860
фортепіано в кущах, фортепіано в піску, фортепіано в квітках. . й
Не всі музичні школи закінчили. Іноді навчання припинилося, коли він почав, і фортепіано залишався в сім'ї, як німий проповід на недбалу. Змивається пил, покрита ажурною серветкою, зверху кладуть горщики і вази з квітами, статуетками і сувенірами. Коли приїхали гості, дитина сидить інструментом. Гостям відвертають і закусили під Beethoven's "Moonlight Sonata" і "To Elise". Запрошення до одноденних однокласників дитини ратифіковано на ключах «Дог Вальц». Решта часу фортепіано відіграла роль няні.
р.
Після кількох десятків років з продажу фортепіано неможливе, і викинути його було патологічно. І знімаючи монстр з квартири пов'язаний з витратами. Організація заходу для позбавлення від сім'ї спадкоємців створила такі проблеми, які ентузіазм випаровуються, ледь відкидаються. Вони почали спробувати подарувати фортепіано комусь, але виявилося, що ніхто не зажадав йому більше: більшість інструментів, що залишилися в наших квартирах з часів радянських часів, мають низьку якість. Справжні музичні поціновувачі не зацікавлені в них, а дитячі садки / школи можуть і готові прийняти їх в подарунок, але вони не мають можливості вийняти або налаштувати радянську пористість.
Я зумів закінчити музичну школу до кінця. фортепіано Кама купили за 500 радянських рублів навіть пережили рух, 25 років тому, тільки полір на кришку зламався трохи. Це сталося при спробі вичавити «мамонт» в ліфт.
Коли ідея легкого перевезення не вдається, інструмент повинен перетягувати на сьомий поверх на нозі. Я не став піаністом, і через кілька років я залишила мої рідні пені. Ні один доторкнувся мого фортепіано. До останнього зими все ще в квартирі. Доля інструменту невідома до мене.
Подруга своєї молоді розповіли, як один раз, вирішив зробити ремонт, вона спробувала позбутися від неї «мамонт». Не вдалося взяти його з квартири, так як один раз він і його сусіди встановили додаткові двері, облаштувавши невелику поширену вестибулю. Ось де фортепіано застрягла. Я мав використовувати axe ...
Я був вражений, коли я бачив старі радянські фортепіано на вулицях рідного міста минулого літа. Найбільший кластер інструментів був знайдений на центральній еспланаді. Оригінальна ідея виникла в головах однодумців, які розмістили в соцмережах звернення для тих, хто хоче позбутися від старих фортепіано.
У ці дні в Пермі відбувся традиційний фестиваль «Білі ночі». Як тільки інструменти з'явилися на вулицях, аматорські художники розфарбували їх яскравими фарбами, і всі просто придумали і грали за їх задоволення.
Діти були неприпустимими Хто сумнівається?
65
Також був фортепіано в Картон-Камську. «Кразійні ручки» зробили для нього оновлення – справа картону.
Червень був гарячим і дощовим. Під час місяця перебування у відкритому повітрі сім'я реліквів вирушила з замовлення, але вдалося дати свої мелодії, і будь ласка, аудиторію. Це говорить, що багато дітей навіть попросили своїх батьків, щоб відправити їх в музичну школу.
У останні дні заходу всі фортепіано розміщені на території фестивалю міста, де вони прожили своє століття як атрибути ландшафтного дизайну.
На жаль, я дізнався про цю дивовижну ідею, інакше я з радістю відправляю фортепіано на фестиваль.
Джерело: skripta.livejournal.com