1436
Zoe Saldana в marie claire: про її дитинство, чоловік і робота
Актриса Zoe Saldana неймовірно затребувана сьогодні. Зое готується знімати в продовження фільму «Аватар», а нещодавно вийшов новий фільм, в якому Зое відіграв одну з головних ролей – «Гуардій Галактики». Редактори Американського видання Marie Claire запросили зірку брати участь у фотосесії, а також взяли коротке інтерв’ю з 36-річною акторкою.
р.
Zoe Saldana на кришку американський Marie Claire
Зої Салдана на чоловіку:
«У мене немає правил, я роблю, як серце говорить і відчуває. Так, з наших перших зустрічей ми не бували. Ми просто знали, що ми повинні бути разом.
р.
Zoe Saldana на фотосесії для Marie Claire
Zoe Saldana на відносини:
«Не залишатися поруч з тим, хто не любить. Якщо ви незадоволені вашим партнером, ви повинні залишити і просто чекати когось, щоб ви почувалися щасливими. Він не хоче змінити вас, ви будете рости тільки з ним.
Про роботу:
Я хотів би грати Nefertiti, Cleopatra або Королеву Шеба.
930 Р
Про своє дитинства в Домініканська Республіка:
«Дуже багато дівчат, які бажали нас обдурити їх, зустрілися з ними і поцікавили їх осями. Але це останню річ, яку ми робимо, чесно.
р.
Zoe Saldana на кришку американський Marie Claire
Зої Салдана на чоловіку:
«У мене немає правил, я роблю, як серце говорить і відчуває. Так, з наших перших зустрічей ми не бували. Ми просто знали, що ми повинні бути разом.
р.
Zoe Saldana на відносини:
«Не залишатися поруч з тим, хто не любить. Якщо ви незадоволені вашим партнером, ви повинні залишити і просто чекати когось, щоб ви почувалися щасливими. Він не хоче змінити вас, ви будете рости тільки з ним.
Про роботу:
Я хотів би грати Nefertiti, Cleopatra або Королеву Шеба.
930 Р
Про своє дитинства в Домініканська Республіка:
«Дуже багато дівчат, які бажали нас обдурити їх, зустрілися з ними і поцікавили їх осями. Але це останню річ, яку ми робимо, чесно.
Модель Camilla Рове дебютував як дизайнер, створивши капсулку для бренду «Реформація»
Taylor Swift в оголошення для колекція взуття Keds