Китайська кухня

Пост про їжу. Не просто їжа, але китайці. З міста Xian.

Давайте підемо, буде кілька десятків фото, я відмітив кінець.

1,1 км Це ознака того, що китайці кладуть в інший день. Як Xi'an є право місто

2. Буфет в ресторані готелю

3. У Зробіть свій власний салат з європейських інгредієнтів (для якості). Це вважається прохолодним. На боці каркас не вписався, але є спеціальний дерев'яний контейнер для змішування.

4. Суші кафедри. Я сміхався довгий час від рулонів з вареною ковбасою. Заварена ковбаса охолоджується. А дорогий.

999 р.

5. Умань М'ясо. Пришийте в різних соусах.

6. Жнівень Іспанський джемсон. Це дуже класно, але китайський не приїжджає. Саме тому ми в основному їсти його.

7. Про нас Риба смажена. Китайська упаковка. Вирощування риби 5 не є питанням.

8. У Спарений суп. Китайський Чоловік Сає "Хонкон стиль"

9. Навігація Всі види радості. До речі, їжа в ресторані дуже адаптована, оскільки багато іноземців залишаються тут. Більш автентичний буде слідувати.

10. Це досить європейський десерт. Дуже гідний. До речі, китайці не люблять солодощі, і вони ебать з тим, що заливаємо цукор в чай.

11. Тут присутній шоколадний фонтан. З правою є те, що потрібно зануритися в ній.

858050

12. Особливо просунуті китайські їсти стейки з виделкою і ножем, і хлібом. Вони їдають багет на обличчі. Інші не розуміють, що це таке. На вулицях хліб продається в гарячих випічках за аномальною ціною.

13.00 р. Пити, де без нього?

14. Це те, що наша вечеря для двох речей.

Про ціну, такі як вечеря витрати 280 юань, обід 180 (включили у договір). 6.2 юань близько $1.

У цьому, ми закінчуємо рестораном і перейдемо до дуже незвичайного бару суші.

15.00 р. Ми знайшли його від нещасного випадку, коли наш готель знаходиться поруч. І тепер це одне з наших улюблених місць.

16.00 р. Це точка. У центрі готують і роблять суші. Вони кладуть їх на транспортер, який об'єднує весь зал. Ви сидите і підберіть щось, що вам подобається.

17.00 р. Вартість плити 6 юань (близько долара). Напої, сашімі, супи - окремо в меню.

р.

18. Суші та рулони

19.00 р. Все дуже оригінально, до мого смаку. Наприклад, це креветки з манго в омлетовому кошику (під начинкою рису).

20. Або кукурудза в якомусь соусі.

21. Кві.

22. Жовта річ, як наші солодкі бавовняні цукерки. Це дійсно мусульманська солодкість.

23. Ікра притискається в брикети.

24. Я не знаю, що це. Якщо хто знає, писати в коментарях. Хтось фін?

25. Ви їсти, ви називаєте офіціанткою, він рахує ваші пластини, і ви платите.
Я дам це за 60 юань ($10). Дешеві. Він платив 6 більше на напій.
Для двох з дівчиною йде до 100 юань (16 доларів).

р.

26. Конвеєрне відео для останнього. Тоді ми переїжджаємо до найцікавішого та смачного.