691
Коли метро тренує сон
На запрошення Департаменту транспорту я мав можливість відвідати на ніч і побачити з власними очима, які заховані з очей пасажирів.
р.
Після закриття метро, поїзди все одно переходять через тунелі і доставляють пізні пасажири на їхні станції.
Р
Р
Але коли останній пасажир залишає метро, люди в помаранчевих жилетах спускаються.
р.
По-перше, ескалатори вимкнені і починаються щоденне обслуговування.
р.
Приблизний з нічним життям станції почався з камерою, що обслуговує ескалатори.
Потужні двигуни, що піднімають десятки тисяч пасажирів на добу. Станція «Марина Гров» глибоко, глибина 60 метрів і потужність двигунів становить 380 кВт. На менших станціях встановлені двигуни 50, 100, 150 кВт та інші.
Р
Ми збираємося і чекаємо на вихід електроенергії на контактну рейку.
Ми підпишіться на безпеку і, як штат метро, одягаємо помаранчеві жилети.
Р
На 2 м. контактна залізниця деенергетика. Про це повідомляється довгого дзвінка та анонсу на акустичному телефоні. Робота над окропом. Ведуться роботи тільки за 3 години, щоб підготувати метро сьогодні.
Це те, як поїзд спить самостійно. У 5:40 вранці він підбере перший ранковий пасажир.
Р
Ведуться роботи ручного механізму.
,00 Р
На акустичному телефоні повідомляється про проходження робочого поїзда. Поїзд здійснює пачки рейок довжиною 100 метрів для будівництва трас до станції Бутирська. Так як все знезалізовано, такі поїзди працюють на внутрішніх двигунах згоряння.
529580
5 999 р.
р.
З треків відкривається незвичайний вид на звичну станцію.
Час приїжджає до кінця і прийшов час на поверхню.
р.
На станції вже працює поїзд.
р.
Всі готові отримувати пасажирів.
У 5:37 перший поїзд пішов до станції "Достоєвська". Це де я пішов з станції, де я провів ніч.
Джерело: e-strannik.livejournal.com