Ми робимо справжню тушку відповідно до ГОСТу

Ось ми йдемо. Для початку нам необхідно отримати рецепт, а саме, ми починаємо з радянської ГОСТи, що допоможе нам. Ось так, як ми можемо бачити все непросто.
ГОСТ 5284-84 "Беф туш"
1,1 км Технічні вимоги
1.1. Консервована яловича рага виробляє найвищі і перші сорти.
1.2. Консервовані продукти повинні бути виготовлені відповідно до вимог цього стандарту, відповідно до технологічних інструкцій, дотримання санітарних правил м'ясної промисловості, затверджених у встановленому порядку.
1.3. Консервована їжа повинна бути герметично запечена і стерилізована.
1.4. Для виробництва консервованої їжі використовуються такі сировинні матеріали та матеріали:
м'ясо і яловичина відповідно до ГОСТ 779-87 (крім худий), тушки вагою не менше 60 кг, охолоджені, охолоджені і заморожені не частіше одного разу, крім м'яса бульбашок;
яловичина з жирним вмістом не більше 6%;
яловичина з жирним вмістом 6 до 14%;
сира яловичина;
жирний молочний яловичина або кістка за ГОСТ 5292-82;
свіжі цибулі за ГОСТ 1723-86 або цибулю сушені цибулі за ГОСТ 7587-71;
харчова сіль за ГОСТ 13830-84 кип'ятіння або камінь, самопосадка, садова шліфовка No 0 і 1, не нижче першого сорту;
чорний перець;
Листя Laurel (сухе) за ГОСТ 17594-81.
1.5. Виготовлений яловичий рагу слід виробляти
за рецептом, зазначеним в таблиці. 1,1 км
Маса.1 Масова частка компонентів, %, за класом:
Категорія Я яловичина з вмістом жиру не більше 6% - 87,0%
Категорія II яловичина з вмістом жиру не більше 6% - 87,0%
Сирий жир яловичини - 10.5%
Цибулю очищені подрібнені - 1.33%
Маса солі - 1.14%
Чорний перець мелений - 0.01%
Листи лаврові - 0.02
Примітки:
1,1 км Допускається використання яловичої яловичини або кісткового жиру в одній кількості.
2,2 км Допускається використовувати сушені цибулини в період з березня по серпень зі швидкістю: 1 кг свіжого - 0,25 кг сушених.
3. У Допускається в виробництві консервованої яловичини замість 87,0% жирної яловичини і 10,5% сирого жиру в рецептурі класти 97,5% жирної яловичини з жирним вмістом 6 до 14%.
Ми бачимо від ГОСТу, що рецепт не простий, м'ясо - жир - сіль - перець і лавр.
Отже, з складом виділяється, зараз ми будемо боротися з упаковкою і технологією гасіння (температура, час) і т.д. І знову він допомагає нам.
Ну, щоб почати контейнер – немає питань – ми будемо використовувати найдоступніші і зручні скло. Ми візьмемо чохол, який буде зручно - гвинт.
Тепер, як багато викопувати і температуру:
Інтернет каже: «Знайди тест зважування і затягу, банки стерилізують 75 хвилин на 120С,» і так далі.
Після читання багато речей я зрозумів, що температура повинна бути 120 градусів, тому що ботулізм загинув при цій температурі, це при температурі, не раз, тобто в 110 не менше 5 годин тушки, ботулізм не загине (і можливо, смерть). Може бути я неправильний, але я вирішив, що якщо вони записують 120 градусів за технологією, то ми виведемо на 120 градусів. Що кажуть медики?
Час - все написано трохи різним, але я вирішив взяти середню, а саме 1,5 години. Хоча я забули 2 години, смак не вражений.

Залишилося лише там, де ми займемо 120 градусів вдома. Я запитав відповідь - в натискач!
Для чистоти процесу будуємо термометр в плитку тиску і придумуємо спосіб регулювання температури всередині. Ми налаштуємо за допомогою тиску (в допустимих осях звичайного), щоб аварійний клапан не збивався.
Ми беремо на себе плиту тиску і завершуємо, це виглядає модифіковано, добре, практично автоклав.

Херсон

Термометр ріжучий через простий сантехнічний ніпп, сам ніпп, коли скручений був ущільнений льоном, злегка «зволожений» з силіконовим герметиком, немає фото бурового мотану, не фото, але все зрозуміло - зрозуміло.

144752

Термометр пропалюється в звичайну водяну пробку. Просвердлити отвір в ній до розміру термометрового зонду і пайки, так як вона повинна зберігати тиск. Ми паяльники з флюсом для нержавіючої сталі з промивною водою. Елементар в цілому.

Ну і почнемо готувати.
Для початку ми йдемо в перевірений магазин і купуємо свіжі яловичини і яловичий жир. Цибулю і спеції завжди в домашніх умовах. Ось тушкована комплект. Будь ласка, зверніть увагу, що це для 4 банків, я не можу зробити багато, тому що це не потрібно, для пари - три місяці досить, а потім я зробити більше. Немає місця для зберігання, і немає сенсу, ми не маємо великого споживання рагу.

Ми робимо справжню тушку відповідно до ГОСТу р.

Мін.

Зріжте і зважте, щоб дізнатися, скільки ще додати.

Розрахунок частки в жирі ...

А сіль.

Поєднайте м'ясо сіллю, засоліть її, і залиште на 5-10 хвилин не забудьте змішати. Цибулю, перці, лавр і жир я покладаю безпосередньо в банки, це зручніше.

3610Р. 4200Р.

На дно напірної плити ми повинні розмістити будь-яку парковку, щоб банки не доторкнулися до дна, або інші вони...

Ми намагаємось, щоб відповідати в нормальному режимі, я використовую BU. Обов'язково перевірте банки для занурення шиї, а також перевірте, що гвинтові покриви були ідеальними всередині!

Добре, це все набір для закладок ...

628162

Стерилізуйте банки і кришки ...

І починаємо кладку, внизу променя, жиру, лаври і перцю.

Потім м'ясо про третину баночки і трохи більше промінь.

Повідомляємо м'ясо на плечі і жир трохи зверху, а також одну лавру. Не заповнюємо баночку над плечем! І ми закриваємо його стерилізованим кришкою, закручуємо його по руці.

Після заповнення всіх банків таким чином ми розміщуємо їх в автоклаві. Заливаємо воду на плечі банок.

І на її вогонь...

Внутрішня температура повинна регулюватися. Просто не сміється, але я це робимо зі склом, він злегка навантажує скидання клапана, заливаючи воду в неї можна дуже точно регулювати. Це колхоз вперше придумав, але він виявився дуже зручним, і залишив таке рішення на весь час. А мотузка так що вона не падає

Добре встановлюється робоча температура, почекайте години і половину.

Коли час виходить, вимкніть плиту і залиште на охолодження при кімнатній температурі, зручно вночі, охолоджуємо протягом тривалого часу. У разі не випускати тиск з клапаном і не намагайтеся прискорити процес охолодження на балконі або в холодній воді! Банки будуть опуклими. Вимкніть і залиште на плиті до повного охолодження!

Добре, фактичний результат відразу після видалення з автоклаву, жир ще не заморожений до кінця.

Ось наступного дня.

Я отримав все, кожен.
Перерва та критика. Але спочатку спробуйте його.
Тестування на багатьох людей, кожен говорить, що це саме «The», хоча смак і колір, як кажуть, всі маркери відрізняються.

Джерело: 7Aleksey7

-img29---