Гонконг и высоты

Написання raskalov-vit:

Я був до Гонконгу 5 разів за останні шість місяців, і ви знаєте, після подорожі по половині світу я можу сказати, що це місце, де я буду залишитися. Це місто в динаміці і ритмі життя дуже схожий на Москву. Але на відміну від Москви, Гонконг зберігає тільки свої кращі якості.

Рік і половина тому, коли я був в Сінгапурі, я вирішив це був справжній рай. Я можу зараз безпечно сказати, що я був неправильним. Гонконг є неймовірно красивим містом, який ви хочете відвідати знову і знову. Тут є добрих і симпатичних людей. Поважаю вас, чи є ви локальним або іноземним. І найголовніше, це ніколи не нудно.

Гонконг и высоты Р

1,1 км Я хочу, щоб викопувати прямо, в цьому пості буде фотографії від 5 різних поїздок, я спробував зібрати тут тільки найцікавіші постріли.

Історія скелелазіння дахів в Гонконгу почалася з одного з найцікавіших районів міста Чесувей Бей. Де ми пішли відразу після перевірки в готель, ми зустрілися з нашими однодумцями з Канади.

Гонконг и высоты Габаритний зображення

2,2 км До популяризації міської експлуатації в Гонконгу були лише два люди, як нам. На багатьох покрівлях почали з'являтися і замки. Обхід 10-20 будинків важко знайти закриті двері на даху.

Гонконг и высоты

3. У Ситуація безпеки в Гонконгу досить дивна. Всі підходи, виходи на дах обладнані камерами, і кожен двері має одну або навіть дві тривоги, які можуть оповідати поліцію і безпеку будівлі. Але з усього цього в усіх бізнес-центрах немає режимів доступу, а з понеділка по п'ятницю, під час робочого часу відключаються сигнали та двері. Так, якщо ви хочете бачити місто з висоти без проблем, можна сміливо придбати квитки в Гонконг.

Гонконг и высоты

4. У

Гонконг и высоты

5. Умань

Гонконг и высоты

6. Жнівень

Гонконг и высоты

7. Про нас

Гонконг и высоты

Гонконг є найдорожчим містом світу з точки зору вартості житла через брак поставок на ринку нерухомості. Гонконг - 55% дорожче, ніж Лондон. У зв'язку з цим я хочу розповісти вам про унікальне місце під назвою Chang King Mansion. Цей величезний антіл знаходиться на материнці міста (Колунок). Він відомий тим, що найдешевші притулки в Гонконзі зосереджені тут, а також тим, що більшість міських іммігрантів висять тут: індуси, Пакістанська, Непаліс, Бангладеш і т.д.

У Хункінг-Мансіонах немає нічого іншого - крихітні гостьові будинки для декількох кімнат, виліків, ринку на першому поверсі, де вони продають всілякі яруси, магазини, валютні обмінники, туристичні офіси, де можна зробити китайська віза. На в'їзді в будівлю, індійці і пакістанці постійно протирають, які я пропоную вам купити га *ish, бур'янів і навіть ко*айн з них. Я вирішив поїхати, щоб побачити, що згодом буде продано мені. За 120 доларів Гонконгу (600 рублів), продаються 3 грами Кашміра га*ish. Я подарував йому одну з європейок, які живуть поруч з дверима.

Не сумнівайтесь, що будівля знаходиться в центрі Гонконгу.

Гонконг и высоты

8. У Двір будівлі.

Гонконг и высоты

9. Навігація Вадим на даху одного з хмарочосів біля знаменитої Вікторії Піка. Можливо, звідси одне з кращих переглядів міста, багато разів краще, ніж з вершини.

7786575

10. Район Центральний. Нерухомість в цій області найдорожча в світі, ціна за квадратний метр від 70 тис. дол.

Гонконг и высоты р.

11.

Гонконг и высоты

12. Усе ж центральне тільки з материкової частини міста.

Гонконг и высоты

13.00 р.

Гонконг и высоты

Бездомна жінка на одній з головних вулиць міста. У Гонконгу майже немає бездомних людей, і це єдиний час, коли я коли-небудь бачив бездомну людину.

Гонконг и высоты

14. Покрівля К11.

88786

15.00 р. Це майже 300 метрів. Це друга найвища будівля на материку.

Гонконг и высоты

16.00 р.

Гонконг и высоты

17.00 р. Вадим на даху Центральної площі.

Гонконг и высоты

Центральний Плаза не може мати найвищу церкву світу.

Hong Kong SkyChurch розташований в районі Центрального Плаза, висота якого становить 374 метрів. У 1992 р. хмарочос був побудований в 1992 р., і за деякий час залишився найвищим в світі. Крім висоти центральної площі славиться своєю незвичайною формою - трикутним в плані, він легко витримує ураганні вітри. Ми отримали на даху претендувати на відвідувачів церкви :

18 років

Гонконг и высоты р.

19.00 р.

Гонконг и высоты

Далі всі фотографії будуть розкидані. Наприклад, я на краю даху Best Western Hotel. Фото Tom Ryaboy.

Гонконг и высоты

20.

Гонконг и высоты

21.

Гонконг и высоты

22.

Гонконг и высоты

23.

Гонконг и высоты

24.

Гонконг и высоты

25.

Гонконг и высоты

26.

Гонконг и высоты

27.

Гонконг и высоты

28.

1 999 р.

29 кв.м.

Гонконг и высоты

30.

Гонконг и высоты

31.

Гонконг и высоты

32.

Гонконг и высоты

33.

Гонконг и высоты

34 кв.м.

Гонконг и высоты

35.

Гонконг и высоты , Україна

36.00 Р

707238

37 хв

Гонконг и высоты

38.

Гонконг и высоты

39.00 р.

Гонконг и высоты

40.

Гонконг и высоты р.

41.

Гонконг и высоты р.

42. Qingma Bridge - це шостий найдовший підвісний міст Гонконгу.

Міст має два рівні, в яких організовано дорожнього руху та залізничного транспорту. На верхньому рівні знаходиться шестигранне шосе, три смуги в кожному напрямку. На дно два залізничні траси і чергування дволанцюгового шосе для цілей обслуговування і для руху під час високих вітрів (Гонконг іноді піддається наборам). Головний проміжок місту має довжину 1377 метрів (більше знаменитих Золотих воріт в Сан-Франциско), висота пілонів становить 206 метрів.

Гонконг и высоты

43.

Гонконг и высоты

44. Звісно, захопили його.
Я підійшов його двічі, спочатку вночі в компанії Симон з Парижа, а другий, вже в компанії dedmaxopka на світанку.

Гонконг и высоты

45.

Гонконг и высоты

46 - Всі

Гонконг и высоты