Топ 20 рятувальних фільмів, після чого потрібно жити

До тих пір я відіграю коробку.
Це може бути краще, але це може бути гірше.
Шикарний фільм з відмінною відливкою - Джек Ніколсон і Morgan Freeman просто "куріння" разом і тим тільки підвищив враження від перегляду. У цьому фільмі є не єдиний порожній діалог або кадр, всі хвилини заповнюються грамотно і з почуттям. І бесіди персонажів про вічний молодший вік не турбують, але швидше відштовхують ідею, що потрібно жити не завтра або на тиждень, але зараз.

Мирний воїн
У світі немає звичайних моментів.
Фільм про хлопця, який дає високі надії в гімнастиці, заснований на оповіданнях реальної людини, але це більш як пристойний. Філософський, але не моралізовані діалоги, гарна тривалість відео і для всіх вбивств в нашому внутрішньому збіці і ми цінуємо момент «пошук і зараз».

32477629

Виїзд на небо
У небі нічого не говорять, але море.
Історія двох терміналних ілайдерів, які переходять в все серйозне, якщо ви читаєте тільки опис фільму, не може здаватися життєпідтвердження. Але відіграли і послужили все так чудово, що після перегляду ви починаєте цінувати кожен момент життя. Я також хочу піти в море.

Я танець в душі.
Дивитися, це життя йде. Ми йдемо на прогулянку?
Герої цього фільму – люди в інвалідних кріслах. Але вони більш оптимістичні, ніж багато здорових людей. Не втратити серця і спробувати жити в цьому світі повністю: радіс, робити припливні речі, захистити слабкі, танцюючі і жарт.

Підлокітник Gump
Тексти пісень, а це означає: Життя, як коробка цукерок: ви ніколи не знаєте, що ви знайдете.
Цей фільм режисер Роберта Земкеса є світовим явищем 1994 року, яке навіть зараз, через 20 років я хочу знову дивитися і знову. Навіть коли ви знаєте, що символи скажуть, з кожним видом ви відкриєте щось нове. Звісно, це справжній фільм - простий, чіткий і блискучий.

Безсумнівні (1+1)
Неважливо, що ви поза, це питання, які ви знаходитесь всередині.
Режисери і актори цього фільму вдалося створити життєздатну, веселу, веселу і чарівну картину. А пропорції не занадто багато – суміш драми і комедії в історії двох неоднорідних друзів виявилася практично ідеальною.

Неймовірне життя валетів
Стоп сниться. Почати життя.
Ця картина про пригоди офісного програвача видається з екрана «Не подобаються всім іншим!» «Не боятися!», «Змінити світ!» Важкий ентузіазм чітко показав нам 48-річний Голлівудський комендант з досвідом Ben Stiller, який, в теорії, повинен був втомився від усього цього часу. Але невірний хлопець атакував.

Випромінювання чистої причини
Ви можете відірвати любов з вашої пам'яті. Виходить з вашого серця ще одна історія.
Режисер-вісард Мішель Гондрі на своїй картині дуже чітко і в порядку, властивому йому тільки довести, що в житті можна не тільки на клавіатурі, натиснути кнопку «Видалити». Це допомогло дивовижним ликом, особливо Джим Каррі.

Маленькі Міс Щастя
Є дві групи людей у світі: переможці та рекрутери. Різниця полягає в тому, що переможців не дають.
Ймовірно, що результат не важливий, але сам процес важливий. А якщо ви, як героїня фільму, раптом вирішили стати «Литвою матір'ю щастя», і всієї сім'ї молти, що складається з невдалого батька, непристойної матері, геї дядько, брата, який забрав вовну з тиші, а наркоман діда, буде допомогти вам, то все, що ви повинні зробити, це насолоджуватися процесом.

Оплатити когось ще.
Чи може одна ідея змінити світ?
Хлопець Тревор прийшов з власної теорії зміни світу, суть якого так просто: Я допоможе вам, і ви допоможете іншому три. Не складно вгадати, що теорія буде збиток в скелі земної кори, і ми практично втратимо віру в людство. Але якщо зірки запалюються, то хтось його потребує.

