Гонконг и высоты

Написання raskalov-vit:

Я був до Гонконгу 5 разів за останні шість місяців, і ви знаєте, після подорожі по половині світу я можу сказати, що це місце, де я буду залишитися. Це місто в динаміці і ритмі життя дуже схожий на Москву. Але на відміну від Москви, Гонконг зберігає тільки свої кращі якості.

Рік і половина тому, коли я був в Сінгапурі, я вирішив це був справжній рай. Я можу зараз безпечно сказати, що я був неправильним. Гонконг є неймовірно красивим містом, який ви хочете відвідати знову і знову. Тут є добрих і симпатичних людей. Поважаю вас, чи є ви локальним або іноземним. І найголовніше, це ніколи не нудно.

Р

1,1 км Я хочу, щоб викопувати прямо, в цьому пості буде фотографії від 5 різних поїздок, я спробував зібрати тут тільки найцікавіші постріли.

Історія скелелазіння дахів в Гонконгу почалася з одного з найцікавіших районів міста Чесувей Бей. Де ми пішли відразу після перевірки в готель, ми зустрілися з нашими однодумцями з Канади.

Габаритний зображення

2,2 км До популяризації міської експлуатації в Гонконгу були лише два люди, як нам. На багатьох покрівлях почали з'являтися і замки. Обхід 10-20 будинків важко знайти закриті двері на даху.

3. У Ситуація безпеки в Гонконгу досить дивна. Всі підходи, виходи на дах обладнані камерами, і кожен двері має одну або навіть дві тривоги, які можуть оповідати поліцію і безпеку будівлі. Але з усього цього в усіх бізнес-центрах немає режимів доступу, а з понеділка по п'ятницю, під час робочого часу відключаються сигнали та двері. Так, якщо ви хочете бачити місто з висоти без проблем, можна сміливо придбати квитки в Гонконг.

4. У

5. Умань

6. Жнівень

7. Про нас

Гонконг є найдорожчим містом світу з точки зору вартості житла через брак поставок на ринку нерухомості. Гонконг - 55% дорожче, ніж Лондон. У зв'язку з цим я хочу розповісти вам про унікальне місце під назвою Chang King Mansion. Цей величезний антіл знаходиться на материнці міста (Колунок). Він відомий тим, що найдешевші притулки в Гонконзі зосереджені тут, а також тим, що більшість міських іммігрантів висять тут: індуси, Пакістанська, Непаліс, Бангладеш і т.д.

У Хункінг-Мансіонах немає нічого іншого - крихітні гостьові будинки для декількох кімнат, виліків, ринку на першому поверсі, де вони продають всілякі яруси, магазини, валютні обмінники, туристичні офіси, де можна зробити китайська віза. На в'їзді в будівлю, індійці і пакістанці постійно протирають, які я пропоную вам купити га *ish, бур'янів і навіть ко*айн з них. Я вирішив поїхати, щоб побачити, що згодом буде продано мені. За 120 доларів Гонконгу (600 рублів), продаються 3 грами Кашміра га*ish. Я подарував йому одну з європейок, які живуть поруч з дверима.

Не сумнівайтесь, що будівля знаходиться в центрі Гонконгу.

8. У Двір будівлі.

9. Навігація Вадим на даху одного з хмарочосів біля знаменитої Вікторії Піка. Можливо, звідси одне з кращих переглядів міста, багато разів краще, ніж з вершини.

7786575

10. Район Центральний. Нерухомість в цій області найдорожча в світі, ціна за квадратний метр від 70 тис. дол.

р.

11.

12. Усе ж центральне тільки з материкової частини міста.

13.00 р.

Бездомна жінка на одній з головних вулиць міста. У Гонконгу майже немає бездомних людей, і це єдиний час, коли я коли-небудь бачив бездомну людину.

14. Покрівля К11.

88786

15.00 р. Це майже 300 метрів. Це друга найвища будівля на материку.

16.00 р.

17.00 р. Вадим на даху Центральної площі.

Центральний Плаза не може мати найвищу церкву світу.

Hong Kong SkyChurch розташований в районі Центрального Плаза, висота якого становить 374 метрів. У 1992 р. хмарочос був побудований в 1992 р., і за деякий час залишився найвищим в світі. Крім висоти центральної площі славиться своєю незвичайною формою - трикутним в плані, він легко витримує ураганні вітри. Ми отримали на даху претендувати на відвідувачів церкви :

18 років

р.

19.00 р.

Далі всі фотографії будуть розкидані. Наприклад, я на краю даху Best Western Hotel. Фото Tom Ryaboy.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

1 999 р.

29 кв.м.

30.

31.

32.

33.

34 кв.м.

35.

, Україна

36.00 Р

707238

37 хв

38.

39.00 р.

40.

р.

41.

р.

42. Qingma Bridge - це шостий найдовший підвісний міст Гонконгу.

Міст має два рівні, в яких організовано дорожнього руху та залізничного транспорту. На верхньому рівні знаходиться шестигранне шосе, три смуги в кожному напрямку. На дно два залізничні траси і чергування дволанцюгового шосе для цілей обслуговування і для руху під час високих вітрів (Гонконг іноді піддається наборам). Головний проміжок місту має довжину 1377 метрів (більше знаменитих Золотих воріт в Сан-Франциско), висота пілонів становить 206 метрів.

43.

44. Звісно, захопили його.
Я підійшов його двічі, спочатку вночі в компанії Симон з Парижа, а другий, вже в компанії dedmaxopka на світанку.

45.

46 - Всі