Найяскравіші іграшки останніх років

Які діти грали в останні два десятиліття. Включаючи нас? Все, що було продано. Але деякі іграшки стали символами історії. Вони були куплені таким рясним, що навіть дивно.

Принц Джордж

Ця іграшка стала фаворитом сезону. Це не просто Дитина Народився, а сам князя Георга. Компанія Zapf Creation створила цуценя як можливо для дитини Ката-Перлінта та князя Вільяма. Продажі тільки відійшло масштаб, і продовжуємо відходити від ваги. Вартість іграшки репліка королівської дитини низька - тільки 77 доларів.

Ярмарок літаючих

The Flying Fairy - хіт 2013 Як багато хто з них не підрахували. Тепер бум гасить, але не всі країни світу ще й насолоджувалися іграшками. І в Росії тільки посилили парад продажів.

Панчохи

Цей дивний тварини з неземним обличчям став улюбленим для продажу по всьому світу. Який аналог Чебурашка, який не перестає радувати дітей, і багато дорослих. У 1990 році розпочалася перша хвиля продажу немовлят Фурбі. І в 2012 році він знову став для продавців. Тепер вони збирають новий підтип іграшки Furby 2.0. Я думаю, що попит буде величезним. Продано понад 400 мільйонів іграшок.

Тамагочі

О, це електронні домашні тварини. Я також пам'ятаю, як ми були переслідувані в школах, вчителями, які мають голодну віртуальну тварину. З 1976 року продано понад 80 млн. Тамаготчі. Ви будете здивовані, але хвиля продажів все ще розгортається навколо планети, досягаючи нових зачарованих споживачів.

Сотні (поги, капці, чіпси)

Гра була винайдена в 1920 р. в Гаваї, і в багатьох країнах світу вона почала заборонена, тому що її просто не вдалося відірвати дітей від здавалося б невинних розваг. Правила примітивні: капці необхідно вибити з кажаном, щоб вони перевернулися. Мета полягає в тому, щоб отримати якомога більше акрів ворога. азартні ігри в його хінтесенції. Дизайн медовика був дуже різним, а тому діти люблять накопичувати колекції. І він все ще робить.

Скутери

Історія скутерів йде кілька десятиліть. Вони продовжують покращувати, є багато видів спорту, пов'язаних з самокатами. Скутери та інші аналоги з трьома колесами швидко залишають конкурентні місця. Але зараз купити хороший самокат - подяка і підказка, що ви - сучасний спортсмен. І я думаю, що мода для самокатів в наступні 20-30 років обов'язково прослужить.

р.

Tickle MeElmo

«Tickle Elmo» – назва іграшки, прототип якого відомий нам з анімаційного серіалу «Сезам Вулиця». Якщо Эльмо пекли один раз, він почне гасіння, і якщо ще кілька разів він затопить з непідтриманим сміхом. У 1996 році було продано в магазинах для Різдва, а продажний бум був високим, знаходився в день з вогнем. Спочатку він коштує $30, а потім його можна знайти за стільки, скільки $1,500, тому ціни на нього підвищилися.

Мій маленький поні.

Після виходу серії про поній, іграшки почали купувати просто затребувані. Перші продажі почалися в 1983 році. І хоча б бум спить на них, в магазинах тепер і продаємо барвисті милі коні.

Р

Beanie Babies

Серія іграшок "Beanie Babies" унікальний тільки в тому, що вони виробляються в обмежених виданнях, дуже дорогі, і тому цінуються колекціонери. Засновник династії крихітних тварин Ти Warner заробив понад $ 6 млрд від їх реалізації.

р.

Покемон.

Малий Пікачу, відомий своїм смішним притулком, амеба-подібним тваринам, приніс його творці мільярди доларів. Тепер бум на Покемоні вже давно засвоювався, проте культ Покемонської особистості був досить назавжди. Ця іграшка буде йти в історію як найпопулярніша в світі.

Ігрові консолі

Пам'ятайте, що час, коли не було комп'ютерів, але були ігрові консолі з найбільш примітивною реалізацією графіки та простих оповідань, які, однак, безмірно захоплені як діти, так і дорослі. Деякі геймери, які люблять консолі Nintendo з дитинства, вже як дорослих, таємно вивели коробки з аттики, і порізати в мисливець і гусак, будівельник або ніндзя. А потім був моряк Папай і Махо Супер Маріо. Оплативши 150 доларів для пульта дистанційного керування і кілька стрічок було розглянуто шик. Але вони робили, і вони робили. Для того, щоб мати повну зарплату місяця.

Капуста для дітей

Капуста патч Діти захопили багато людей по всьому світу. Солодкі м'які обличчя ляльки, будь ласка, з їх чарівністю, оскільки вони так схожі на справжні малюки. Ляльки легко мити і весело грати з. Вони ще користуються великим попитом.

, Україна

Puxpin Ведмідь

Це був перший ведмедя. У 1985-1986 рр. на найвищому рівні продажів. Тоді прийшли інші ведмедики, і попит на Тедді Paxpin значно скорочився. Але він ще отримав свою частку уваги.

"Joo-Joo-Pets" шини (Pets Zhu-Joo)

Ці миша-норми викликали безліч дитячих рад. У 2009 році вони кинули на ринку за 9, і вони почали купувати чистий Покемон і Тамагощі. Я мав підняти ціну до $80, і вони придбали його в будь-який час. Що приваблює ці мишей до людей просто незрозуміло. Може бути ім'я, бо кожна миша мала своє прізвище, вид ексклюзивного. Але все ще дивний: є маленька плюшева рапа тепер.

Р

Ляльокі ляльки

Магія примітивної реалізації. Всі ляльки вперше випущені в 2010 році MGA Entertainment були одягнені в власну сукню. Почати! Подруга в рожевому кольорі. І так далі назавжди. У навантаженні дівчат ЛалаЛупсі прикріпили мініатюрні домашні тварини. Ці ляльки стали хітом продажів настільки різко, що вони практично спіймані в кількості ляльки Барбі продаються в їх часі.