Коли я був дитиною, я думав. й

Коли я був маленьким, я думав коку був розмір номеру. І тоді, у старшій школі я думав, що тільки одна сторона раку ніг, бо так мальовувалася в біологіях підручника.

Р

Коли я був малюком, я думав, що водій поверне колесо назад і вперед, щоб тримати машину. Це так, як він дає вам привід. Останнім часом я дивився свої дитячі малюнки - в один раз я був перло, щоб малювати торпедо (?) автомобіля, з усіма сортами важіль, гудзиків і т.д., тому незмінний елемент крім рульового колеса був важіль з підписом типу "прямий / scythe" (на привід). Моє батьківство займався пошиттям в часі, завжди була пара швейних машин в будинку, тому виникає вплив їх дизайну на оформлення моїх черепноок. До речі, один з них і важіль "прямий / зигзаг" (зняття) був.
І про політику і радянські землі, перше слово я написав "ЛЕНЕН" бортовий великий корабель. (У той час був запущений ядерний льодовик Леніна.)

Я думав Optics був помилковою аптекою.
Я думав, що автомобільний привід через струменеву тягу витяжної труби - від засмаги. Я думав, що він сидів на телевізорі і шукав, де були ноги. Я думав 2,000 Вт, коли ви спали багато бавовни.

Я думав, що дублінг фільм був повним реверсом з акторами «навчання». (Докладно, як пояснити листування між відкриттям рота і вильотами слів.)
Я думав, що кожен село мав власний місяць. Коли ми пішли на сусіднє село, ми спробували зупинитися і перевірити. Але не вдалося - впав дупа ...

Моя мама завжди сказав мені: "Не їсти тісто, мої гуцки злипнуть разом, мені доведеться робити операцію!" Я вірю до 20 років пізніше, коли я думав, я сказав:
Мами, ви приїхали до мене все життя?
Звісно, ви ніколи не з'їдете в тісто.
Коли я був малюком, я думав, "Як хлопці п'ють так багато пива, це гірке і без смаку? й

Р

Я думав кіноклуб "клубкіно подорожі". І я теж дивився, як живуть люди за кордоном, бо ви повинні говорити про іншу мову, і як вони розуміють один одному?
Я думав "Программаврма" (на каналі 1 це було схоже на 9 годину) був одним словом.

У величезних літерах (посередині цегли) "100 років" було написано як "Г" у зворотному напрямку, і я думав, що це означає "ТООЛЕТ", тобто туалет. У цьому будинку немає туалету.
Indiragandi завжди думали це одне слово.

У Північному Поісонському океані було відлякування та тривоги.
Він боявся військових блоків - НАТО, SEATO і Cento, але подумав, що найнебезпечніший SEATO.
Хомбе був небезпечний - чорний, страшний, в руці бомба з гнітом, який він світився під Африкою, сам повисає на струнках, а зверху він закріплюється жахливим і величезним Дядьком Сам.

Я міг читати і писати як дитина. Але якось з правого наліво. А потім забули все. Я дізнався знову, якби нічого не сталося. А ще в пам'яті були висаджені слова «Ерихонкер» і «Войцегерузельскі».
Я пам'ятаю в журналі (наприклад, "Вогонь") був рубрик "Для семи печаток". Я думав, що це був такий стиль боротьби за сімейні цінності.

"Drumpy wildebeest" - Я завжди думав, що це був якийсь баран Кігну.
І довгий час я не дуже правильно уявити масштаб одного метра. Я чудово розумію, що метр є (поміряйте довжину, все), але на мій погляд, метр «у», як виявилося пізніше, був близько 4 «реальних».

Я думав, що гонщики були спортивними автомобілями.
Коли я почув «гідрогенову бомбу» як дитину, я думав, що це було, коли всі обприскували водою, а потім всі загиблі і померли від неї. І я також думав, що електростанція така велика батарея всередині спеціальних будівель. Корони і коні великі собаки.

І мій мама не дасть мені підібрати голку, вона сказала, що вона кричить, отримайте до серця, а потім вмирає.
Хмари в небі димають з сонця.
І якщо погода на вулиці, то це те ж саме на всій Землі.

І мій кузин, коли він пішов на свій бабуся на поїзді і пропустив станцію "Ігнатиєво", завжди запитав, хто повинен приїхати :
Я довго думав, що зеленню, йодом і спиртом викликають рану горіння, тому що мікроби гинуть і укусають. Це було “згорнути” батьками, я міг би лише переповнювати його за допомогою ретельного вивчення словника енциклопедії.

Я «родокі» на новий рік провів: пофарбував крейда на підлозі сліди від дверей до дерева, як прийшов Санта Клаус, так що я був божевільний! :
А весь час в трьох мускатах в пісні слухали «Бойт Ікуку» замість «і чашки».
Боярський в трьох м'язах санг "Пурубійські пази", також не міг зрозуміти, що він там співав. Па лялька? Лист П?

І я пам'ятаю, як дитина, я постійно чую від телебачення, говорячи щось схоже на «... наступні матчі російського кубка ...», і я чув наступні матчі Рози Гришекупка з Росії. Я зберіг мислення, що це троянда, яка це?
І я маленька дитина, я використовував, щоб перетворити годинник вручну 4. З тих пір, поки мій мама прийде додому від роботи.

(Б)

Як дитина, я бачив, що тролейбуси йдуть, чіпляючи до пари проводів і думав, що якщо ви приймаєте ці дроти своїми руками, ви також можете йти вперед.
Коли я розповідав казку про Емель і як він їде на плиті, я уявляв його верхи на газовій плиті...

р.