сир

Як зробити смачний сир?

р.

По-перше, ви повинні отримати деякі обладнання.
Тверді сирники розірватимуть мене окремо, але я не схильна бути маскуліном в цьому випадку, так що мій шкаралупи простий і виготовлений з шматка пікету. Прийняття до горщика я подарував себе 23 лютого.

Так мінімальний комплект:
- сковорідка (Я маю 18 літрів)
- шпатель відповідних розмірів
Замір однакового розміру (це каналізація для різання напівфабрикату).

Якщо є ще шматочок печива з дерева поруч, то за допомогою верхівки можна зробити не натискаючим пресом.

Найголовніше, звичайно, є молоком.
Існує кілька варіантів. Отримайте корову або приїдьте в ніч для сусідів, які мають корову.
Я вирушив власний шлях. Я купив молоко з сусідів.
Еа, студентка. Що робити, якщо вони спіймані? й

Ах. Забули фермент. Я купив фермент онлайн. Не проблема з біговою гойдалкою.

Проксимус Заливаємо молоко, що виробляється будь-яким способом в каструлю, нагріваємо її, заповнюємо фермент, чекаючи півгодини і отримуємо таку масу. Хто ми побачили з гарпом на кубиках.

3610Р. 4200Р.

На шматках вийшов великий, тому в процесі змішування і дозрівання маси, я все ще бачив їх. Він послав своїх дітей і дружини. Цей напівфабрикат вже смакує весело. Гентль. Насправді для лізи можна відкинути її на диван і споживати його. Приготував масу на іншу пару годин при температурі 39 градусів десь. Зберігайте люки разом.

Потім відокремлюємо сироватку від шматків. Ось я не навчаюся. Я не знаю термінології. Коротко, рідина - смоктати, твердий для переробки.

У мене була все зливається, після чого я ще натискав її руками, розтертий її в схожість сиру (не смакує як сир взагалі) і трохи посолити. Смак.

Р

Про нас
Кількість цегли (вага) і тривалість пресування залежить від твердості сиру. Вони м'які, тверді і напівтверді. Вид )
О, і температура також впливає, але я не занурився.

Я простягався про день, перетворюючи голову через кожні 12 годин і зливаючи вичавлену струнку. Так! Цей круглий шматочок деревини на поршневі краще загорнути в плівку. Щоб не відчути себе бобром, їсти сир зі смаком деревини.

р.

І виходить, щоб бути цим круглим. Що ще можна дозрівати багато часу, не зробивши ніяких обчинок.

Ви можете заточувати його так.
(Так, є ще один, трохи більше)