Сніданок в Тіффані.
Ви ніколи не знаєте, що це буде, але коли це буде, ви не можете піти неправильно.
Хінтесенція чарівності і жіночого магнетизму Аудрі Гепберн є основною перевагою цієї картини, знятої в далекому 61-му році, але все ще виглядає аспірацією. Діалоги, красиві краєвиди Нью-Йорка, маленька квартира, неназване ката-лази і, звичайно, «Бону річку» створюють настрій, коли ви хочете жити і любити.

У дикому.
Я волію любов, гроші, віра, слава і справедливість до правди.
Неймовірні краєвиди краси, незламна свобода і абсолютна відданість. Фільм, який дає можливість, принаймні за деякий час, щоб вийти з порожніх проблем і непотрібних правил суспільства, відчувати себе з природою і просто відкинути все. Все це завдяки крутій режисерській роботі Sean Penn і дивовижним акторам.

Я чую музику в вітрі, в повітрі, в променях світла - це всюди. Все, що ви повинні зробити, щоб відкрити. Все, що ви повинні зробити, це слухати.
Дуже красива, ідеалізована історія з елементами казки дивиться в одному диханні. Для того, щоб вона була дійсно схожа і впадала в душу, потрібно відключати внутрішню критик, закривши очі на якусь нереальну ділянку і навчайтеся почути. Тому що головна роль у цьому фільмі грає музика.

Завжди сказати так.
Коли ви сказали так, що ви обираєте можливість.
В середньому менеджер відіграв актор Джим Каррей в стані глибокої депресії. І щоб якось впоратися з ним, він вирішує завжди сказати так і погоджується з будь-якими пропозиціями. Так, в момент, його життя перетворюється в божевільну пригоду, в якій буде корисно бути кожен з нас.

Таємна історія Кнопки Бенджаміну
Ви ніколи не знаєте, що чекає вас.
Цей фільм дуже схожий на книгу, до роману працював на найменших деталях. Результатом цього болючої роботи на обличчі - крім дивовижної гри акторів, картина вражає атмосферою, вражає природничістю того, що відбувається, хоча це говорить про фантастичні події. Ти можеш сподобатися, ти можеш не схожий на це, але після перегляду кнопки Benjamin, це важко залишитися однаковим.

Цар говорить!
- Довгий паузи додавати вагу до мови. - Тоді я найважчий цар.
Фільм, який отримав чотири нагороди Академії, не просто навчає ораторію - після того, як голос є тільки зовнішнім проявом людини. Історія Короля Георгія VI про віру в себе і що кожен заслуговує на чути.

Велика риба.
Найбільшою рибою в річці є той, що не випікається на приманці.
Режисер Тим Буртон зробив казкову плівку, фентезі, але не для нас дивитися, пробачити і забути. Історія винахідника Edward Bloom - це підказка, що кожен бачить свою реальність самостійно. Хтось, дивлячись на нічне небо, побачить просто небо, і хтось побачить безглуздий величезний світ зірок і Всесвітів. І, швидше за все, це друга - велика риба.

Термінали
Іноді правила краще ігнорувати і боротися з живими людьми.
Режисер Стівен Spielberg і актор Tom Hanks вдалося створити фільм, який не так легко вибрати жанр. Десь комедія, деякі мелодрами, десь парний. Фільм про можливість виконання мрії. Фільм про гідність бюрократичних машин. І фільм про дружбу, який має місце навіть в терміналі аеропорту, затоплений людьми.

Червона собака
Іноді ви обираєте собаку, а іноді собаку вибираєте.
У сучасному кіно, такі як Red Dog. Це історія реальної собаки, яка мешкала в австралійському місті Дамперре, на в'їзді до якого вона має пам'ятник. Неймовірна собака допомогла знайти друзів, щастя, надії та радість. Це фільм.

Мій хлопець божевільний.
Ознаки всюди, головне, щоб побачити їх.
«Збір променів надії» – це назва цього фільму в оригінальному, і, можливо, це найкраще описує враження від його перегляду. Але дуже цікавим, незабутнім, доторкнувшись історії про людей, які проходять через складні періоди їхнього життя, але впевненість - все можна змінити.

Джерело: www.liveinternet.ru