Кардашянські сестри про вагітність, подарунки для очікувань мам і дитячого стилю в одязі

Минулого тижня, Хлое, Крутні та Кім приймав вечірку на 65 мами в Нью-Джерсі.

У реальному житті вони заважають таким же чином, що вони звикли бачити аудиторію реального шоу «Зберігаючи з кардашянами» – сміятися, перервувати один одного, переживати надзвичайно емоційно, сказав журналіст американського Елла, який нещодавно інтерв’ю сестри. Серед питань було ставлення до північно-західного стилю одягу малюків та розмов про стиль вагітних жіночого одягу.

Кардашські сестри

Що потрібно для мам?

Кім: Я не знаю нічого, Courtney допомогли мені підібрати все необхідне. Пляшки, підгузники, різні пристрої. Варто врахувати покупки заздалегідь, щоб не повернутися в магазин кілька разів. Для вагітних це виснаження. Найкращий раз. І має помічника самостійно може бути важко.

р.

Кардашські сестри

Що таке найкращий подарунок для дитячої вечірки, яку ви коли-небудь отримали?

Хлое: Коли я купую подарунки для друзів, в таких випадках часто сидіння для дитини в автомобілі. Для кожної пари необхідно поповнювати.

Судні: Коляска - чудовий подарунок. Я збирав їх. Коляски різні і підходять різні ситуації. Наприклад, в місті я використовую більш масивні варіанти, і якщо ми йдемо на пару атракціонів, я зазвичай бере більш зручний, складаний варіант зі мною. Я не можу уявити життя без мамо. Він так крутий і комфортний. Також я часто дарую не зовсім функціональні подарунки, наприклад, щось, що ви зазвичай не можете купити себе, і приємно отримувати в подарунок.

Кім: Я зазвичай даю дітям одяг, і вони часто дають їм мені. Цей вид обміну відбувається. Я знаю, що діти не люблять одяг, але я дійсно люблю їх. Одяг для дітей завжди настільки милий, особливо діти ростуть так швидко, що є, безумовно, не багато одягу в цьому віці.

Кім Кардашян, Kanye West і дочка Північна

Ви думаєте, що діти повинні мати смак в одязі, якщо так, як настилати його?

Кім: Я думаю, що це просто необхідно. Спочатку потрібно розуміти, що ваша дитина схожа на людину, а потім буде легко зрозуміти, який стиль прагнути. Моя дочка не схожа на рожеві і яскраві друку. Вона любить командувати і показати її відмінність. вона так мила, але вона дуже впевнена.

Куртні: Одяг я купив для мого сина до того, як він був дуже різним, коли він виріс. Навіть коли він народився, я пам'ятаю, що деякі речі не вписали його. Пельмосфера любить змінювати одяг щодня. Як мені, вона вже починає виглядати, як хіппі, вона не визнає одяг дівчини.

Р

Kourtney Kardashian з її родиною

Що про стиль вагітності?

Кім: Я консультую вас з життя на рік і забути про стиль і моду, орієнтуючись на себе і майбутній малюк. Якщо у вас є можливість, то краще не залишити будинок в будь-який час. Для двох

Chloe: Це дуже простий, ви продовжуєте носити той самий одяг, крім розміру або двох великих розмірів. Ви можете вибрати для літаючих суконь в підлозі. Головне, що ви комфортні.

Кім і Courtney при вагітності