Teresa Palmer і Malus Bodhi в Малібу Журнал

Молода мати, актриса Teresa Palmer, разом з Baby Bodie, з'явилася на фотосесії для Malibu Magazine. 28-річна акторка не тільки підняла сина без допомоги няні, але й виступає в фільми, займається благодійністю. Серед інших речей, вона є творцем сайту «Your Zen Life», на платформі якого разом з однодумцями, вона ділиться матеріалами про здорове існування.

Побачити про виховання, материнства та стосунки з чоловіком Тереса Палмер відверто поділився з журналістами видання.

Teresa Palmer в Малібу Журнал

Як Марк Вебер запропонував їй:

«Так, ми думаємо про те, що займався час, але я не мав ідеї, коли це буде. Я вагітна в червні, а в липні я знімався фільм. До того, як ми плануємо знімати номер одну сцену, перший сценарій ми писали разом, він взяв мене до ванної кімнати і запропонував мені лише хвилин до слів «Мотор!» були витерті. Час був невидимий для цього.
р.

Про романтичність:

«Так, я романтична людина. Я дійсно вірю, що я відчував чоловіка – всюди я був оточений кристалами кварцових троянд, я написав лист до мого майбутнього коханця, і в цьому листі я чітко пофарбував критерії для того, що я шукав у чоловіка, і через три місяці, як хвиля wand, він з'явився в моєму житті. За сорок днів ми відправили один одному повідомлення про любов через електронну пошту, а потім познайомимося в житті, але ми полюбили одне одного перед ...
478963р.

Про своє життя:

Моя людина землі. Я люблю все, що є природним - Я веган, я підтримує традиційні методи виховання, я не використовувати косметичні засоби, я люблю медитувати і робити йога. Моя мама викликає мене "Новий вік" хлопець.
На батьківщині:

«Я зателефоную мамі від народження». Я не встановив графіку для моєї дитини, я даю йому привести мене. Я не затримую своє бажання їсти в будь-який час дня, а не ставити його до сну, коли він не хоче, але тільки чекаю йому, щоб дати мені сигнал його необхідності. Ми не маємо нянь, просто Марка, мене і дитини.