Китайська кухня

Пост про їжу. Не просто їжа, але китайці. З міста Xian.

Давайте підемо, буде кілька десятків фото, я відмітив кінець.

1,1 км Це ознака того, що китайці кладуть в інший день. Як Xi'an є право місто

Китайська кухня

2. Буфет в ресторані готелю

Китайська кухня

3. У Зробіть свій власний салат з європейських інгредієнтів (для якості). Це вважається прохолодним. На боці каркас не вписався, але є спеціальний дерев'яний контейнер для змішування.

Китайська кухня

4. Суші кафедри. Я сміхався довгий час від рулонів з вареною ковбасою. Заварена ковбаса охолоджується. А дорогий.

999 р.

5. Умань М'ясо. Пришийте в різних соусах.

Китайська кухня

6. Жнівень Іспанський джемсон. Це дуже класно, але китайський не приїжджає. Саме тому ми в основному їсти його.

Китайська кухня

7. Про нас Риба смажена. Китайська упаковка. Вирощування риби 5 не є питанням.

Китайська кухня

8. У Спарений суп. Китайський Чоловік Сає "Хонкон стиль"

Китайська кухня

9. Навігація Всі види радості. До речі, їжа в ресторані дуже адаптована, оскільки багато іноземців залишаються тут. Більш автентичний буде слідувати.

Китайська кухня

10. Це досить європейський десерт. Дуже гідний. До речі, китайці не люблять солодощі, і вони ебать з тим, що заливаємо цукор в чай.

Китайська кухня

11. Тут присутній шоколадний фонтан. З правою є те, що потрібно зануритися в ній.

858050

12. Особливо просунуті китайські їсти стейки з виделкою і ножем, і хлібом. Вони їдають багет на обличчі. Інші не розуміють, що це таке. На вулицях хліб продається в гарячих випічках за аномальною ціною.

Китайська кухня

13.00 р. Пити, де без нього?

Китайська кухня

14. Це те, що наша вечеря для двох речей.

Про ціну, такі як вечеря витрати 280 юань, обід 180 (включили у договір). 6.2 юань близько $1.

У цьому, ми закінчуємо рестораном і перейдемо до дуже незвичайного бару суші.

Китайська кухня

15.00 р. Ми знайшли його від нещасного випадку, коли наш готель знаходиться поруч. І тепер це одне з наших улюблених місць.

Китайська кухня

16.00 р. Це точка. У центрі готують і роблять суші. Вони кладуть їх на транспортер, який об'єднує весь зал. Ви сидите і підберіть щось, що вам подобається.

Китайська кухня

17.00 р. Вартість плити 6 юань (близько долара). Напої, сашімі, супи - окремо в меню.

Китайська кухня р.

18. Суші та рулони

Китайська кухня

19.00 р. Все дуже оригінально, до мого смаку. Наприклад, це креветки з манго в омлетовому кошику (під начинкою рису).

Китайська кухня

20. Або кукурудза в якомусь соусі.

Китайська кухня

21. Кві.

Китайська кухня

22. Жовта річ, як наші солодкі бавовняні цукерки. Це дійсно мусульманська солодкість.

Китайська кухня

23. Ікра притискається в брикети.

Китайська кухня

24. Я не знаю, що це. Якщо хто знає, писати в коментарях. Хтось фін?

Китайська кухня

25. Ви їсти, ви називаєте офіціанткою, він рахує ваші пластини, і ви платите.
Я дам це за 60 юань ($10). Дешеві. Він платив 6 більше на напій.
Для двох з дівчиною йде до 100 юань (16 доларів).

Китайська кухня р.

26. Конвеєрне відео для останнього. Тоді ми переїжджаємо до найцікавішого та смачного.

Китайська кухня