можливо, неможливо, щоб обертати кермовий круг, а також рульовий демпфер для більшого комфорту.
І ось ми йдемо. Перший, незрівняний конкурс...

Звісно, можливо, кожен вже помітив, що щось відсутні, один з ознак реального СУВ.

Тільки тут для перетягування сталевого кабельного лебідка не правильне рішення, тому ми купуємо синтетичний, легкий кабель разом з алюмінієвим замком.

І куди покласти лебідку? Звичайно, вам потрібна потужність бампера, хоча є величезний вибір готових, вирішив, що рука зробила все.

р.

Де ми плануємо поставити багато речей та обладнання? Право, в горищі...

Ось з фотографіями цього етапу трохи амбаш, тому вони кілька, так що питання виникало, але що якщо там буде десь лебеді? кладемо кожух 9500 в задню потужність бампера

Р

Пригоди різні, в тому числі часто вони можуть тривати до ранку. Так як не підібрати в темряві...

р.

І так, до речі, світильники з кермом і проходячим променем режим ...

А можна побачити її з боку, а до речі, можна побачити, як алюмінієві шліфувальні машини гармонійно вписуються в ніші в мансарді.

р.

І назад ви можете піти, ви можете і засліпити за несудимість, щоб дізнатися ...

Тепер головне, щоб пам'ятати це те, що...

Для установки більш потужної Gnerator є єдиний спосіб годувати так багато нових споживачів. 120А