Квітка Superjet in English Kingdom!

Останні вихідні були в божевільному темпі, дуже яскраві, різноманітні і насичені. У п'ятницю вночі я пішов до довгоочікуваного концерту Роббі Вільямса в Лондоні на О2 Арена, квитки були придбані в січні, враження і емоції просто небакетовані! Тоді я провів суботу і неділю на найбільшій світовій військовій авіашоу, Королівський міжнародний авіа татуювання в Fairfod, і, нарешті, в понеділок я отримав до дня відкриття Farnborough! Чудові зустрічі з друзями, відмінним рейсом і статичною експозицією і безліччю цікавих і красивих літаків!
Сьогодні я хочу показати вам Superjets в Великобританії, а потім я перейде на Airbus і Boeing.

UTair отримає 6 Sukhoi Superjet 100 LR літака цього року і відкриє сервісну базу в Уфа.

Монокомпонент для 90 місць. Приємне покриття тканин стільців, досить комфортний крок рядків.

до 1 2 3 4 5+

Новий ресурс ssj100rightnow.com - з актуальною інформацією про операторів Superjet у світі.

Квітка Superjet in English Kingdom! , Україна

Коли ви входите в кабіну Superjet, перше, що ви помітили, це величезні вікна.

198 р.

На жаль, в понеділок суперджит не літав, і всі статичні системи дуже щільно влаштовані один одному, тому важко взяти постріл без площин. Але що околиця - Dreamliner 787-9!

Давайте подивимося на Мексиканське суперджет Interjet!
З червня 2014 року до клієнтів, які виконали понад 35,000 комерційних рейсів загальною тривалістю понад 52,000 рейсів.

Ось де суперджет летить в Мексиці:

Інтерджет має дуже красивий салон, а в цілому інтер'єр дуже стильний. Виготовлений Італійським дизайнерським бюро Пінфаріна!

461623

Interjet Superjet Кокпіт:

А потім я збираюся показати Airbus і Boeing на Farnborough, і я бачив 787-9 Dreamliner в небі вперше, і A350 полетів. Я також був всередині тесту A350, де тільки кабіна виглядає нормально і немає пасажирського салону. Про A350 буде окремий звіт.

Джерело: alexcheban.livejournal.com