Євпаторія 13-14 років

В Криму з родиною десять років тому я не пам'ятаю, чому ми вирішили піти і чому це було в Євпаторії. Вони були молодими. В цілому це не суть того, що я пам'ятаю з першої поїздки, яка двокімнатна квартира була здана за $ 10 день, а також День Незалежності України.

На центральній площі (де театр Пушкіна) був великий ралі, хтось давав промовні виступи на тему Росії, які ми любимо її дуже багато і все це. Прапори СРСР все ще великі, такі як у парадах і меншій українській, і, звичайно, море.

Evpatoria - це курорт, перш за все для дітей, для них тут можна сказати, що є все і лікування (користувачів) і розваг.

І тепер прийшов літо 2013 року відпустку вирішив провести в країні, бізнес наповнений цим, потім його слід робити в цілому, як звичайно.

Ну, кожен спонтанно вирішив піти зараз деталі-на що. Ну, про те, що це зрозуміло, що не на поїзді з трирічною смугою (не дивлячись на те, що дівчина) буде нудно тримати її таким чином, щоб автомобіль не дронув, і пасажири шкода, що літак дорогий. Так, на машині. Я особисто вирішив піти через Білорусь, я поясню, чому. Перш за все, було цікаво, що країна там, і я читаю, що митниця проходить через Білорусь швидше, ніж якщо ви йдете на M4. У будь-якому випадку, нехай.

р.

У цьому готелі було прокладено ніч, після кордону з Україною 1200р на чотири

Перша нога дороги до кордону Білорусі з Україною не є навіть дорогою. Ось чому моя дружина була їзда. Перше враження водіння на дорогах Білорусі, чистий.

Я не помітив одну рекламу товарів, тільки рекламу різних підприємств і підприємств.

Ми вже їсти його через Київ.

Бахча 1 гривня для кавун

Ліман 3 кілометри з міста

Кафе на пляжі поза містом

Закрити

Ну, немає намету.

Ну, в цьому році ми вже зустрілися, тому що я задаю, що життя змінилося там, а маленька повинна бути прийнята до моря.

р.

Перегляди

р.

Р

Це трохи менше.

р.

525309