Заміна паливного фільтра

Моя перша пост в Япі, все, що сталося перед, була розміщена п'ятою матір'ю.
12 фотографії

У нас є Nissan Ixtreil T31 2007 2.5 Японська збірка з пробігом 140 000 км. У вагоні загубили тягове навантаження і споживання від звичайного 16 літрів на 100 км, почали робити 18. Я вирішив змінити паливний фільтр, який знаходиться в резервуарі під сидінням. Найцікавіше, що в каталогах і магазинах його зібрано з насосом і всім періммоном на суму 7000 рублів.
Звичайно, можна об'єднати, вставивши відповідний низькогабаритний паливний шланг в секцію паливного шланга, але я побував на деяких форумах кількість фільтра, який схожий на «збірку» на 700 рублів.

1) Підніміть сидіння спинки, під ним 2 люки:
З правої сторони в ході руху насосний фільтр і датчик рівня палива, під лівою тільки датчик рівня палива:

2) Вимкніть пластиковий чорний горіх, вимкніть шланг і харчову чіп:

(3) Ми беремо все осиммон з отвору. (фото вже має новий фільтр, звіт не був запланований спочатку). Ми кидаємо нижню частину за допомогою викрутки (марковані в червоних кліпах) і кидаємо її в резервуар для купання, нам не потрібно:

р.

(4) Тип насоса з новим фільтром (номер каталога на фільтрі, ваш CEP), без датчика рівня палива (про це нижче):

Категории

Смотрите также

Новое и интересное